LAJMI I FUNDIT:

Masakra e Reçakut

186 Artikuj

Kurti për William Walker: Në kohët tona më të errëta, i tregoi botës të vërtetën për regjimin e Millosheviqit

Kurti për William Walker: Në kohët tona më të errëta, i tregoi botës të vërtetën për regjimin e Millosheviqit

Kosovë
Aliu: Kompleksi Memorial “Masakra e Reçakut” po rregullohet

Aliu: Kompleksi Memorial “Masakra e Reçakut” po rregullohet

Komunat
Kurti kujton Ahmet Kaçikun dhe dëshmorët e Reçakut

Kurti kujton Ahmet Kaçikun dhe dëshmorët e Reçakut

Kosovë
Dëshira e William Walker: Kur të vdes, dua të varrosem në Kosovë

Dëshira e William Walker: Kur të vdes, dua të varrosem në Kosovë

Kosovë
Rrëfimi i hoxhë Tërshanit, i cili i varrosi viktimat e Masakrës së Reçakut

Rrëfimi i hoxhë Tërshanit, i cili i varrosi viktimat e Masakrës së Reçakut

Kosovë
Begaj përkujton Masakrën e Reçakut: Zgjoi botën për barbaritë e Millosheviçit

Begaj përkujton Masakrën e Reçakut: Zgjoi botën për barbaritë e Millosheviçit

Shqipëri
Krasniqi, Abdixhiku dhe Haradinaj kujtojnë masakrën e Reçakut

Krasniqi, Abdixhiku dhe Haradinaj kujtojnë masakrën e Reçakut

Kosovë
Hovenier: Askush të mos harrojë apo mohojë atë që ndodhi në Reçak

Hovenier: Askush të mos harrojë apo mohojë atë që ndodhi në Reçak

Kosovë
Ishte zëri i masakrës së Reçakut, Walker: Kosova sot gëzon demokraci, falë sakrificës së shumë djemve

Ishte zëri i masakrës së Reçakut, Walker: Kosova sot gëzon demokraci, falë sakrificës së shumë djemve

Kosovë
Vrasja e 45 civilëve në Reçak – liderët bëjnë thirrje për drejtësi

Vrasja e 45 civilëve në Reçak – liderët bëjnë thirrje për drejtësi

Kosovë
Gjurmët që nuk fshihen, 25 vjet nga masakra që tronditi botën

Gjurmët që nuk fshihen, 25 vjet nga masakra që tronditi botën

Kosovë
​Kurti falënderon Walker për jehonën që i dha masakrës në Reçak

​Kurti falënderon Walker për jehonën që i dha masakrës në Reçak

Kosovë
Miratohet inicimi i procedurës së shpronësimit për restaurimin e Kompleksit “Masakra e Reçakut”

Miratohet inicimi i procedurës së shpronësimit për restaurimin e Kompleksit “Masakra e Reçakut”

Komunat
Nis procedura për shpronësimin e pronës për Projektin e konservimit dhe restaurimit të shtëpisë së Kompleksit Memorial “Masakra e Reçakut”

Nis procedura për shpronësimin e pronës për Projektin e konservimit dhe restaurimit të shtëpisë së Kompleksit Memorial “Masakra e Reçakut”

Kosovë
Arsyetimi i Supremes për lirimin e Todosijeviqit që mohoi masakrën e Reçakut

Arsyetimi i Supremes për lirimin e Todosijeviqit që mohoi masakrën e Reçakut

Kosovë