LAJMI I FUNDIT:

Moikom Zeqo

47 Artikuj

Pela e De Radës

Pela e De Radës

Fjala+
Ndërtesat pasqyrojnë shpirtin e kohës

Ndërtesat pasqyrojnë shpirtin e kohës

Fakte
Sot njerëzit përleshen e kacafyten me opinione, kemi harruar faktin

Sot njerëzit përleshen e kacafyten me opinione, kemi harruar faktin

Cult+
Regjimi mund të shembet nga librat dhe e vërteta

Regjimi mund të shembet nga librat dhe e vërteta

Fjala+
Vajza e Lasgushit, historia e kërkimit të një thesari në Pogradec dhe ëndrra e shuar për ta vizituar Kosovën

Vajza e Lasgushit, historia e kërkimit të një thesari në Pogradec dhe ëndrra e shuar për ta vizituar Kosovën

Fakte
Epoka e kaosit të opinioneve

Epoka e kaosit të opinioneve

Cult+
Për Nolin, Migjenin dhe Moikomin

Për Nolin, Migjenin dhe Moikomin

Analiza
Poeti që kalëron me kohën

Poeti që kalëron me kohën

Cult+
Legjenda për Judën e lindur në Butrint!

Legjenda për Judën e lindur në Butrint!

Cult+
Nga Baudelaire tek Migjeni

Nga Baudelaire tek Migjeni

Analiza
Fan Noli për Makiavelin dhe politikën

Fan Noli për Makiavelin dhe politikën

Analiza
Shqiptarët në Ukrainë

Shqiptarët në Ukrainë

Cult+
Dëshmitë shqiptare të mitologjisë egjiptiane të konvertuar në krishterim: Shenjtori me kokë qeni!

Dëshmitë shqiptare të mitologjisë egjiptiane të konvertuar në krishterim: Shenjtori me kokë qeni!

Piktura
E ardhmja futuristike e botës

E ardhmja futuristike e botës

Analiza
Moikom Zeqo, i (pa)zhdukuri i madh

Moikom Zeqo, i (pa)zhdukuri i madh

Cult+
Poezitë e para evropiane për Skënderbeun

Poezitë e para evropiane për Skënderbeun

Analiza
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Takimet me Moikomin

Takimet me Moikomin

Cult+
Kadare: Moikom Zeqos s’ka qenë i mënjanuar, as i pavlerësuar

Kadare: Moikom Zeqos s’ka qenë i mënjanuar, as i pavlerësuar

Cult+
Who is Who

Who is Who

Cult+
Vdes studiuesi dhe shkrimtari Moikom Zeqo

Vdes studiuesi dhe shkrimtari Moikom Zeqo

Cult+
Enver Hoxha në Byro (1979): Majlinda Gjodede e lë në bisht të urës Brixhit Bardonë!

Enver Hoxha në Byro (1979): Majlinda Gjodede e lë në bisht të urës Brixhit Bardonë!

Cult+
Një vëllazëri poetike: Alphonse de Lamartinit dhe Jeronim de Rada

Një vëllazëri poetike: Alphonse de Lamartinit dhe Jeronim de Rada

Analiza
LIBRI MË I RËNDËSISHËM

LIBRI MË I RËNDËSISHËM

Poezi