LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Financave

904 Artikuj

Ministria e Financave iu drejtohet komunave pas vendimit të Kushtetueses për faljen e tatimit në pronë

Ministria e Financave iu drejtohet komunave pas vendimit të Kushtetueses për faljen e tatimit në pronë

Financa
Murati thotë se vitin e ardhshëm komunat do të kenë mbështetje rekord me buxhet

Murati thotë se vitin e ardhshëm komunat do të kenë mbështetje rekord me buxhet

Financa
Pesë milionë euro mbështetje shtesë për familjet në asistencë për blerjen e druve për dimër

Pesë milionë euro mbështetje shtesë për familjet në asistencë për blerjen e druve për dimër

Të Tjera
Vërshimet që tronditën Kosovën, procesohet pagesat për rreth 2 mijë familje të prekura

Vërshimet që tronditën Kosovën, procesohet pagesat për rreth 2 mijë familje të prekura

Financa
15 milionë euro për Telekomin – nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Ministrisë së Financave dhe kompanisë për kredinë investive  

15 milionë euro për Telekomin – nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Ministrisë së Financave dhe kompanisë për kredinë investive  

Financa
Murati nënshkruan marrëveshje me USAID-in për krijimin e sistemit elektronik për përcjelljen e faturave

Murati nënshkruan marrëveshje me USAID-in për krijimin e sistemit elektronik për përcjelljen e faturave

Të Tjera
Mbi një mijë verifikime në shtëpi, Ministria e Financave me këshilla për pensionistët që nuk mund të paraqiten në Zyrat e Pensioneve

Mbi një mijë verifikime në shtëpi, Ministria e Financave me këshilla për pensionistët që nuk mund të paraqiten në Zyrat e Pensioneve

Financa
‘Superpuna’, Murati: 7, 786 të rinjë përfitues të punësuar

‘Superpuna’, Murati: 7, 786 të rinjë përfitues të punësuar

Ekonomi
Ministria e Financave nënshkruan marrëveshje 13.2 milionë euro për rehabilitimin  e ujërave të zeza

Ministria e Financave nënshkruan marrëveshje 13.2 milionë euro për rehabilitimin e ujërave të zeza

Ekonomi
Opozita përplaset me Muratin për projektbuxhetin 2024, e akuzon se po përkrahen vetëm komunat e udhëhequra nga pushteti

Opozita përplaset me Muratin për projektbuxhetin 2024, e akuzon se po përkrahen vetëm komunat e udhëhequra nga pushteti

Financa
Më 9 nëntor do të mbahet ankandi i dhjetë i letrave me vlerë për vitin 2023

Më 9 nëntor do të mbahet ankandi i dhjetë i letrave me vlerë për vitin 2023

Kosovë
Murati: Paga mesatare në sektorin publik vitin tjetër do të jetë 780 euro

Murati: Paga mesatare në sektorin publik vitin tjetër do të jetë 780 euro

Financa
Murati njofton për vendimet e fundit që janë marrë në mbështetje të prodhuesve

Murati njofton për vendimet e fundit që janë marrë në mbështetje të prodhuesve

Ekonomi
Mete: Shqipëria del nga lista “gri” e pastrimit të parave

Mete: Shqipëria del nga lista “gri” e pastrimit të parave

Shqipëri
Lansohet projekti që synon eliminimin e parregullsive rreth asistencës sociale

Lansohet projekti që synon eliminimin e parregullsive rreth asistencës sociale

Ekonomi
Murati njofton se kanë nënshkruar marrëveshje në vlerë prej 79 milionë euro

Murati njofton se kanë nënshkruar marrëveshje në vlerë prej 79 milionë euro

Ekonomi
Kosova përfiton grant 9.1 milionë euro për sistemin e ujitjes

Kosova përfiton grant 9.1 milionë euro për sistemin e ujitjes

Të Tjera
9 milionë euro për ujërat, Kosova nënshkruan marrëveshje me Zvicrën

9 milionë euro për ujërat, Kosova nënshkruan marrëveshje me Zvicrën

Financa
Letër e hapur publike për institucionet nga zjarrfikësit: Ju lutem mos na quani ‘Heronj’, por kryeni obligimet dhe mos na diskriminoni

Letër e hapur publike për institucionet nga zjarrfikësit: Ju lutem mos na quani ‘Heronj’, por kryeni obligimet dhe mos na diskriminoni

Kosovë
Aprovohet kërkesa e Telekomit për huamarrjen e 15 milionë eurove

Aprovohet kërkesa e Telekomit për huamarrjen e 15 milionë eurove

Financa
Opozita kritikon mazhorancën për pagesat e serbëve të shpallur terroristë nga Qeveria

Opozita kritikon mazhorancën për pagesat e serbëve të shpallur terroristë nga Qeveria

Ekonomi
Mustafa i PDK-së i reagon Muratit: 29,509 persona që nuk po figurojnë si të papunësuar, e as si të punësuar i janë bashkëngjitur karvanit të migrimit

Mustafa i PDK-së i reagon Muratit: 29,509 persona që nuk po figurojnë si të papunësuar, e as si të punësuar i janë bashkëngjitur karvanit të migrimit

Ekonomi
“Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

“Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

Ekonomi
Rama i reagon Muratit: Puna ime po u pengon ministrave, projekti Solar4Kosovo duhet të na bëjë bashkë

Rama i reagon Muratit: Puna ime po u pengon ministrave, projekti Solar4Kosovo duhet të na bëjë bashkë

Financa