LAJMI I FUNDIT:

MKRS

511 Artikuj

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes MKRS dhe Komunës së Gjakovës për financimin e renovimit të stadiumit

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes MKRS dhe Komunës së Gjakovës për financimin e renovimit të stadiumit

Sport vendor
Nga MKRS e konfirmojnë: Projekti i stadiumit nacional prezantohet brenda këtij viti

Nga MKRS e konfirmojnë: Projekti i stadiumit nacional prezantohet brenda këtij viti

Sport vendor
Nisin punimet për rindërtimin e tërësishëm të fushës së “Fadil Vokrrit”

Nisin punimet për rindërtimin e tërësishëm të fushës së “Fadil Vokrrit”

Sport vendor
Ministria e Sportit ndan 14.5 milionë euro për rinovimin e stadiumit “Shahin Haxhiislami” në Pejë

Ministria e Sportit ndan 14.5 milionë euro për rinovimin e stadiumit “Shahin Haxhiislami” në Pejë

Sport vendor
Pavijoni i Kosovës prezanton instalacionin “Heshtjet Kumbuese të Metalit dhe Lëkurës”, krijuar nga Doruntina Kastrati dhe kuruar nga Erëmirë Krasniqi.

Pavijoni i Kosovës prezanton instalacionin “Heshtjet Kumbuese të Metalit dhe Lëkurës”, krijuar nga Doruntina Kastrati dhe kuruar nga Erëmirë Krasniqi.

Kulturë
Dyshime për keqpërdorimin e ligjit të sponsorizimit, ZKA del me detaje se si gjysmë milioni euro nuk u transferuan te klubet

Dyshime për keqpërdorimin e ligjit të sponsorizimit, ZKA del me detaje se si gjysmë milioni euro nuk u transferuan te klubet

Sport vendor
“Dikush duhet të shkojë në burg”, për stadiumin e Gjilanit diskutohet në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

“Dikush duhet të shkojë në burg”, për stadiumin e Gjilanit diskutohet në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Sport vendor
Mbahet takimi i Grupit Koordinues për planin 5-vjeçar të infrastrukturës së futbollit në praninë e ministrit Çeku dhe presidentit Ademi

Mbahet takimi i Grupit Koordinues për planin 5-vjeçar të infrastrukturës së futbollit në praninë e ministrit Çeku dhe presidentit Ademi

Futboll
Shtëpia e Fadil Muqollit në Poklek të Drenasit do të shndërrohet në muze për të përkujtuar masakrën e 1999

Shtëpia e Fadil Muqollit në Poklek të Drenasit do të shndërrohet në muze për të përkujtuar masakrën e 1999

Kosovë
Ministri i Sportit, Çeku konfirmon marrëveshjen me FFK për rinovimin e stadiumit “Fadil Vokrri”

Ministri i Sportit, Çeku konfirmon marrëveshjen me FFK për rinovimin e stadiumit “Fadil Vokrri”

Sport vendor
Fillimi i rinovimit të stadiumit “Adem Jashari”: Çfarë duhet të dini për periudhën e punimeve, investimet dhe inaugurimin e impiantit

Fillimi i rinovimit të stadiumit “Adem Jashari”: Çfarë duhet të dini për periudhën e punimeve, investimet dhe inaugurimin e impiantit

Lavdim Pireva
Ministri i Sportit, Çeku: Gjithçka gati për nisjen e punimeve në stadiumin “Adem Jashari”

Ministri i Sportit, Çeku: Gjithçka gati për nisjen e punimeve në stadiumin “Adem Jashari”

Sport vendor
Mësohet arsyeja pse stadiumi “Fadil Vokrri” nuk është duke u rinovuar – ende nuk ka marrëveshje të nënshkruar mes FFK-së dhe MKRS-së

Mësohet arsyeja pse stadiumi “Fadil Vokrri” nuk është duke u rinovuar – ende nuk ka marrëveshje të nënshkruar mes FFK-së dhe MKRS-së

Përfaqësuesja e Kosovës
MKRS nënshkruan memorandumet me federatat sportive

MKRS nënshkruan memorandumet me federatat sportive

Sport vendor
Auditori gjen parregullsi në projektet e tri stadiumeve, Çeku: Kemi marrë masat e duhura

Auditori gjen parregullsi në projektet e tri stadiumeve, Çeku: Kemi marrë masat e duhura

Sport vendor
MKRS-ja publikon shifrat e përfitimit të sportit nga ligji i sponsorizimit

MKRS-ja publikon shifrat e përfitimit të sportit nga ligji i sponsorizimit

Sport vendor
MKRS cakton vlerën e koeficientit, 5.5 milionë euro mbështetje për federatat sportive

MKRS cakton vlerën e koeficientit, 5.5 milionë euro mbështetje për federatat sportive

Sport vendor
MKRS nuk ndryshon mendim, futbolli dhe basketbolli mbesin në Kategorinë B

MKRS nuk ndryshon mendim, futbolli dhe basketbolli mbesin në Kategorinë B

Ndërkombëtare
Kategorizimi i sporteve, federatat i reagojnë MKRS-së

Kategorizimi i sporteve, federatat i reagojnë MKRS-së

Sport vendor
MKRS publikon renditjen e re të kategorizimit të federatave, futbolli dhe basketbolli bien në Kategorinë B

MKRS publikon renditjen e re të kategorizimit të federatave, futbolli dhe basketbolli bien në Kategorinë B

Sport vendor
Reagon MKRS: S’ka pezullim të procedurave për master-planin e Kompleksit Memorial Adem Jashari

Reagon MKRS: S’ka pezullim të procedurave për master-planin e Kompleksit Memorial Adem Jashari

Kosovë
Gjithçka gati për Kampionatin Evropian të Hapur të Xhudos që do të mbahet në Prishtinë

Gjithçka gati për Kampionatin Evropian të Hapur të Xhudos që do të mbahet në Prishtinë

Xhudo
Mbledhje elektronike e Qeverisë, merren disa vendime

Mbledhje elektronike e Qeverisë, merren disa vendime

Kosovë
“Për këtë lloj infrastrukture duhet përgjegjësi e lartë”, Ministri Hajrulla Çeku flet për stadiumin e Suharekës

“Për këtë lloj infrastrukture duhet përgjegjësi e lartë”, Ministri Hajrulla Çeku flet për stadiumin e Suharekës

Sport vendor