LAJMI I FUNDIT:

Mishi i kuq

31 Artikuj

Pa përpjekje shtesë: Disa metoda me ndihmën e të cilave do t’i humbni kilogramët e tepërt

Pa përpjekje shtesë: Disa metoda me ndihmën e të cilave do t’i humbni kilogramët e tepërt

Këshilla Lifestyle
Konsumimi i një sasie të madhe të këtij ushqimi mund të rrisë rrezikun e diabetit me 62 për qind

Konsumimi i një sasie të madhe të këtij ushqimi mund të rrisë rrezikun e diabetit me 62 për qind

Shëndetësi Lajme
Mishi i kuq rrit rrezikun për sëmundje të ndryshme, gjashtë grupet e njerëzve që duhet ta kufizojnë

Mishi i kuq rrit rrezikun për sëmundje të ndryshme, gjashtë grupet e njerëzve që duhet ta kufizojnë

Këshilla mjekësore
Disa nga ushqimet që nuk preferohen për shëndetin e zorrëve

Disa nga ushqimet që nuk preferohen për shëndetin e zorrëve

Të njohim produktet
Ushqimet që i shmangin kardiologët

Ushqimet që i shmangin kardiologët

Ushqimi dhe Dieta
Ushqimet që konsiderohen më të këqijat për shëndetin e zemrës

Ushqimet që konsiderohen më të këqijat për shëndetin e zemrës

Të njohim produktet
Çfarë ndodh në trup nëse nuk hani mish të kuq: Doktorët tërheqin vërejtjen në shkatërrimin e rrezikshëm të organizmit

Çfarë ndodh në trup nëse nuk hani mish të kuq: Doktorët tërheqin vërejtjen në shkatërrimin e rrezikshëm të organizmit

Nutricion
Ngrënia e mishit në sasi më të vogla dhe stërvitjet e shumta mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të kancerit të prostatës

Ngrënia e mishit në sasi më të vogla dhe stërvitjet e shumta mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të kancerit të prostatës

Këshilla mjekësore
Ushqimi i ngrënë nga miliona njerëz mund të ‘përshpejtojë’ formimin e pllakave në tru

Ushqimi i ngrënë nga miliona njerëz mund të ‘përshpejtojë’ formimin e pllakave në tru

Të njohim produktet
Ndikimi i mishit të kuq në nivelet e kolesterolit

Ndikimi i mishit të kuq në nivelet e kolesterolit

Shëndetësi Lajme
Mijëra të rritur nuk i dinë burimet e vitaminës D – përfshirë mishin e kuq

Mijëra të rritur nuk i dinë burimet e vitaminës D – përfshirë mishin e kuq

Shëndetësi Lajme
Mishi i kuq nuk është aq i pashëndetshëm – nëse e hani në këtë mënyrë

Mishi i kuq nuk është aq i pashëndetshëm – nëse e hani në këtë mënyrë

Të njohim produktet
Kombinimi i këtyre dy ushqimeve ngadalëson metabolizmin dhe shkakton dhimbje stomaku!

Kombinimi i këtyre dy ushqimeve ngadalëson metabolizmin dhe shkakton dhimbje stomaku!

Të njohim produktet
Kjo është sasia e mishit të kuq që duhet ta hamë çdo ditë dhe çdo javë

Kjo është sasia e mishit të kuq që duhet ta hamë çdo ditë dhe çdo javë

Të njohim produktet
Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht vdesin më të rinj

Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht vdesin më të rinj

Shëndetësi Lajme
Konsumimi i mishit të kuq i rritë rreziqet e vdekjes së parakohshme

Konsumimi i mishit të kuq i rritë rreziqet e vdekjes së parakohshme

Shëndetësi Lajme
Parandalimi i demencës: Shmangni këto pesë ushqime për ta zvogëluar rrezikun e sëmundjes së Alzheimerit

Parandalimi i demencës: Shmangni këto pesë ushqime për ta zvogëluar rrezikun e sëmundjes së Alzheimerit

Nutricion
Mos konsumimi i bulmetit dhe mbipesha janë shkaktues të kancerit

Mos konsumimi i bulmetit dhe mbipesha janë shkaktues të kancerit

Shëndetësi Lajme
Sipas këtyre studimeve duhet të mendoheni dhe njëherë përpara se të hani mish

Sipas këtyre studimeve duhet të mendoheni dhe njëherë përpara se të hani mish

Shëndetësi Lajme
Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht jetojnë më pak

Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht jetojnë më pak

Shëndetësi Lajme
Konsumimi i mishit të kuq dhe produkteve të qumështit mund të ndihmojnë që të keni një zemër me të shëndetshme

Konsumimi i mishit të kuq dhe produkteve të qumështit mund të ndihmojnë që të keni një zemër me të shëndetshme

Shëndetësi Lajme
Mishi bën që periodat të nisin më herët

Mishi bën që periodat të nisin më herët

Shëndetësi Lajme
Sa shpesh duhet të hajë fëmija mish të kuq?

Sa shpesh duhet të hajë fëmija mish të kuq?

Fëmija juaj
Shtimi i peshës në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt

Shtimi i peshës në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt

Të tjera