LAJMI I FUNDIT:

Mpiksja e gjakut

20 Artikuj

Pesë mënyra shqetësuese të ndikimit të motit të ftohtë në organizëm

Pesë mënyra shqetësuese të ndikimit të motit të ftohtë në organizëm

Këshilla mjekësore
Ju del gjak nga hundët? Arsyeja e vërtetë përse duhet të shqetësoheni!

Ju del gjak nga hundët? Arsyeja e vërtetë përse duhet të shqetësoheni!

Këshilla mjekësore
Lista me disa nga funksionet e serotoninës në organizëm

Lista me disa nga funksionet e serotoninës në organizëm

Shëndetësi Lajme
Mund të jenë kërcënuese për jetën: Simptomat që tregojnë mundësinë e një mpiksjeje gjaku

Mund të jenë kërcënuese për jetën: Simptomat që tregojnë mundësinë e një mpiksjeje gjaku

Këshilla mjekësore
Me rënie të temperaturave, por edhe me reduktimin e ngrohjes shfaqen këto katër sëmundje!

Me rënie të temperaturave, por edhe me reduktimin e ngrohjes shfaqen këto katër sëmundje!

Këshilla mjekësore
Njihni disa nga simptomat e mpiksjes së gjakut

Njihni disa nga simptomat e mpiksjes së gjakut

Këshilla mjekësore
Si flini? Një pozicion mund të rrisë rrezikun e trombozës së venave të thella

Si flini? Një pozicion mund të rrisë rrezikun e trombozës së venave të thella

Shëndetësi Lajme
Simptomat e mpiksjes së gjakut, në cilën pjesë e trupit ndodh dhe çfarë rrit rrezikun e trombozës

Simptomat e mpiksjes së gjakut, në cilën pjesë e trupit ndodh dhe çfarë rrit rrezikun e trombozës

Këshilla mjekësore
COVID-19 mund të rrisë rrezikun e mpiksjes së rrallë të gjakut në sy

COVID-19 mund të rrisë rrezikun e mpiksjes së rrallë të gjakut në sy

Shëndetësi Lajme
Shprehitë që kemi të gjithë ndikojnë në formimin e mpiksjes së gjakut

Shprehitë që kemi të gjithë ndikojnë në formimin e mpiksjes së gjakut

Këshilla mjekësore
COVID-19 dhe kohëzgjatja e rrezikut për mpiksje të gjakut

COVID-19 dhe kohëzgjatja e rrezikut për mpiksje të gjakut

Shëndetësi Lajme
Shkencëtarët besojnë se kanë gjetur “shkakun” që çon në mpiksjen e gjakut – nga vaksina kundër COVID-19 e AstraZeneca

Shkencëtarët besojnë se kanë gjetur “shkakun” që çon në mpiksjen e gjakut – nga vaksina kundër COVID-19 e AstraZeneca

Nga Bota
A do të thotë D-dimeri që keni një mpiksje gjaku të fshehur? Keqkuptimet më të mëdha për vlerën e tij në gjak!

A do të thotë D-dimeri që keni një mpiksje gjaku të fshehur? Keqkuptimet më të mëdha për vlerën e tij në gjak!

Shëndetësi Lajme
BE: Vaksina Johnson and Johnson ka lidhje të mundshme me mpiksjen e gjakut

BE: Vaksina Johnson and Johnson ka lidhje të mundshme me mpiksjen e gjakut

Shëndetësi Lajme
Ndieni dhimbje kur i kryqëzoni këmbët: Dy simptoma tregojnë se trupi po lufton me një gjendje të rrezikshme

Ndieni dhimbje kur i kryqëzoni këmbët: Dy simptoma tregojnë se trupi po lufton me një gjendje të rrezikshme

Shëndetësi Lajme
Asnjëherë nuk duhet t’i injoroni, sepse pasojat mund të jenë fatale: Këto shenja tregojnë mpiksje gjaku!

Asnjëherë nuk duhet t’i injoroni, sepse pasojat mund të jenë fatale: Këto shenja tregojnë mpiksje gjaku!

Këshilla mjekësore
A mundet që ky ilaç të parandalojë mpiksjen vdekjeprurëse të gjakut nga COVID-19? Flasin shkencëtarët

A mundet që ky ilaç të parandalojë mpiksjen vdekjeprurëse të gjakut nga COVID-19? Flasin shkencëtarët

Shëndetësi Lajme
Barnat që parandalojnë koagulimin e gjakut mund të ndihmojnë në raste të rënda të COVID-19

Barnat që parandalojnë koagulimin e gjakut mund të ndihmojnë në raste të rënda të COVID-19

Nga Bota
Mpiksje gjaku në mushkëritë e pacientit – zbulohet një ndërlikim i ri dhe potencialisht vdekjeprurës nga coronavirusi

Mpiksje gjaku në mushkëritë e pacientit – zbulohet një ndërlikim i ri dhe potencialisht vdekjeprurës nga coronavirusi

Nga Bota
Shenjat të cilat tregojnë që keni mpiksje gjaku në trup: Reagoni menjëherë, mund t’ju arrijnë deri në zemër apo mushkëri

Shenjat të cilat tregojnë që keni mpiksje gjaku në trup: Reagoni menjëherë, mund t’ju arrijnë deri në zemër apo mushkëri

Këshilla mjekësore