LAJMI I FUNDIT:

Prokuroria Speciale e Kosovës

421 Artikuj

Hyrje në sistemet kompjuterike dhe shpërlarje të parave – Prokuroria ndalon dy persona

Hyrje në sistemet kompjuterike dhe shpërlarje të parave – Prokuroria ndalon dy persona

Drejtësi
Ngritet aktakuzë kundër tetë personave në Prishtinë, dyshohen për korrupsion

Ngritet aktakuzë kundër tetë personave në Prishtinë, dyshohen për korrupsion

Drejtësi
Kërkohet që Kosova të jetë vëzhguese e përhershme në EUROJUST

Kërkohet që Kosova të jetë vëzhguese e përhershme në EUROJUST

Drejtësi
Prokuroria Speciale ngre aktakuzë kundër një të pandehuri në Ferizaj dhe kërkon dënimin me burgim ndaj tre të miturve

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë kundër një të pandehuri në Ferizaj dhe kërkon dënimin me burgim ndaj tre të miturve

Drejtësi
Ngritet aktakuzë kundër 23 të pandehurve për rastin Call Center, dyshohet se mashtruan shtetasit gjermanë

Ngritet aktakuzë kundër 23 të pandehurve për rastin Call Center, dyshohet se mashtruan shtetasit gjermanë

Drejtësi
Prokuroria kërkon paraburgim për dy të arrestuarit për spiunazh

Prokuroria kërkon paraburgim për dy të arrestuarit për spiunazh

Kosovë
“Faleminderit heronjtë tanë të heshtur”- eksperti i sigurisë thotë se AKI dëshmoi se është në krye të detyrës me arrestimin e spiunëve

“Faleminderit heronjtë tanë të heshtur”- eksperti i sigurisë thotë se AKI dëshmoi se është në krye të detyrës me arrestimin e spiunëve

Kosovë
Spiunazh dhe bashkëpunim me BIA-n serbe, deklarata e Prokurorisë dhe detaje tjera – gjithçka nga arrestimi i dy të dyshuarve në Ferizaj

Spiunazh dhe bashkëpunim me BIA-n serbe, deklarata e Prokurorisë dhe detaje tjera – gjithçka nga arrestimi i dy të dyshuarve në Ferizaj

Kosovë
Prokuroria jep detaje për arrestimin e dy personave për spiunazh, të njëjtit janë shtetas kosovarë

Prokuroria jep detaje për arrestimin e dy personave për spiunazh, të njëjtit janë shtetas kosovarë

Drejtësi
U paraqiten si mjeke në Prishtinë duke ofruar shërbime për qytetarët dhe morën pagesën nga Serbia – aktakuzë ndaj dy të dyshuarve

U paraqiten si mjeke në Prishtinë duke ofruar shërbime për qytetarët dhe morën pagesën nga Serbia – aktakuzë ndaj dy të dyshuarve

Drejtësi
Një vit nga sulmet në veri, Prokuroria Speciale hesht për mos-ngritjen e aktakuzave ndaj serbëve që ushtruan dhunë

Një vit nga sulmet në veri, Prokuroria Speciale hesht për mos-ngritjen e aktakuzave ndaj serbëve që ushtruan dhunë

Mirjeta Hajzeraj
Ngritet aktakuzë kundër dy personave për “nxitje të përçarjes”

Ngritet aktakuzë kundër dy personave për “nxitje të përçarjes”

Drejtësi
Prokuroria po zhvillon hetime për masakrën në Dubravë, 40 të pandehur

Prokuroria po zhvillon hetime për masakrën në Dubravë, 40 të pandehur

Drejtësi
​Ngrihet aktakuzë ndaj dy serbëve për krime lufte ndaj shqiptarëve

​Ngrihet aktakuzë ndaj dy serbëve për krime lufte ndaj shqiptarëve

Drejtësi
Bastisje në tri lokacione në Pejë – arrestohen dy persona të përfshirë në një grup kriminal

Bastisje në tri lokacione në Pejë – arrestohen dy persona të përfshirë në një grup kriminal

Drejtësi
Aktakuzë në mungesë kundër tre personave për krime lufte

Aktakuzë në mungesë kundër tre personave për krime lufte

Drejtësi
Durmishi: Kallëzimi penal për rrugën Prishtinë-Podujevë, i pabazuar

Durmishi: Kallëzimi penal për rrugën Prishtinë-Podujevë, i pabazuar

Drejtësi
Prokuroria Speciale e fton në intervistë zëvendësministrin e Mjedisit, Hysen Durmishin

Prokuroria Speciale e fton në intervistë zëvendësministrin e Mjedisit, Hysen Durmishin

Kosovë
Aktakuzë kundër 13 personave për trafikimin e armëve dhe materieve plasëse

Aktakuzë kundër 13 personave për trafikimin e armëve dhe materieve plasëse

Drejtësi
Prokuroria Speciale pranon donacion nga Ambasada Britanike për regjistrimin e intervistave

Prokuroria Speciale pranon donacion nga Ambasada Britanike për regjistrimin e intervistave

Drejtësi
Rasti ‘’Reflektori’’ – aktakuzë ndaj gjashtë personave për blerje dhe shitje të narkotikëve

Rasti ‘’Reflektori’’ – aktakuzë ndaj gjashtë personave për blerje dhe shitje të narkotikëve

Kosovë
Specialja shenjëstron tre raste të reja – të përfshirë 30 persona, konfiskon mijëra euro, vetura e telefona

Specialja shenjëstron tre raste të reja – të përfshirë 30 persona, konfiskon mijëra euro, vetura e telefona

Drejtësi
Prokuroria tregon se ministrja Hajdari shfrytëzoi të drejtën për t’u mbrojtur në heshtje

Prokuroria tregon se ministrja Hajdari shfrytëzoi të drejtën për t’u mbrojtur në heshtje

Drejtësi
Rasti i rezervave shtetërore, Hajdari përfundon deklaratën e saj në Prokurorinë Speciale

Rasti i rezervave shtetërore, Hajdari përfundon deklaratën e saj në Prokurorinë Speciale

Drejtësi