LAJMI I FUNDIT:

Perëndimi

21 Artikuj

Propaganda e Kremlinit me ndikimi të madh në Serbi, narrativat e medieve ruse RT dhe Sputnik po nxisin tensione ndëretnike në Ballkan

Propaganda e Kremlinit me ndikimi të madh në Serbi, narrativat e medieve ruse RT dhe Sputnik po nxisin tensione ndëretnike në Ballkan

Serbia
Vuçiq: Perëndimi shpejt do të dalë me tekstin e statutit të Asociacionit, për të cilin Serbia nuk do të pyetet fare

Vuçiq: Perëndimi shpejt do të dalë me tekstin e statutit të Asociacionit, për të cilin Serbia nuk do të pyetet fare

Kosovë
Demokracia perëndimore është më e dobët në këtë Luftë të Re të Ftohtë sesa që ishte në të parën

Demokracia perëndimore është më e dobët në këtë Luftë të Re të Ftohtë sesa që ishte në të parën

Opinione
Çanak: Vuçiq është i rrethuar nga spiunë rusë

Çanak: Vuçiq është i rrethuar nga spiunë rusë

Serbia
Kurti për Asociacionin: Pse nuk mjafton plani i Ahtisarit për serbët

Kurti për Asociacionin: Pse nuk mjafton plani i Ahtisarit për serbët

Kosovë
Dokumenti, i klasifikuar si ‘sekret’ i BE-së: Vuçiq shtyn shkëputjen nga Rusia – me ‘politikë të hapave të vegjël’ për ta afruar Serbinë me Perëndimin

Dokumenti, i klasifikuar si ‘sekret’ i BE-së: Vuçiq shtyn shkëputjen nga Rusia – me ‘politikë të hapave të vegjël’ për ta afruar Serbinë me Perëndimin

Serbia
Udhëheqësit perëndimorë shfaqin unitet kundër kërcënimit të Rusisë në Ukrainë

Udhëheqësit perëndimorë shfaqin unitet kundër kërcënimit të Rusisë në Ukrainë

Nga Bota
Perëndimi në krizë shpirtërore!?

Perëndimi në krizë shpirtërore!?

Cult+
Ndarja Lindje-Perëndim

Ndarja Lindje-Perëndim

Fakte
Armiku që i ndihmoi Perëndimit

Armiku që i ndihmoi Perëndimit

Daut Dauti
Sinteza e kombit shqiptar duket të jetë ngjizur në shekullin XVI

Sinteza e kombit shqiptar duket të jetë ngjizur në shekullin XVI

Cult+
‘Rruga e Mëndafshit’ – perëndimi investon po aq sa Kina

‘Rruga e Mëndafshit’ – perëndimi investon po aq sa Kina

Të Tjera
Formimi i qeverisë, pesë shtetet perëndimore ftojnë liderët e Bosnjës për kompromis

Formimi i qeverisë, pesë shtetet perëndimore ftojnë liderët e Bosnjës për kompromis

Ballkan
Deda: Perëndimi e ka humbur durimin, Kosova ka treguar papjekuri politike

Deda: Perëndimi e ka humbur durimin, Kosova ka treguar papjekuri politike

Kosovë
Zjarri në Notre Dame, tregon se Perëndimi beson ende tek shoqëria

Zjarri në Notre Dame, tregon se Perëndimi beson ende tek shoqëria

Nga Bota
Parada ushtarake e Serbisë mes Perëndimit dhe Lindjes

Parada ushtarake e Serbisë mes Perëndimit dhe Lindjes

Kosovë
Mediat serbe: Perëndimi i ka ofruar Vuçiqit një plan për Kosovën

Mediat serbe: Perëndimi i ka ofruar Vuçiqit një plan për Kosovën

Kosovë
Të rinjtë e Kosovës perspektivën e shohin në Evropën perëndimore

Të rinjtë e Kosovës perspektivën e shohin në Evropën perëndimore

Sociale
Pamje të rënda: Shihni si ekzekutohej një spiun anti-komunist në vitin 1959 (Video,+18)

Pamje të rënda: Shihni si ekzekutohej një spiun anti-komunist në vitin 1959 (Video,+18)

Nga Bota
Sa është i rrezikshëm ekstremizmi ballkanik për rajonin dhe Perëndimin?

Sa është i rrezikshëm ekstremizmi ballkanik për rajonin dhe Perëndimin?

Kosovë
Maqedoni, dëshira për të jetuar si perëndimorët nxit braktisjen e vendit!

Maqedoni, dëshira për të jetuar si perëndimorët nxit braktisjen e vendit!

Maqedonia e Veriut