LAJMI I FUNDIT:

OEGJK

17 Artikuj

Themelohet Fintech Kosova, pioniere në revolucionin e teknologjisë financiare në Kosovë

Themelohet Fintech Kosova, pioniere në revolucionin e teknologjisë financiare në Kosovë

Biznes
Guvernatori Ismaili dhe Hasani e OEGJK-së diskutojnë për mundësitë e rritjes së investimeve të huaja dhe zgjerimin e qasjes në financa ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë

Guvernatori Ismaili dhe Hasani e OEGJK-së diskutojnë për mundësitë e rritjes së investimeve të huaja dhe zgjerimin e qasjes në financa ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë

Financa
OEGJK: Investimet e Huaja Direkte gjermane në Kosovë për 6 muaj arritën mbi 90 milionë euro

OEGJK: Investimet e Huaja Direkte gjermane në Kosovë për 6 muaj arritën mbi 90 milionë euro

Financa
Eriola Bibolli zgjidhet kryetare e Bordit të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare  

Eriola Bibolli zgjidhet kryetare e Bordit të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare  

Biznes
Kosova ka rreth 30 mijë të punësuar në qendra të thirrjeve

Kosova ka rreth 30 mijë të punësuar në qendra të thirrjeve

Të Tjera
Hyn në fuqi Ligji i ri gjerman për Zinxhirët e Furnizimit, prek edhe kompanitë nga Kosova

Hyn në fuqi Ligji i ri gjerman për Zinxhirët e Furnizimit, prek edhe kompanitë nga Kosova

Biznes
Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Biznes
Po mbahet ‘Java e Gjelbër dhe Digjitale’, organizuar nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare

Po mbahet ‘Java e Gjelbër dhe Digjitale’, organizuar nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare

Biznes
Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare kërkon vaksinimin e punëtorëve në Kosovë

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare kërkon vaksinimin e punëtorëve në Kosovë

Biznes
80 për qind e bizneseve mendojnë se nuk është edhe aq keq të bëjnë biznes në Kosovë

80 për qind e bizneseve mendojnë se nuk është edhe aq keq të bëjnë biznes në Kosovë

Biznes
Rriten eksportet e Kosovës në drejtim të Gjermanisë për 62 për qind

Rriten eksportet e Kosovës në drejtim të Gjermanisë për 62 për qind

Biznes
Investitori nga diaspora tregon përvojën e tij, Hoxha: Kosova ka përparësi të mëdha për të investuar

Investitori nga diaspora tregon përvojën e tij, Hoxha: Kosova ka përparësi të mëdha për të investuar

Biznes
Hasani: Kosova ka filluar të jetë atraktive për investitorët gjerman gjatë pandemisë

Hasani: Kosova ka filluar të jetë atraktive për investitorët gjerman gjatë pandemisë

Të Tjera
Hajdari: Do të rishikohen të gjitha ligjet që lidhen me investimet në Kosovë

Hajdari: Do të rishikohen të gjitha ligjet që lidhen me investimet në Kosovë

Të Tjera
Diaspora me potencial të madh për investime, Gjermania në top vendet që kanë investuar në Kosovë

Diaspora me potencial të madh për investime, Gjermania në top vendet që kanë investuar në Kosovë

Të Tjera
Tetë kompani kosovare do të takohen me ato gjermane që kërkojnë furnitorë

Tetë kompani kosovare do të takohen me ato gjermane që kërkojnë furnitorë

Biznes
Hasani: Për gjashtë muaj 20 kompani gjermane kanë hapur degët e tyre në Kosovë

Hasani: Për gjashtë muaj 20 kompani gjermane kanë hapur degët e tyre në Kosovë

Biznes