LAJMI I FUNDIT:

OEK

288 Artikuj

15 vjet shtet, Rafuna: Ekonomia e vendit nën hijen e zhvillimeve politike, qytetarët të konsumojnë prodhimet ‘Made in Kosova’

15 vjet shtet, Rafuna: Ekonomia e vendit nën hijen e zhvillimeve politike, qytetarët të konsumojnë prodhimet ‘Made in Kosova’

Prodhime Vendore
Rafuna: Qeveria e Kosovës nuk mbështeti sektorin privat gjatë 2022-së, investimet publike shënuan rënie

Rafuna: Qeveria e Kosovës nuk mbështeti sektorin privat gjatë 2022-së, investimet publike shënuan rënie

Biznes
Fillon funksionalizmi i Odës Ekonomike të përbashkët Kosovë-Shqipëri

Fillon funksionalizmi i Odës Ekonomike të përbashkët Kosovë-Shqipëri

Të Tjera
FMN takon përfaqësuesit e odave ekonomike, bisedojnë për problemet e bizneseve

FMN takon përfaqësuesit e odave ekonomike, bisedojnë për problemet e bizneseve

Biznes
Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Biznes
Oda Ekonomike e Kosovës publikon të gjeturat e studimit për sektorin e riciklimit

Oda Ekonomike e Kosovës publikon të gjeturat e studimit për sektorin e riciklimit

Të Tjera
​Bie qarkullimi financiar i bizneseve si rrjedhojë e ngecjes së projekteve kapitale

​Bie qarkullimi financiar i bizneseve si rrjedhojë e ngecjes së projekteve kapitale

Biznes
Rafuna: Nëse shtrenjtohen tarifat e energjisë elektrike, bizneset do t’i rrisin çmimet

Rafuna: Nëse shtrenjtohen tarifat e energjisë elektrike, bizneset do t’i rrisin çmimet

Biznes
Lulzim Rafuna kryetar i ri i OEK-ut

Lulzim Rafuna kryetar i ri i OEK-ut

Të Tjera
Ish-kryetari i OEK-ut: Qeveria nuk po shpenzon asnjë cent, ka bllokadë financiare

Ish-kryetari i OEK-ut: Qeveria nuk po shpenzon asnjë cent, ka bllokadë financiare

Biznes
Ngritja e çmimeve, Rukiqi: Qeveria e Kosovës nuk po e pranon që ka krizë ekonomike

Ngritja e çmimeve, Rukiqi: Qeveria e Kosovës nuk po e pranon që ka krizë ekonomike

Biznes
Erëza Vela, Lulzim Rafuna dhe Ruzhdi Kurtishaj në garë për të parin e Odës Ekonomike të Kosovës

Erëza Vela, Lulzim Rafuna dhe Ruzhdi Kurtishaj në garë për të parin e Odës Ekonomike të Kosovës

Të Tjera
Përfundimi i mandatit, Berat Rukiqi flet për punën 4 vjeçare si kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës

Përfundimi i mandatit, Berat Rukiqi flet për punën 4 vjeçare si kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës

Biznes
Rukiqi: Qeveria Kurti po heziton ta pranojë krizën ekonomike në Kosovë, ka rënie të bashkëpunim me bizneset

Rukiqi: Qeveria Kurti po heziton ta pranojë krizën ekonomike në Kosovë, ka rënie të bashkëpunim me bizneset

Biznes
Rukiqi: Rritja e çmimeve goditje edhe për ekonominë e Kosovës

Rukiqi: Rritja e çmimeve goditje edhe për ekonominë e Kosovës

Të Tjera
Ambasadori Minxhozi: Shkëmbimet tregtare midis Kosovës dhe Shqipërisë arrijnë në 420 milionë euro

Ambasadori Minxhozi: Shkëmbimet tregtare midis Kosovës dhe Shqipërisë arrijnë në 420 milionë euro

Të Tjera
Prezantohen në Stamboll avantazhet ekonomike të Kosovës

Prezantohen në Stamboll avantazhet ekonomike të Kosovës

Biznes
KEDS dhe Oda Ekonomike e Kosovës diskutojnë rreth krizës energjetike

KEDS dhe Oda Ekonomike e Kosovës diskutojnë rreth krizës energjetike

Energjetika
Shkalla e informalitetit në Kosovë mbetet e lartë – vetëm 36 mijë biznese janë të fiskalizuara, u gjobitën 16 mijë biznese jotatimpaguese

Shkalla e informalitetit në Kosovë mbetet e lartë – vetëm 36 mijë biznese janë të fiskalizuara, u gjobitën 16 mijë biznese jotatimpaguese

Financa
Rukiqi: Kompani nga Izraeli të interesuara për të investuar në Kosovë

Rukiqi: Kompani nga Izraeli të interesuara për të investuar në Kosovë

Biznes
Rukiqi: Kosova qëndron keq me imazhin e investimeve, Qeveria duhet të ofrojë përkrahje për rritjen e potencialit të eksporteve

Rukiqi: Kosova qëndron keq me imazhin e investimeve, Qeveria duhet të ofrojë përkrahje për rritjen e potencialit të eksporteve

Biznes
Përfaqësuesit e bizneseve: ‘Open Balkan’ projekt politik, Kosova e papërgatitur për të qenë pjesë

Përfaqësuesit e bizneseve: ‘Open Balkan’ projekt politik, Kosova e papërgatitur për të qenë pjesë

Biznes
Rukiqi: Shqetësuese mungesa e fuqisë punëtore në këtë kohë

Rukiqi: Shqetësuese mungesa e fuqisë punëtore në këtë kohë

Biznes
Bizneset kërkojnë rishikimin e Fondit për Rimëkëmbjen Ekonomike nga pandemia COVID-19

Bizneset kërkojnë rishikimin e Fondit për Rimëkëmbjen Ekonomike nga pandemia COVID-19

Biznes