LAJMI I FUNDIT:

Melatonina

19 Artikuj

A flini me dritën ndezur? Arsyet pse duhet ta shmangni

A flini me dritën ndezur? Arsyet pse duhet ta shmangni

Këshilla mjekësore
Ka nisur sezoni i sëmundjes që prek miliona njerëz

Ka nisur sezoni i sëmundjes që prek miliona njerëz

Këshilla mjekësore
Keni probleme me fjetjen? Përmes këtyre ushqimeve do të thelloheni në gjumë

Keni probleme me fjetjen? Përmes këtyre ushqimeve do të thelloheni në gjumë

Lifestyle
Si ndikon suplementi i melatoninës te njerëzit dhe ëndrrat e tyre? Një kategori është në rrezik të veçantë

Si ndikon suplementi i melatoninës te njerëzit dhe ëndrrat e tyre? Një kategori është në rrezik të veçantë

Këshilla mjekësore
Çfarë mund të konsumoni para se të flini? Këto ushqime nuk do t’ju zgjojnë, por do t’ju ndihmojnë të keni gjumë të qetë

Çfarë mund të konsumoni para se të flini? Këto ushqime nuk do t’ju zgjojnë, por do t’ju ndihmojnë të keni gjumë të qetë

Këshilla mjekësore
Zgjimi herët, një shprehi që i ka avantazhet e veta

Zgjimi herët, një shprehi që i ka avantazhet e veta

Shëndetësi Lajme
Njerëzit me sy ngjyrë të çelur kanë mungesë të një hormoni, por kjo i mbron nga sëmundjet: nga kjo sëmuren ata me sy të errët

Njerëzit me sy ngjyrë të çelur kanë mungesë të një hormoni, por kjo i mbron nga sëmundjet: nga kjo sëmuren ata me sy të errët

Shëndetësi Lajme
Dy truqe të thjeshta për të shmangur lodhjen dhe mjegullën e trurit pas përdorimit të pajisjeve digjitale

Dy truqe të thjeshta për të shmangur lodhjen dhe mjegullën e trurit pas përdorimit të pajisjeve digjitale

Shëndetësi Lajme
A është më mirë të hamë rrush të bardhë apo të zi

A është më mirë të hamë rrush të bardhë apo të zi

Të njohim produktet
Konsumi i tepërt i melatoninës mund të çojë në çekuilibër të hormoneve, hollim të gjakut dhe hipotermi

Konsumi i tepërt i melatoninës mund të çojë në çekuilibër të hormoneve, hollim të gjakut dhe hipotermi

Shëndetësi Lajme
Nuk keni dëshirë të ngriheni nga krevati kur është mot i zymtë dhe me shi?

Nuk keni dëshirë të ngriheni nga krevati kur është mot i zymtë dhe me shi?

Shëndetësi Lajme
Mungesë e rrezikshme e melatoninës: Përse është e rëndësishme të flini në errësirë të plotë?

Mungesë e rrezikshme e melatoninës: Përse është e rëndësishme të flini në errësirë të plotë?

Shëndetësi Lajme
Ngjyra juaj e syve ndikon në depresionin gjatë dimrit

Ngjyra juaj e syve ndikon në depresionin gjatë dimrit

Shëndetësi Lajme
Përse jemi të përgjumur kur bie shi?

Përse jemi të përgjumur kur bie shi?

Shëndetësi Lajme
Niveli i ulët i melatoninës shkakton diabetin?

Niveli i ulët i melatoninës shkakton diabetin?

Shëndetësi Lajme
Mbajtja e pajisjeve teknologjike në shtrat shkakton lloje të ndryshme kanceri

Mbajtja e pajisjeve teknologjike në shtrat shkakton lloje të ndryshme kanceri

Shëndetësi Lajme
Rrezitja në diell – kënaqësi, shëndet apo shprehi e dëmshme

Rrezitja në diell – kënaqësi, shëndet apo shprehi e dëmshme

Temat Javore
Studim: SPERMA e përmirëson GJENDJEN MENDORE të GRAVE!

Studim: SPERMA e përmirëson GJENDJEN MENDORE të GRAVE!

Shëndetësi Lajme
RECETA E CILA BËN MREKULLI: Para gjumit vëni këtë nën gjuhë dhe nuk do të zgjoheni të lodhur

RECETA E CILA BËN MREKULLI: Para gjumit vëni këtë nën gjuhë dhe nuk do të zgjoheni të lodhur

Këshilla mjekësore