LAJMI I FUNDIT:

Mesazhi

19 Artikuj

Fari në Miçigan lëshon mesazhe në shishe duke ofruar qëndrime falas

Fari në Miçigan lëshon mesazhe në shishe duke ofruar qëndrime falas

Interesante
Doli të pastrojë plazhin – gjeti një mesazh në shishe nga 25 vite më parë

Doli të pastrojë plazhin – gjeti një mesazh në shishe nga 25 vite më parë

Interesante
A mund ta deshifroni këtë enigmë dhe ta gjeni emrin e fshehur brenda saj?

A mund ta deshifroni këtë enigmë dhe ta gjeni emrin e fshehur brenda saj?

Interesante
Qualcomm dhe prodhuesit e telefonave Android punojnë drejt zhvillimit të veçorisë të “komunikimit të mesazheve me satelitë”

Qualcomm dhe prodhuesit e telefonave Android punojnë drejt zhvillimit të veçorisë të “komunikimit të mesazheve me satelitë”

Lajme Teknologji
Mesazhi brenda në një shishe udhëton nga Kanadaja në Irlandë në 18 muaj

Mesazhi brenda në një shishe udhëton nga Kanadaja në Irlandë në 18 muaj

Interesante
Mesazhi në shishe iu kthye pronarit pas 37 viteve, historia e burrit që jeton në Kanada  

Mesazhi në shishe iu kthye pronarit pas 37 viteve, historia e burrit që jeton në Kanada  

Kuriozitete
Në një lum të Florida një çift e gjen një mesazh në shishe që daton nga 39 vjet më parë

Në një lum të Florida një çift e gjen një mesazh në shishe që daton nga 39 vjet më parë

Interesante
Mesazhi në shishen e qelqit i gjetur nga një grua në Florida – befasohet kur zbulon se bëhet fjalë për djalin e saj

Mesazhi në shishen e qelqit i gjetur nga një grua në Florida – befasohet kur zbulon se bëhet fjalë për djalin e saj

Interesante
Adhuruesit e çokollatës sapo vunë re mesazhin ‘e fshehur’ në logon e Twix – ka kuptim të dyfishtë

Adhuruesit e çokollatës sapo vunë re mesazhin ‘e fshehur’ në logon e Twix – ka kuptim të dyfishtë

Interesante
Mesazhi në një shishe i shkruar nga dy vajza që kërkonin të dashur është gjetur 56 vjet më vonë – gjendet edhe njëra nga vajzat

Mesazhi në një shishe i shkruar nga dy vajza që kërkonin të dashur është gjetur 56 vjet më vonë – gjendet edhe njëra nga vajzat

Interesante
Sophia Loren: Kur kisha nevojë më së shumti për njerëz, ata më braktisën

Sophia Loren: Kur kisha nevojë më së shumti për njerëz, ata më braktisën

Këshilla dhe arsye
SMS-i i parë në botë nxirret në ankand si NFT për një kauzë të mirë

SMS-i i parë në botë nxirret në ankand si NFT për një kauzë të mirë

Internet
Një djalë kërkoi “paratë e kafesë që ia pagoi në takimin e parë”, pasi ajo nuk dëshiron ta takojë më – vajza publikon bisedën ndërmjet tyre

Një djalë kërkoi “paratë e kafesë që ia pagoi në takimin e parë”, pasi ajo nuk dëshiron ta takojë më – vajza publikon bisedën ndërmjet tyre

Interesante
Tmerrohen 14 milionë banorë, një mesazh për “incident bërthamor” vjen në telefonat e tyre – më vonë u tha se ishte dërguar gabimisht

Tmerrohen 14 milionë banorë, një mesazh për “incident bërthamor” vjen në telefonat e tyre – më vonë u tha se ishte dërguar gabimisht

Dështime
Këshilla më e mirë e Vitit të Ri: Mesazhi që duhet ta mësoni përmendësh

Këshilla më e mirë e Vitit të Ri: Mesazhi që duhet ta mësoni përmendësh

Trend
Zgjidh një nga gjashtë dhuratat dhe zbulo mesazhin që fshihet për ty

Zgjidh një nga gjashtë dhuratat dhe zbulo mesazhin që fshihet për ty

Lifestyle
Hodhi një shishe me një mesazh brenda në oqean në Amerikë – nëntë vite më vonë mori një përgjigje nga Franca

Hodhi një shishe me një mesazh brenda në oqean në Amerikë – nëntë vite më vonë mori një përgjigje nga Franca

Interesante
Prindërit e habitur me mesazhin e sinqertë që ua la e bija (Foto)

Prindërit e habitur me mesazhin e sinqertë që ua la e bija (Foto)

Dështime
Telefonin e kthen kah kamera gjatë transmetimi direkt, papritmas i vjen një mesazh fyes (Video)

Telefonin e kthen kah kamera gjatë transmetimi direkt, papritmas i vjen një mesazh fyes (Video)

Interesante