LAJMI I FUNDIT:

Pikat kufitare të Kosovës

32 Artikuj

Normalizohet qarkullimi në pikëkalimet kufitare me Serbinë

Normalizohet qarkullimi në pikëkalimet kufitare me Serbinë

Kosovë
Protesta e serbëve afër pikëkalimit në Jarinjë, monitorim edhe me helikopterë

Protesta e serbëve afër pikëkalimit në Jarinjë, monitorim edhe me helikopterë

Kosovë
Lehtësohen edhe më tutje procedurat e kalimit në kufi ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë – Balla dhe Sveçla nënshkruajnë marrëveshjen

Lehtësohen edhe më tutje procedurat e kalimit në kufi ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë – Balla dhe Sveçla nënshkruajnë marrëveshjen

Kosovë
Reshjet e borës, kjo është gjendja e rrugëve në Kosovë

Reshjet e borës, kjo është gjendja e rrugëve në Kosovë

Kosovë
Gjendja e rrugëve që çojnë në pikat kufitare, shumica të kalueshme

Gjendja e rrugëve që çojnë në pikat kufitare, shumica të kalueshme

Kosovë
Kolona të gjata për të dalë nga Kosova, në Merdar deri në 7 orë pritje

Kolona të gjata për të dalë nga Kosova, në Merdar deri në 7 orë pritje

Kosovë
Pas festave mërgimtarët kthehen në vendet ku jetojnë, pritjet në dalje në pikat kufitare deri në 40 minuta

Pas festave mërgimtarët kthehen në vendet ku jetojnë, pritjet në dalje në pikat kufitare deri në 40 minuta

Kosovë
Pikat kufitare, nuk ka kolona dhe pritje të gjata

Pikat kufitare, nuk ka kolona dhe pritje të gjata

Kosovë
Krijohen kolona te Dheu i Bardhë, kjo është gjendja në pikat tjera kufitare

Krijohen kolona te Dheu i Bardhë, kjo është gjendja në pikat tjera kufitare

Kosovë
Gjendja në pikat kufitare – nuk raportohet për kolona e as pritje të gjata

Gjendja në pikat kufitare – nuk raportohet për kolona e as pritje të gjata

Kosovë
Mërgimtarët po largohen nga Kosova, vazhdojnë pritjet në pikat kufitare

Mërgimtarët po largohen nga Kosova, vazhdojnë pritjet në pikat kufitare

Kosovë
Fluksi në pikat kufitare – nuk raportohet për kolona e as pritje të gjata

Fluksi në pikat kufitare – nuk raportohet për kolona e as pritje të gjata

Kosovë
Gjendja në pikë kalimet kufitare – nuk raportohet për kolona e as pritje të gjata

Gjendja në pikë kalimet kufitare – nuk raportohet për kolona e as pritje të gjata

Kosovë
Mërgimtarët presin deri në pesë orë në kufi për të dalë nga Kosova

Mërgimtarët presin deri në pesë orë në kufi për të dalë nga Kosova

Kosovë
Radhë të gjata në vendkalimet kufitare, në Merdarë pritjet shkojnë deri katër orë

Radhë të gjata në vendkalimet kufitare, në Merdarë pritjet shkojnë deri katër orë

Kosovë
Shkurtohen radhët e pritjes në vendkalimet kufitare

Shkurtohen radhët e pritjes në vendkalimet kufitare

Kosovë
Kolona në pikat kufitare, pritjet deri në tri orë për të dalë nga Kosova

Kolona në pikat kufitare, pritjet deri në tri orë për të dalë nga Kosova

Kosovë
Vendkalimi në Merdare i bllokuar për kamionë dhe autobusë, qarkullim i pakët me vetura

Vendkalimi në Merdare i bllokuar për kamionë dhe autobusë, qarkullim i pakët me vetura

Kosovë