LAJMI I FUNDIT:

Nxënësit

249 Artikuj

Autobusët e bllokuar me nxënës në Brezovicë nisen drejt Gjakovës

Autobusët e bllokuar me nxënës në Brezovicë nisen drejt Gjakovës

Kosovë
Aksidenohet dhe mbetet i bllokuar autobusi me nxënës në Brezovicë (Video)

Aksidenohet dhe mbetet i bllokuar autobusi me nxënës në Brezovicë (Video)

Kosovë
Ministri i Arsimit uron nxënësit pas përfundimit të gjysmëvjetorit të parë

Ministri i Arsimit uron nxënësit pas përfundimit të gjysmëvjetorit të parë

Arsim
Lladrovci viziton në spital nxënësit e aksidentuar (Foto)

Lladrovci viziton në spital nxënësit e aksidentuar (Foto)

Kosovë
E urreni dikë me gjithë shpirt? Pas kësaj që do ta lexoni do të mendoheni mirë!

E urreni dikë me gjithë shpirt? Pas kësaj që do ta lexoni do të mendoheni mirë!

Këshilla Lifestyle
Fëmijët në Siberi detyrohen të shkojnë në shkollë në temperatura ekstreme prej minus 44 gradë Celsius, derisa erërat e forta lëvizin me shpejtësi prej 108 km/h (Foto/Video)

Fëmijët në Siberi detyrohen të shkojnë në shkollë në temperatura ekstreme prej minus 44 gradë Celsius, derisa erërat e forta lëvizin me shpejtësi prej 108 km/h (Foto/Video)

Nga Bota
Dhuna e arsimtarëve ndaj fëmijëve, problem serioz për Maqedoninë

Dhuna e arsimtarëve ndaj fëmijëve, problem serioz për Maqedoninë

Sociale
Ministrja e Arsimit i përgjigjet Bashës, për helmimin e nxënësve

Ministrja e Arsimit i përgjigjet Bashës, për helmimin e nxënësve

Shqipëri
Maqedoni, nxënësit ankohen për mungesë të librave

Maqedoni, nxënësit ankohen për mungesë të librave

Maqedonia e Veriut
Fëmijët në Maqedoni dijnë të lexojnë, por nuk e kuptojnë atë që kanë lexuar

Fëmijët në Maqedoni dijnë të lexojnë, por nuk e kuptojnë atë që kanë lexuar

Bashkim Iljazi
Dallaveret për regjistrim të fëmijëve në shkollat më të mira fillore në Prishtinë (Video)

Dallaveret për regjistrim të fëmijëve në shkollat më të mira fillore në Prishtinë (Video)

Arsim
Nxënësit në Maqedoni sot ju kthehen bankave shkollore

Nxënësit në Maqedoni sot ju kthehen bankave shkollore

Bashkim Iljazi
Përfundon pushimi veror i nxënësve

Përfundon pushimi veror i nxënësve

Maqedonia e Veriut
Më shumë nxënës se vitin e kaluar në shkollat e mesme në Maqedoni

Më shumë nxënës se vitin e kaluar në shkollat e mesme në Maqedoni

Arsim
Nxënësit thyejnë rekord duke kërcyer 225 herë në litar, brenda një minute (Video)

Nxënësit thyejnë rekord duke kërcyer 225 herë në litar, brenda një minute (Video)

Fun Lajme
Shkatërrohen telefonat që nxënësit i përdornin gjatë orëve mësimore (Video)

Shkatërrohen telefonat që nxënësit i përdornin gjatë orëve mësimore (Video)

Interesante
Mbi 33.000 nxënës do të regjistrohen në shkollat e mesme

Mbi 33.000 nxënës do të regjistrohen në shkollat e mesme

Arsim
Nxënësit gjejnë mbetjet e kafshës së vjetër mbi 25 mijë vjet (Foto)

Nxënësit gjejnë mbetjet e kafshës së vjetër mbi 25 mijë vjet (Foto)

Interesante
Ariu lodër arriti në hapësirë i kapur për balonën e punuar nga nxënësit (Foto)

Ariu lodër arriti në hapësirë i kapur për balonën e punuar nga nxënësit (Foto)

Fun Lajme
Erasmus plus hap dyert për punësim (Video)

Erasmus plus hap dyert për punësim (Video)

Bashkim Iljazi
Mësuesi i vë në rresht nxënësit, duke i rrahur një nga një (Video)

Mësuesi i vë në rresht nxënësit, duke i rrahur një nga një (Video)

Nga Bota
Mësimdhënësi i Suharekës rrahet me tre nxënës

Mësimdhënësi i Suharekës rrahet me tre nxënës

Kronika e Zezë
Arsimtarja mban leksion mësimor me fjalë të ndyta (Video)

Arsimtarja mban leksion mësimor me fjalë të ndyta (Video)

Arsim
Prindërve në një fshat të Opojës po u kërkohet që fëmijët t’i ndalojnë të shkojnë në shkollë – për një arsye të pazakontë!

Prindërve në një fshat të Opojës po u kërkohet që fëmijët t’i ndalojnë të shkojnë në shkollë – për një arsye të pazakontë!

Arsim