LAJMI I FUNDIT:

Regjistrimi i popullsisë

163 Artikuj

Mbi 1 milion qytetarë të regjistruar deri më tani në Kosovë

Mbi 1 milion qytetarë të regjistruar deri më tani në Kosovë

Kosovë
Rrahet anketuesi i regjistrimit të popullsisë, policia arreston tre të dyshuarit në Pejë

Rrahet anketuesi i regjistrimit të popullsisë, policia arreston tre të dyshuarit në Pejë

Kosovë
​Regjistrimi s’pritet të ofrojë të dhëna shumë të sakta për personat me aftësi të kufizuara

​Regjistrimi s’pritet të ofrojë të dhëna shumë të sakta për personat me aftësi të kufizuara

Kosovë
Çfarë pyetje u bëhen qytetarëve në diasporë për regjistrim?

Çfarë pyetje u bëhen qytetarëve në diasporë për regjistrim?

Kosovë
Një milion qytetarë të regjistruar deri më tani, dalin statistikat sipas komunave

Një milion qytetarë të regjistruar deri më tani, dalin statistikat sipas komunave

Kosovë
Regjistrohet edhe kryeministri Kurti: Ishte proces i thjeshtë dhe i shpejtë

Regjistrohet edhe kryeministri Kurti: Ishte proces i thjeshtë dhe i shpejtë

Kosovë
Rreth 900 mijë qytetarë të regjistruar, serbët në veri po hezitojnë

Rreth 900 mijë qytetarë të regjistruar, serbët në veri po hezitojnë

Kosovë
Dita e 23 e regjistrimit të popullsisë, drejtori i ASK-së: Afër 900 mijë qytetarë të regjistruar

Dita e 23 e regjistrimit të popullsisë, drejtori i ASK-së: Afër 900 mijë qytetarë të regjistruar

Kosovë
Regjistrimi i diasporës: Çfarë përfiton Kosova?

Regjistrimi i diasporës: Çfarë përfiton Kosova?

Kosovë
Çfarë përfiton ekonomia e Kosovës me regjistrimin e popullsisë

Çfarë përfiton ekonomia e Kosovës me regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Kurti me thirrje për diasporën: Merrni pjesë në regjistrimin e popullsisë

Kurti me thirrje për diasporën: Merrni pjesë në regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Kurti u bën thirrje komuniteteve joshumicë të regjistrohen: Jeni vlerë e identitet të shtetit tonë

Kurti u bën thirrje komuniteteve joshumicë të regjistrohen: Jeni vlerë e identitet të shtetit tonë

Kosovë
ASK: Mbi 530 mijë qytetarë janë regjistruar deri më tani

ASK: Mbi 530 mijë qytetarë janë regjistruar deri më tani

Kosovë
Regjistrimi i popullsisë: 200 mijë banorë rezidentë të regjistruar, po marrin pjesë edhe serbët

Regjistrimi i popullsisë: 200 mijë banorë rezidentë të regjistruar, po marrin pjesë edhe serbët

Kosovë
Regjistrimi i popullsisë, Kastrati: Disa regjistruesve u janë ndërprerë kontratat, serbët po regjistrohen vullnetarisht

Regjistrimi i popullsisë, Kastrati: Disa regjistruesve u janë ndërprerë kontratat, serbët po regjistrohen vullnetarisht

Kosovë
Kurti në Gjilan: Regjistrimi i popullësisë, bazë për zhvillimin e shtetit tonë

Kurti në Gjilan: Regjistrimi i popullësisë, bazë për zhvillimin e shtetit tonë

Kosovë
“Në këto kushte, është i pakuptimtë”, si e kundërshtoi Rugova kërkesën e Këshillit Ekzekutiv të ish-Jugosllavisë për regjistrimin e popullsisë

“Në këto kushte, është i pakuptimtë”, si e kundërshtoi Rugova kërkesën e Këshillit Ekzekutiv të ish-Jugosllavisë për regjistrimin e popullsisë

Kosovë
​Regjistrimi i popullsisë, sfidues në veri dhe Prishtinë

​Regjistrimi i popullsisë, sfidues në veri dhe Prishtinë

Kosovë
Regjistrimi i diasporës, Gërvalla i kërkon mërgatës të regjistrohen

Regjistrimi i diasporës, Gërvalla i kërkon mërgatës të regjistrohen

Kosovë
Pse është i rëndësishëm regjistrimi i popullsisë?

Pse është i rëndësishëm regjistrimi i popullsisë?

Kosovë
Regjistrimi i diasporës përmes platformës ‘online’

Regjistrimi i diasporës përmes platformës ‘online’

Kosovë
SHBA-ja “e zhgënjyer” me thirrjet që serbët të bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

SHBA-ja “e zhgënjyer” me thirrjet që serbët të bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Regjistrimi i popullsisë – deri më tani janë përfunduar mbi 7 mijë intervista

Regjistrimi i popullsisë – deri më tani janë përfunduar mbi 7 mijë intervista

Kosovë
ASK prezanton planet për regjistrimin e popullsisë – 3,500 regjistrues dhe 900 mbikëqyrës të angazhuar

ASK prezanton planet për regjistrimin e popullsisë – 3,500 regjistrues dhe 900 mbikëqyrës të angazhuar

Kosovë