LAJMI I FUNDIT:
Nikolla Gruevski

Nikolla Gruevski

1566 Artikuj

Info

Nikolla Gruevski ka qenë kryeministër i Maqedonisë nga viti 2006 deri në vitin 2016. Ka qenë kryetar i partisë OBRM-PDUKM për një periudhë të gjatë. Tanimë ai ka ikur dhe ka fituar statusin e azilit në Hungari.

LSDM: OBRM-PDUKM-ja po shpërbëhet

LSDM: OBRM-PDUKM-ja po shpërbëhet

Politikë
Gruevski: Unë e sulmoj LSDM-në, Mickoski më sulmon mua

Gruevski: Unë e sulmoj LSDM-në, Mickoski më sulmon mua

Politikë
Milloshoski: Kovaçevski dhe Ahmeti janë marrë vesh për amnistimin e Gruevskit

Milloshoski: Kovaçevski dhe Ahmeti janë marrë vesh për amnistimin e Gruevskit

Politikë
Mickoski: Gruevski është në komunikim të fshehtë me qeverinë

Mickoski: Gruevski është në komunikim të fshehtë me qeverinë

Maqedonia e Veriut
Zaev dhe Gruevski mohojnë – nuk ka pasur takime të fshehta për Kodit Penal

Zaev dhe Gruevski mohojnë – nuk ka pasur takime të fshehta për Kodit Penal

Maqedonia e Veriut
Me Gruevskin fillon testi për ndryshimet në Kodin Penal, ish-kryeministri mund të lirohet nga akuza në rastin “Titanik”

Me Gruevskin fillon testi për ndryshimet në Kodin Penal, ish-kryeministri mund të lirohet nga akuza në rastin “Titanik”

Maqedonia e Veriut
Reagon Gruevski: Ndryshimet në Kodin Penal kanë rol të vogël në përndjekjen time

Reagon Gruevski: Ndryshimet në Kodin Penal kanë rol të vogël në përndjekjen time

Politikë
Remenski: Askush nuk flet mbi hetimin se si iki Nikolla Gruevski

Remenski: Askush nuk flet mbi hetimin se si iki Nikolla Gruevski

Politikë
Gjykata e Lartë pranon kërkesën e Gruevskit, do të rishqyrtohet lënda “parcelat në Vodno”

Gjykata e Lartë pranon kërkesën e Gruevskit, do të rishqyrtohet lënda “parcelat në Vodno”

Gjyqësi
Gruevski: Pas rastit “Feniks” qëndrojnë Zaevi dhe politikanë të frikësuar

Gruevski: Pas rastit “Feniks” qëndrojnë Zaevi dhe politikanë të frikësuar

Politikë
Gruevski, Stavrevski, Kançeska-Milevska dhe disa persona tjerë dyshohen për pastrim parash në projektin “Shkupi 2014”

Gruevski, Stavrevski, Kançeska-Milevska dhe disa persona tjerë dyshohen për pastrim parash në projektin “Shkupi 2014”

Politikë
Alternativa: BDI u pozicionua pas Gruevskit

Alternativa: BDI u pozicionua pas Gruevskit

Maqedonia e Veriut
BDI: Mickoski edhe pas 5 vitesh nuk del nga hija e Gruevskit, OBRM ka rënë nën 350 mijë votues

BDI: Mickoski edhe pas 5 vitesh nuk del nga hija e Gruevskit, OBRM ka rënë nën 350 mijë votues

Maqedonia e Veriut
Rasti “Parcelat në Vodno”: Gjykata e Apelit liron nga burgu Mijallkovin, dënon me dy vjet Gruevskin

Rasti “Parcelat në Vodno”: Gjykata e Apelit liron nga burgu Mijallkovin, dënon me dy vjet Gruevskin

Gjyqësi
Lloga: Kërkesë të re për ekstradimin e Gruevskit, do ta vendosim në qelitë që i ka ndërtuar vetë ai

Lloga: Kërkesë të re për ekstradimin e Gruevskit, do ta vendosim në qelitë që i ka ndërtuar vetë ai

Politikë
Gruevski paralajmëron: Ky vit do të jetë më i keq për disa në Maqedoni

Gruevski paralajmëron: Ky vit do të jetë më i keq për disa në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Taravari: Regjimi i Gruevskit ra falë ASH-së

Taravari: Regjimi i Gruevskit ra falë ASH-së

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski – Trajanovit: Në kohën kur ai ishte në koalicion me Gruevskin, studentët rriheshin nëpër sheshe

Kovaçevski – Trajanovit: Në kohën kur ai ishte në koalicion me Gruevskin, studentët rriheshin nëpër sheshe

Maqedonia e Veriut
Gruevski për 23 tetorin: Çfarë nuk na vret na bën më të fortë

Gruevski për 23 tetorin: Çfarë nuk na vret na bën më të fortë

Maqedonia e Veriut
Shkupi sërish kërkon ekstradimin e Gruevskit

Shkupi sërish kërkon ekstradimin e Gruevskit

Maqedonia e Veriut
Xhaferi kujton rastin me Gruevskin: Ishte dikur njëri që nxiste provokime, por nuk do të lejoj më të përsëritet rasti i njejtë

Xhaferi kujton rastin me Gruevskin: Ishte dikur njëri që nxiste provokime, por nuk do të lejoj më të përsëritet rasti i njejtë

Maqedonia e Veriut
Bashkëshortja e ish-kryeministrit Gruevski, dorëzon kërkesë për divorc

Bashkëshortja e ish-kryeministrit Gruevski, dorëzon kërkesë për divorc

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Sot shpallet aktgjykimi për rastin “Talir 2” ku akuzohet dhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski

Maqedoni: Sot shpallet aktgjykimi për rastin “Talir 2” ku akuzohet dhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski

Maqedonia e Veriut
Rasti “Talir 2”: Kërkohet konfiskimi i selisë së OBRM-PDUKM-së

Rasti “Talir 2”: Kërkohet konfiskimi i selisë së OBRM-PDUKM-së

Gjyqësi