LAJMI I FUNDIT:

Periodat

49 Artikuj

Katër llojet e dhimbjeve që nuk janë normale gjatë ciklit

Katër llojet e dhimbjeve që nuk janë normale gjatë ciklit

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Pse keni më shumë dhimbje se shoqet tuaja nga periodat

Pse keni më shumë dhimbje se shoqet tuaja nga periodat

Këshilla dhe arsye
Ushqimet që duhet t’i hani kur keni dhimbje gjatë menstruacioneve

Ushqimet që duhet t’i hani kur keni dhimbje gjatë menstruacioneve

Ushqim i shëndetshëm
A ju bën anemike gjakderdhja e madhe menstruale?

A ju bën anemike gjakderdhja e madhe menstruale?

Këshilla mjekësore
Pesë arsye pse të përmuajshmet tuaja po zgjasin kaq shumë ditë!

Pesë arsye pse të përmuajshmet tuaja po zgjasin kaq shumë ditë!

Këshilla dhe arsye
Si mund t’i shkurtoj ditët e periodave?

Si mund t’i shkurtoj ditët e periodave?

Këshilla dhe arsye
Dita e dytë e menstruacioneve është shpesh një problem për femra – shkencëtarët kanë shpjeguar pse është kështu

Dita e dytë e menstruacioneve është shpesh një problem për femra – shkencëtarët kanë shpjeguar pse është kështu

Këshilla mjekësore
Keni humbur ciklin dhe nuk jeni shtatzënë – mos u frikësoni: Këto janë shkaqet që nuk do të thotë se jeni në telashe, nëse planifikoni një fëmijë!

Keni humbur ciklin dhe nuk jeni shtatzënë – mos u frikësoni: Këto janë shkaqet që nuk do të thotë se jeni në telashe, nëse planifikoni një fëmijë!

Këshilla mjekësore
Pse dita e dytë e menstruacioneve konsiderohet si më e keqja?

Pse dita e dytë e menstruacioneve konsiderohet si më e keqja?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ngjyra e menstruacioneve zbulon ndryshime të rrezikshme në trupin e femrës!

Ngjyra e menstruacioneve zbulon ndryshime të rrezikshme në trupin e femrës!

Këshilla mjekësore
Çfarë do të thotë kur keni ovulacion me dhimbje: Sikleti momental është normal, por mund të jetë shenjë e pesë problemeve serioze

Çfarë do të thotë kur keni ovulacion me dhimbje: Sikleti momental është normal, por mund të jetë shenjë e pesë problemeve serioze

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Femra, është e dobishme të dini: Çfarë do të ndodhë kur menstruacionet kanë ngjyrë të zezë!

Femra, është e dobishme të dini: Çfarë do të ndodhë kur menstruacionet kanë ngjyrë të zezë!

Këshilla dhe arsye
A është e vërtetë që të bërit seks i sjell më shpejt periodat?!

A është e vërtetë që të bërit seks i sjell më shpejt periodat?!

Këshilla dhe arsye
Dy herë perioda brenda një muaji: A është normale?

Dy herë perioda brenda një muaji: A është normale?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Kur mund të prisni menstruacionet e para pas lindjes?

Kur mund të prisni menstruacionet e para pas lindjes?

Për nënat
A shkaktojnë vaksinat mRNA mungesë menstruacionesh?

A shkaktojnë vaksinat mRNA mungesë menstruacionesh?

Shëndetësi Lajme
A mund të ngelni shtatzënë gjatë menstruacioneve?

A mund të ngelni shtatzënë gjatë menstruacioneve?

Këshilla dhe arsye
Si duket cikli menstrual ‘normal’ në moshën 20, 30, 40 dhe 50 vjeç?

Si duket cikli menstrual ‘normal’ në moshën 20, 30, 40 dhe 50 vjeç?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Aplikacion i shkëlqyeshëm për përcjelljen e cikleve dhe të ovulimit

Aplikacion i shkëlqyeshëm për përcjelljen e cikleve dhe të ovulimit

Këshilla dhe arsye
Sa më herë t’ju vijnë periodat, aq më të rrezikuara jeni nga këto sëmundje

Sa më herë t’ju vijnë periodat, aq më të rrezikuara jeni nga këto sëmundje

Fëmija juaj
Gjithë arsyet pse periodat ju vijnë dy herë në muaj

Gjithë arsyet pse periodat ju vijnë dy herë në muaj

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Perioda të rënda dhe të gjata? 10 arsye të mundshme, që s’duhen injoruar

Perioda të rënda dhe të gjata? 10 arsye të mundshme, që s’duhen injoruar

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Mos u shqetësoni nga shenjat më poshtë: Thjesht, periodat janë rrugës

Mos u shqetësoni nga shenjat më poshtë: Thjesht, periodat janë rrugës

Këshilla dhe arsye
Alkooli para periodave: Ç’duhet të dini

Alkooli para periodave: Ç’duhet të dini

Kujdesi për lëkurën dhe trupin