LAJMI I FUNDIT:
Ndotja e ajrit në Maqedoninë e Veriut

Ndotja e ajrit në Maqedoninë e Veriut

676 Artikuj

Info

Problem me dekada në Maqedoni. Janë bërë protesta dhe janë premtuar shumë zgjidhje por ende qytetarët e Maqedonisë vazhdojnë të thithin ajër të ndotur. Shpesh, Maqedonia ka qenë e para në listat e botës dhe Evropës si kampione për ajër të ndotur.

Ajri i ndotur në Tetovë, vazhdon të jetë më e lartë se e lejuara

Ajri i ndotur në Tetovë, vazhdon të jetë më e lartë se e lejuara

Maqedonia e Veriut
Arsovska: Ndotësit e Shkupit janë deponitë e egra dhe ata që refuzojnë të vendosin filtra

Arsovska: Ndotësit e Shkupit janë deponitë e egra dhe ata që refuzojnë të vendosin filtra

Shkupi
Vazhdon ndotja e lartë e ajrit, Shkupi sot qyteti më i ndotur në Evropë

Vazhdon ndotja e lartë e ajrit, Shkupi sot qyteti më i ndotur në Evropë

Maqedonia e Veriut
Ajri në Tetovë sërish i ndotur, komuna nuk tregon çfarë masa do të ndërmarrë

Ajri në Tetovë sërish i ndotur, komuna nuk tregon çfarë masa do të ndërmarrë

Komunat
Në Negotinë, janë instaluar tre stacione të reja për kontrollin e ndotjes së ajrit

Në Negotinë, janë instaluar tre stacione të reja për kontrollin e ndotjes së ajrit

Maqedonia e Veriut
Shkupi sot sërish ndër qytetet më të ndotura në botë

Shkupi sot sërish ndër qytetet më të ndotura në botë

Shkupi
Në Maqedoni në vit vdesin mbi 3.800 persona për shkak të ajrit të ndotur

Në Maqedoni në vit vdesin mbi 3.800 persona për shkak të ajrit të ndotur

Maqedonia e Veriut
Ulet numri i ditëve me ajër të ndotur të vitit në Tetovë, por numri edhe më tej është mbi kufijtë e lejuar

Ulet numri i ditëve me ajër të ndotur të vitit në Tetovë, por numri edhe më tej është mbi kufijtë e lejuar

Komunat
Struga ka nivelin e ndotjes sikurse qytetet e mëdha evropian

Struga ka nivelin e ndotjes sikurse qytetet e mëdha evropian

Maqedonia e Veriut
Shkupi sërish është ndër qytetet me ajrin më të ndotur në botë

Shkupi sërish është ndër qytetet me ajrin më të ndotur në botë

Maqedonia e Veriut
Arsovska: Ne jemi i vetmi institucion që kemi bërë kallëzim penal për një ndotës

Arsovska: Ne jemi i vetmi institucion që kemi bërë kallëzim penal për një ndotës

Komunat
Ndërpritet pragu i alarmit për ndotje të lartë të ajrit në Shkup dhe Strumicë

Ndërpritet pragu i alarmit për ndotje të lartë të ajrit në Shkup dhe Strumicë

Maqedonia e Veriut
Shkupi qyteti më i ndotur në Evropë, i 18-ti në botë

Shkupi qyteti më i ndotur në Evropë, i 18-ti në botë

Maqedonia e Veriut
Shkupi mbrëmë ishte ndër qytetet më të ndotura në botë

Shkupi mbrëmë ishte ndër qytetet më të ndotura në botë

Maqedonia e Veriut
Ndotja dhe viruset mbushin spitalet në Maqedoni, më të prekur fëmijët dhe të sëmurët kronikë

Ndotja dhe viruset mbushin spitalet në Maqedoni, më të prekur fëmijët dhe të sëmurët kronikë

Shëndetësi
Arsovska: Po marrim masa kundër ndotjes, por është e nevojshme përfshirja e të gjitha institucioneve

Arsovska: Po marrim masa kundër ndotjes, por është e nevojshme përfshirja e të gjitha institucioneve

Komunat
ISHP: Në qytete ku ka ajër të ndotur, qytetarët me probleme shëndetësore të mos dalin jashtë

ISHP: Në qytete ku ka ajër të ndotur, qytetarët me probleme shëndetësore të mos dalin jashtë

Maqedonia e Veriut
Shkupi ndër 10 vendet më të ndotura në botë

Shkupi ndër 10 vendet më të ndotura në botë

Maqedonia e Veriut
Bashkia e Shkupit: Shkupi nuk është qyteti më i ndotur në Maqedoni

Bashkia e Shkupit: Shkupi nuk është qyteti më i ndotur në Maqedoni

Shkupi
Shkupi ishte qyteti i dytë më i ndotur në Evropë këtë mëngjes

Shkupi ishte qyteti i dytë më i ndotur në Evropë këtë mëngjes

Maqedonia e Veriut
Shkupi mëngjesin e sotëm renditet i 21-ti për nga ndotja në botë

Shkupi mëngjesin e sotëm renditet i 21-ti për nga ndotja në botë

Maqedonia e Veriut
Shkupi në mesin e dhjetë qyteteve më të ndotura në botë

Shkupi në mesin e dhjetë qyteteve më të ndotura në botë

Shkupi
Maqedonia, ndër vendet më të prekura nga ndotja e ajrit

Maqedonia, ndër vendet më të prekura nga ndotja e ajrit

Maqedonia e Veriut
Vazhdon edhe sivjet problemi me ndotjen e ajrit në Maqedoninë e Veriut

Vazhdon edhe sivjet problemi me ndotjen e ajrit në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut