LAJMI I FUNDIT:

Penisi

89 Artikuj

Si duket organi gjenital mashkullor në mikroskop? Mjeku tregoi prerjen, ai përbëhet nga tri pjesë

Si duket organi gjenital mashkullor në mikroskop? Mjeku tregoi prerjen, ai përbëhet nga tri pjesë

Shëndetësi Lajme
E dini çfarë i bëjnë cigaret penisit tuaj? Nuk e dini? E po, më mirë të mos e dini!

E dini çfarë i bëjnë cigaret penisit tuaj? Nuk e dini? E po, më mirë të mos e dini!

Shëndetësi Lajme
Përveç gjokseve, ekzistojnë edhe lloje të ndryshme të penisave

Përveç gjokseve, ekzistojnë edhe lloje të ndryshme të penisave

Lifestyle
Vazektomia jua rikthen jetën seksuale në vitet e adoleshencës!

Vazektomia jua rikthen jetën seksuale në vitet e adoleshencës!

Të tjera
Lindi pa penis, por implatoi një të tillë për 60 mijë euro: Humbi virgjërinë në moshën 45-vjeçare, më pas u nda nga e dashura

Lindi pa penis, por implatoi një të tillë për 60 mijë euro: Humbi virgjërinë në moshën 45-vjeçare, më pas u nda nga e dashura

Interesante
Si t’i ndihmoj të dashurit me numër të vogël të centimetrave

Si t’i ndihmoj të dashurit me numër të vogël të centimetrave

Intimitet dhe Pasion
Fakte të çuditshme rreth seksit që nuk jua kanë mësuar në shkollë

Fakte të çuditshme rreth seksit që nuk jua kanë mësuar në shkollë

Intimitet dhe Pasion
Çfarë e zgjeron vagjinën: Shkencëtarët po i rrëzojnë mitet më të njohura mbi pjesën intime!

Çfarë e zgjeron vagjinën: Shkencëtarët po i rrëzojnë mitet më të njohura mbi pjesën intime!

Këshilla mjekësore
Lakimi i organit gjenital mashkullor është një sëmundje gjithnjë e më e shpeshtë: Mos i injoroni simptomat

Lakimi i organit gjenital mashkullor është një sëmundje gjithnjë e më e shpeshtë: Mos i injoroni simptomat

Këshilla mjekësore
Kërkime shkencore: A keni menduar ndonjëherë pse penisi ka formën e kërpudhës?

Kërkime shkencore: A keni menduar ndonjëherë pse penisi ka formën e kërpudhës?

Shëndetësi Lajme
Seksi i tepërt ndikon në madhësinë e organeve tuaja gjenitale

Seksi i tepërt ndikon në madhësinë e organeve tuaja gjenitale

Intimitet dhe Pasion
Cristiano Ronaldo thuhet të ketë injektuar botoks për zmadhimin e organit gjenital

Cristiano Ronaldo thuhet të ketë injektuar botoks për zmadhimin e organit gjenital

Po Flitet
Dy shprehitë më të njohura zvogëlojnë organin gjenital: Rezultatet treguan – këta burra mund të mos përjetojnë kulmin!

Dy shprehitë më të njohura zvogëlojnë organin gjenital: Rezultatet treguan – këta burra mund të mos përjetojnë kulmin!

Shëndetësi Lajme
Derisa gazetari spanjoll ishte në një raportim të drejtpërdrejtë, shfaqet një grua që mban në dorë “një penis gjigant të fryrë”

Derisa gazetari spanjoll ishte në një raportim të drejtpërdrejtë, shfaqet një grua që mban në dorë “një penis gjigant të fryrë”

Fun Lajme
Burri nga Florida u kap me “qese me drogë të mbështjella rreth penisit të tij” – u tha policëve se nuk është e tij

Burri nga Florida u kap me “qese me drogë të mbështjella rreth penisit të tij” – u tha policëve se nuk është e tij

Fun Lajme
Cilat nga këto katër lloje të organit gjenital të mashkullit u pëlqejnë më së shumti femrave?

Cilat nga këto katër lloje të organit gjenital të mashkullit u pëlqejnë më së shumti femrave?

Intimitet dhe Pasion
Burri me organin gjenital më të madh në botë tronditi drejtuesit dhe publikun e emisionit

Burri me organin gjenital më të madh në botë tronditi drejtuesit dhe publikun e emisionit

Trend
Mjeku shpjegon saktësisht se si gjatësia e gishtave zbulon madhësinë e ‘mikut’ tuaj!

Mjeku shpjegon saktësisht se si gjatësia e gishtave zbulon madhësinë e ‘mikut’ tuaj!

Shëndetësi Lajme
Kush e ka të vogël, duhet ta provojë këtë pozicion! Në këtë mënyrë “vegla” duket më e madhe

Kush e ka të vogël, duhet ta provojë këtë pozicion! Në këtë mënyrë “vegla” duket më e madhe

Intimitet dhe Pasion
Proporcionet e vagjinës: Çka është më e vogël, e çka më e madhe kundrejt mesatares

Proporcionet e vagjinës: Çka është më e vogël, e çka më e madhe kundrejt mesatares

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ngjyra e “mikut” tuaj mund t’ju tregojë shumë për shëndetin tuaj

Ngjyra e “mikut” tuaj mund t’ju tregojë shumë për shëndetin tuaj

Të tjera
Sekretet e vogla të mjeshtërve të mëdhenj: Disa poza mund “të shtojnë” centimetrat e dëshiruar

Sekretet e vogla të mjeshtërve të mëdhenj: Disa poza mund “të shtojnë” centimetrat e dëshiruar

Intimitet dhe Pasion
Më i fortë se ‘guri’: Pesë artikuj për ereksion më të fortë

Më i fortë se ‘guri’: Pesë artikuj për ereksion më të fortë

Të tjera
Se sa lehtë një femër do të jetë në gjendje të arrijë orgazmën, varet nga struktura e vagjinës

Se sa lehtë një femër do të jetë në gjendje të arrijë orgazmën, varet nga struktura e vagjinës

Intimitet dhe Pasion