LAJMI I FUNDIT:

Ritual

11 Artikuj

Mumiet e gjetura në minierat e Peru-së dhe të prezantuara në Meksikë mund të jenë ‘më të frikshme se alienët’

Mumiet e gjetura në minierat e Peru-së dhe të prezantuara në Meksikë mund të jenë ‘më të frikshme se alienët’

Kuriozitete
Ushtrimi i meditimit në një klasë të jogës ngatërrohet me një skenë të ‘vrasjeve rituale masive’

Ushtrimi i meditimit në një klasë të jogës ngatërrohet me një skenë të ‘vrasjeve rituale masive’

Fun Lajme
Dyvjeçarja qëndron e varur në një shtyllë në 9 metra lartësi, rituali i çuditshëm fetar në Tajlandë që ka habitur të gjithë

Dyvjeçarja qëndron e varur në një shtyllë në 9 metra lartësi, rituali i çuditshëm fetar në Tajlandë që ka habitur të gjithë

Kuriozitete
Sekti fetar në Panama vret shtatzënën dhe gjashtë fëmijët e saj, policia ndërdyu gjatë ritualit dhe shpëtoi 14 persona – ishin fshehur në xhungël

Sekti fetar në Panama vret shtatzënën dhe gjashtë fëmijët e saj, policia ndërdyu gjatë ritualit dhe shpëtoi 14 persona – ishin fshehur në xhungël

Nga Bota
Prindërit lejuan që t’ia presin kokën me shpatë vajzës së tyre 3-vjeçare në një ritual, shpëtohet në sekondat e fundit

Prindërit lejuan që t’ia presin kokën me shpatë vajzës së tyre 3-vjeçare në një ritual, shpëtohet në sekondat e fundit

Nga Bota
Rituali lashtë i lutjeve të peradorit të ri japonez, disa ditë pasi u ngjit në fron (Video)

Rituali lashtë i lutjeve të peradorit të ri japonez, disa ditë pasi u ngjit në fron (Video)

Interesante
Gjallë dhe vdekur, një ritual i rrallë shqiptar

Gjallë dhe vdekur, një ritual i rrallë shqiptar

Cult+
Pjesëtarët e fisit të lashtë maskohen si skelet, frikësojnë armiqtë dhe dukuritë e padëshirueshme (Foto)

Pjesëtarët e fisit të lashtë maskohen si skelet, frikësojnë armiqtë dhe dukuritë e padëshirueshme (Foto)

Interesante
Lopët ecin mbi trupat e vullnetarëve, si pjesë ritualit që besohet se iu sjellë fat (Video)

Lopët ecin mbi trupat e vullnetarëve, si pjesë ritualit që besohet se iu sjellë fat (Video)

Interesante
Rituali tronditës: Mësoni për “Hienat” që paguhen të kryejnë marrëdhënie seksuale me fëmijë (Video)

Rituali tronditës: Mësoni për “Hienat” që paguhen të kryejnë marrëdhënie seksuale me fëmijë (Video)

Nga Bota
Bizare: Përpijnë peshq të gjallë me besimin se do ta shërojnë astmën (Video, +18)

Bizare: Përpijnë peshq të gjallë me besimin se do ta shërojnë astmën (Video, +18)

Interesante