LAJMI I FUNDIT:

Prokuroria Speciale e Kosovës

291 Artikuj

“Skema” heton 14 persona për shpërlarje të parave

“Skema” heton 14 persona për shpërlarje të parave

Drejtësi
Aktakuzë ndaj një serbi për krime lufte në Kosovë

Aktakuzë ndaj një serbi për krime lufte në Kosovë

Kosovë
Ngritet aktakuzë ndaj një personi për kontrabandim me migrantë dhe mbajtje në pronësi të armëve

Ngritet aktakuzë ndaj një personi për kontrabandim me migrantë dhe mbajtje në pronësi të armëve

Kronika e Zezë
Afera 150 mijë euroshe e ish-kryeprokurorit, Prokuroria Speciale thotë se do të ndërmarrë veprimet e nevojshme hetimore

Afera 150 mijë euroshe e ish-kryeprokurorit, Prokuroria Speciale thotë se do të ndërmarrë veprimet e nevojshme hetimore

Kosovë
Mihailoviq, i arrestuar si i dyshuar për vrasjen e Oliver Ivanoviqit – bashkëpunëtor i Zvonko Veselinoviqit

Mihailoviq, i arrestuar si i dyshuar për vrasjen e Oliver Ivanoviqit – bashkëpunëtor i Zvonko Veselinoviqit

Drejtësi
Arrestohet një boshnjak i dyshuar për kryerjen e masakrës së Staradamës në Istog, ku u vranë 18 persona

Arrestohet një boshnjak i dyshuar për kryerjen e masakrës së Staradamës në Istog, ku u vranë 18 persona

Drejtësi
Mosekzekutimi i pagave, PDK dorëzon kallëzim penal ndaj ministrit Murati dhe sekretarit Spahiu

Mosekzekutimi i pagave, PDK dorëzon kallëzim penal ndaj ministrit Murati dhe sekretarit Spahiu

Kosovë
Ngritet aktakuzë kundër gjashtë të dyshuarve për veprimtari kriminale për lëndë narkotike

Ngritet aktakuzë kundër gjashtë të dyshuarve për veprimtari kriminale për lëndë narkotike

Drejtësi
I akuzuari thotë së vrasja e trefishtë në Kaçanik ka ardhur si rezultat i shpërthimit te lokalit “Sekiraqa”

I akuzuari thotë së vrasja e trefishtë në Kaçanik ka ardhur si rezultat i shpërthimit te lokalit “Sekiraqa”

Drejtësi
Gjykimi për korrupsion e krim të organizuar ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit dhe të tjerët, disa nga mbrojtësit e quajnë aktakuzë të natyrës politike

Gjykimi për korrupsion e krim të organizuar ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit dhe të tjerët, disa nga mbrojtësit e quajnë aktakuzë të natyrës politike

Drejtësi
Pas konfiskimit të 400 kg kokainë, policia arreston edhe dy persona në Prishtinë

Pas konfiskimit të 400 kg kokainë, policia arreston edhe dy persona në Prishtinë

Kronika e Zezë
Qeveria miratoi projektligjet për Prokurorinë e Shtetit dhe Prokurorinë Speciale të Kosovës

Qeveria miratoi projektligjet për Prokurorinë e Shtetit dhe Prokurorinë Speciale të Kosovës

Drejtësi
IKD: Prokuroria Speciale ka shënuar regres në trajtimin e lëndëve, pavarësisht numrit të njëjtë të prokurorëve

IKD: Prokuroria Speciale ka shënuar regres në trajtimin e lëndëve, pavarësisht numrit të njëjtë të prokurorëve

Drejtësi
Nga Kosova telefononin në Gjermani, aktakuzë për mashtrim kundër dhjetë personave  

Nga Kosova telefononin në Gjermani, aktakuzë për mashtrim kundër dhjetë personave  

Drejtësi
Familja Dehari kërkon përjashtimin e prokurorit të rastit, Afrim Shefkiu, Gashi: Në trupin e Astritit janë konstatuar plagë që i ngjajnë goditjes me boks

Familja Dehari kërkon përjashtimin e prokurorit të rastit, Afrim Shefkiu, Gashi: Në trupin e Astritit janë konstatuar plagë që i ngjajnë goditjes me boks

Kosovë
Sindikata e Policisë: Pretendimet e IPK-së janë të pabazuara, zyrtarët policorë janë akuzuar për vepra kriminale, pa siguruar prova

Sindikata e Policisë: Pretendimet e IPK-së janë të pabazuara, zyrtarët policorë janë akuzuar për vepra kriminale, pa siguruar prova

Kosovë
Ngrihet aktakuzë ndaj një tre personave për pjesëmarrje dhe organizim të grupit kriminal

Ngrihet aktakuzë ndaj një tre personave për pjesëmarrje dhe organizim të grupit kriminal

Drejtësi
Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarve për 113 kg heroinë të ardhur nga Iraku në pllaka të mermerit

Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarve për 113 kg heroinë të ardhur nga Iraku në pllaka të mermerit

Drejtësi
Prokuroria Speciale reagon ndaj deklaratës së Sveçlës për rastin në Leposaviq: Policia nuk ka ndjekur vijën e rregullt të komunikimit zyrtar

Prokuroria Speciale reagon ndaj deklaratës së Sveçlës për rastin në Leposaviq: Policia nuk ka ndjekur vijën e rregullt të komunikimit zyrtar

Kosovë
Arrestimi i malazezit të dyshuar për krime lufte në Pejë, policia tregon çka gjeti në shtëpinë dhe zyrën e tij

Arrestimi i malazezit të dyshuar për krime lufte në Pejë, policia tregon çka gjeti në shtëpinë dhe zyrën e tij

Kronika e Zezë
Arrestohet një malazias i dyshuar për krime lufte në rajonin e Pejës

Arrestohet një malazias i dyshuar për krime lufte në rajonin e Pejës

Drejtësi
Zyrtarët e Listës Serbe duhet të merren në pyetje, me hatër ose me forcë

Zyrtarët e Listës Serbe duhet të merren në pyetje, me hatër ose me forcë

Drejtësi
Shkelën rendin kushtetues të Kosovës, zyrtarët e Listës Serbe refuzojnë ftesat e Prokurorisë Speciale

Shkelën rendin kushtetues të Kosovës, zyrtarët e Listës Serbe refuzojnë ftesat e Prokurorisë Speciale

Drejtësi
Aktakuzë ndaj gjashtë personave për ‘shpëlarje të parave’ si dhe ‘posedim të armëve’

Aktakuzë ndaj gjashtë personave për ‘shpëlarje të parave’ si dhe ‘posedim të armëve’

Drejtësi