LAJMI I FUNDIT:

Masakra e Krushës së Madhe

21 Artikuj

Kurti kujton 24 vjetorin e rënies së dëshmorëve Bekim Gashi dhe Dalip Behra në Krushë të Madhe

Kurti kujton 24 vjetorin e rënies së dëshmorëve Bekim Gashi dhe Dalip Behra në Krushë të Madhe

Kosovë
Marsi i “përgjakur” – 24 vjet nga masakra në Kurshë të Madhe dhe ajo e familjes Berisha nga Suhareka

Marsi i “përgjakur” – 24 vjet nga masakra në Kurshë të Madhe dhe ajo e familjes Berisha nga Suhareka

Kosovë
Kërkohet drejtësi për viktimat e masakrës në Krushë të Madhe

Kërkohet drejtësi për viktimat e masakrës në Krushë të Madhe

Kosovë
Sot rivarrosen mbetjet mortore të shtatë personave të zhdukur, viktima të masakrës së Krushës

Sot rivarrosen mbetjet mortore të shtatë personave të zhdukur, viktima të masakrës së Krushës

Kosovë
Bëhen 23 vjet nga masakrimi i 243 shqiptarëve në Krushë të Madhe

Bëhen 23 vjet nga masakrimi i 243 shqiptarëve në Krushë të Madhe

Kosovë
Bëhen 23 vjet nga masakra në Krushë të Madhe

Bëhen 23 vjet nga masakra në Krushë të Madhe

Kosovë
​Abbott nderon viktimat e Krushës së Madhe

​Abbott nderon viktimat e Krushës së Madhe

Drejtësi
22 vjet nga masakra në Krushë të Madhe, Osmani: Dëshmi autentike e veprimit të regjimit gjenocidal të Serbisë

22 vjet nga masakra në Krushë të Madhe, Osmani: Dëshmi autentike e veprimit të regjimit gjenocidal të Serbisë

Kosovë
​Në Krushë të Madhe shënohet Dita e gjenocidit serbë kundër shqiptarëve

​Në Krushë të Madhe shënohet Dita e gjenocidit serbë kundër shqiptarëve

Kosovë
Bellanica: BBC mori vetëm dy minuta filmime,  Basha mori kasetën me 45 minuta që dokumentonte masakrën e Krushës

Bellanica: BBC mori vetëm dy minuta filmime, Basha mori kasetën me 45 minuta që dokumentonte masakrën e Krushës

Kosovë
BBC konfirmon kasetën e Bellanicës me filmimet e masakrës së Krushës së Madhe

BBC konfirmon kasetën e Bellanicës me filmimet e masakrës së Krushës së Madhe

Kosovë
Limaj kujton masakrën në Krushë të Madhe

Limaj kujton masakrën në Krushë të Madhe

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1999: Kthesa e madhe

Viti 1999: Kthesa e madhe

Agron Shala
20 vjet nga masakra në Krushë

20 vjet nga masakra në Krushë

Kosovë
Veseli: Krusha na kujton vendosmërinë për liri

Veseli: Krusha na kujton vendosmërinë për liri

Politikë
Pacolli kujton masakrën e Krushës: Kosova nuk duhet të harrojë të kaluarën

Pacolli kujton masakrën e Krushës: Kosova nuk duhet të harrojë të kaluarën

Politikë
Haradinaj: T’i kujtojmë të gjithë martirët, vendosen themelet e Kosovës së lirë

Haradinaj: T’i kujtojmë të gjithë martirët, vendosen themelet e Kosovës së lirë

Kosovë
19 vjet nga masakra e 243 personave në Krushë të Madhe

19 vjet nga masakra e 243 personave në Krushë të Madhe

Kosovë
Thaçi: Masakra e Krushës ndër krimet më të mëdha të Serbisë

Thaçi: Masakra e Krushës ndër krimet më të mëdha të Serbisë

Kosovë
Të dalin para drejtësisë kryerësit e masakrës në Krushën e Madhe

Të dalin para drejtësisë kryerësit e masakrës në Krushën e Madhe

Kosovë