LAJMI I FUNDIT:

Meta

237 Artikuj

A do të përdorin shkollat “kufje të realitetit virtual” për të zhvilluar mësimin?

A do të përdorin shkollat “kufje të realitetit virtual” për të zhvilluar mësimin?

Lajme Teknologji
WhatsApp njofton për uljen e kufirit të moshës së përdoruesve në disa vende

WhatsApp njofton për uljen e kufirit të moshës së përdoruesve në disa vende

Lajme Teknologji
Mjeti i ri i sigurisë në Instagram do të ndalojë fëmijët të pranojnë foto nudo

Mjeti i ri i sigurisë në Instagram do të ndalojë fëmijët të pranojnë foto nudo

Lajme Teknologji
AI-ja nuk po ecën mbarë: Çfarë nëse nuk mund të rregullohet?

AI-ja nuk po ecën mbarë: Çfarë nëse nuk mund të rregullohet?

Analiza
Meta njofton për ndryshimet e reja në Facebook dhe Instagram

Meta njofton për ndryshimet e reja në Facebook dhe Instagram

Eliza Hajzeri
Meta po integron Inteligjencën Artificiale në syzet Ray-Ban

Meta po integron Inteligjencën Artificiale në syzet Ray-Ban

Lajme Teknologji
Miliarda përdorues të WhatsApp do të fitojnë përditësime me Inteligjencë Artificiale

Miliarda përdorues të WhatsApp do të fitojnë përditësime me Inteligjencë Artificiale

Aplikacione
Meta dhe Google akuzohen për kufizimin e shpërndarjes së informacionit për shëndetin riprodhues

Meta dhe Google akuzohen për kufizimin e shpërndarjes së informacionit për shëndetin riprodhues

Lajme Teknologji
Apple, Meta dhe Google do të hetohen nga BE-ja

Apple, Meta dhe Google do të hetohen nga BE-ja

Lajme Teknologji
Meta fiton apelin e gjykatës që ia ndalonte përdorimin e emrit të saj në Brazil

Meta fiton apelin e gjykatës që ia ndalonte përdorimin e emrit të saj në Brazil

Lajme Teknologji
SHBA ka hapur hetim ndaj Meta-s për rolin e saj në shitjen e paligjshme të drogave

SHBA ka hapur hetim ndaj Meta-s për rolin e saj në shitjen e paligjshme të drogave

Lajme Teknologji
Cila është veçoria e radhës e WhatsApp që po e bën atë të duket i ngjashëm me Instagramin

Cila është veçoria e radhës e WhatsApp që po e bën atë të duket i ngjashëm me Instagramin

Aplikacione
A është e sigurt biseda juaj në WhatsApp? Do t’ju tregoj funksioni i ri

A është e sigurt biseda juaj në WhatsApp? Do t’ju tregoj funksioni i ri

Aplikacione
Facebook përdor Inteligjencën Artificiale për të rekomanduar video

Facebook përdor Inteligjencën Artificiale për të rekomanduar video

Aplikacione
Musk sfidon hapur Zuckerbergun: Gati kudo dhe në çdo kohë, me çfarëdo rregulle

Musk sfidon hapur Zuckerbergun: Gati kudo dhe në çdo kohë, me çfarëdo rregulle

Fun Lajme
Sa i kushtoi Mark Zuckerbergut ndalja e përkohshme e Facebookut dhe Instagramit?

Sa i kushtoi Mark Zuckerbergut ndalja e përkohshme e Facebookut dhe Instagramit?

Media Sociale
Meta do të krijojë një ekip për të luftuar abuzimet me Al gjatë zgjedhjeve të BE-së

Meta do të krijojë një ekip për të luftuar abuzimet me Al gjatë zgjedhjeve të BE-së

Lajme Teknologji
Sa fatalistë duhet të jemi për AI-në?

Sa fatalistë duhet të jemi për AI-në?

John Thornhill
Gjigantët teknologjik nënshkruajnë marrëveshje për të luftuar ndërhyrjen zgjedhore të Inteligjencës Artificiale

Gjigantët teknologjik nënshkruajnë marrëveshje për të luftuar ndërhyrjen zgjedhore të Inteligjencës Artificiale

Lajme Teknologji
Mark Zuckerberg shpjegon pse kompanitë teknologjike po pushojnë nga puna kaq shumë njerëz, pikërisht tani

Mark Zuckerberg shpjegon pse kompanitë teknologjike po pushojnë nga puna kaq shumë njerëz, pikërisht tani

Botë
“Quest është një produkt më i mirë dhe pikë”, thotë Zuckerberg pasi rishikoi pajisjet e Apple, Vision Pro

“Quest është një produkt më i mirë dhe pikë”, thotë Zuckerberg pasi rishikoi pajisjet e Apple, Vision Pro

Lajme Teknologji
Instagram dhe Threads nuk do të rekomandojnë më përmbajtje politike

Instagram dhe Threads nuk do të rekomandojnë më përmbajtje politike

Lajme Teknologji
WhatsApp prezanton funksionin që i lejon përdoruesit të bllokojnë mesazhet e padëshiruara

WhatsApp prezanton funksionin që i lejon përdoruesit të bllokojnë mesazhet e padëshiruara

Lajme Teknologji
Facebook dhe Instagram fshijnë llogaritë e liderit suprem iranian

Facebook dhe Instagram fshijnë llogaritë e liderit suprem iranian

Lajme Teknologji