LAJMI I FUNDIT:

Optimizmi

23 Artikuj

Optimizmi nuk është shumë “evropian”, por le t’i çmojmë këto arsye për më shumë shpresë në vitin 2024

Optimizmi nuk është shumë “evropian”, por le t’i çmojmë këto arsye për më shumë shpresë në vitin 2024

María Ramírez
Kosova dhe Shqipëria mbesin ndër vendet më optimiste në botë

Kosova dhe Shqipëria mbesin ndër vendet më optimiste në botë

Kosovë
Zgjidhni një trekëndësh dhe zbuloni nëse jeni optimist i përjetshëm apo ua plotësoni dëshirat të tjerëve?

Zgjidhni një trekëndësh dhe zbuloni nëse jeni optimist i përjetshëm apo ua plotësoni dëshirat të tjerëve?

Trend
Një iluzion optik zbulon nëse jeni optimist apo nostalgjik

Një iluzion optik zbulon nëse jeni optimist apo nostalgjik

Trend
Optimizmi mund të jetë po aq i rëndësishëm sa ushtrimet për jetëgjatësi

Optimizmi mund të jetë po aq i rëndësishëm sa ushtrimet për jetëgjatësi

Lifestyle
Vetëbesimi dhe optimizmi ndihmojnë në kapërcimin e pengesave të jetës

Vetëbesimi dhe optimizmi ndihmojnë në kapërcimin e pengesave të jetës

Lifestyle
Femra e këtillë pushton çdo mashkull!

Femra e këtillë pushton çdo mashkull!

Lifestyle
Optimizmi toksik dhe pse është i rrezikshëm

Optimizmi toksik dhe pse është i rrezikshëm

Lifestyle
Gallup International: Populli i Kosovës, sivjet më optimist sesa vitet e shkuara

Gallup International: Populli i Kosovës, sivjet më optimist sesa vitet e shkuara

Kosovë
Pesë shprehi për një jetë të gjatë e të shëndetshme

Pesë shprehi për një jetë të gjatë e të shëndetshme

Këshilla mjekësore
Optimistët bëjnë gjumë më të mirë sesa pesimistët

Optimistët bëjnë gjumë më të mirë sesa pesimistët

Shëndetësi Lajme
Të gjithë optimistët e kanë një gjë të përbashkët – gjithmonë vonohen!

Të gjithë optimistët e kanë një gjë të përbashkët – gjithmonë vonohen!

Lifestyle
Optimizmi ul kolesterinën?

Optimizmi ul kolesterinën?

Shëndetësi Lajme
“Shumica e qytetarëve të Maqedonisë janë optimistë për vitin e ardhshëm”

“Shumica e qytetarëve të Maqedonisë janë optimistë për vitin e ardhshëm”

Maqedonia e Veriut
Ata që kanë motra janë më të lumtur, më optimistë dhe më zemërgjerë

Ata që kanë motra janë më të lumtur, më optimistë dhe më zemërgjerë

Të tjera
Femrat optimiste jetojnë më gjatë

Femrat optimiste jetojnë më gjatë

Psikologji
Peruja dhe Kolumbia vendet më optimiste në botë për vitin 2018

Peruja dhe Kolumbia vendet më optimiste në botë për vitin 2018

Nga Bota
Shqipëria dhe Kosova ndër vendet më optimiste për 2018-n

Shqipëria dhe Kosova ndër vendet më optimiste për 2018-n

Kosovë
Kosova dhe Shqipëria, në listën e 10 vendeve më optimiste në botë

Kosova dhe Shqipëria, në listën e 10 vendeve më optimiste në botë

Kosovë
Pesimizmi i bën mirë shëndetit

Pesimizmi i bën mirë shëndetit

Këshilla mjekësore
Për t’u dukur më të reja, duhet të ndryshoni mënyrën se si ndjeheni rreth plakjes

Për t’u dukur më të reja, duhet të ndryshoni mënyrën se si ndjeheni rreth plakjes

Këshilla dhe arsye
Edhe një lajm i keq për politikën: Shqiptarët nuk janë më në mesin e optimistëve (Foto)

Edhe një lajm i keq për politikën: Shqiptarët nuk janë më në mesin e optimistëve (Foto)

Sociale
Optimizmi është një defekt trunor

Optimizmi është një defekt trunor

Shëndetësi Lajme