LAJMI I FUNDIT:
Maqedonia e Veriut

Maqedonia e Veriut

5720 Artikuj

Info

Pas 27 viteve kontest politik dhe bilateral në diplomaci, me marrëveshjen e re me Greqinë, Maqedonia prej janarit të vitit 2019 quhet Maqedonia e Veriut. Ky emër ishte si nismë e fillim të procedurës që shteti të bëhet anëtar i NATO-s dhe të fillojë bisedimet me Bashkimin Evropian.

Bytyqi: Konkurrenca dhe inovacioni krijojnë potenciale të reja për rritjen ekonomike

Bytyqi: Konkurrenca dhe inovacioni krijojnë potenciale të reja për rritjen ekonomike

Politikë
Maqedoni, breshëri rrezikon të mbjellat

Maqedoni, breshëri rrezikon të mbjellat

Maqedonia e Veriut
Xhaferi – Tabaku: Marrëdhëniet e mira fqinjësore e çojnë rajonin përpara

Xhaferi – Tabaku: Marrëdhëniet e mira fqinjësore e çojnë rajonin përpara

Politikë
Normalizohet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni

Normalizohet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Vlerat euroatlantike janë udhërrëfyesi ynë në marrjen e çdo vendimi

Petrovska: Vlerat euroatlantike janë udhërrëfyesi ynë në marrjen e çdo vendimi

Politikë
Shënon rënie numri i martesave në Maqedoninë e Veriut

Shënon rënie numri i martesave në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Maqedonia e Veriut nga 1 korriku e merr kryesimin e Procesit të Bashkëpunimit në Europën Juglindore

Maqedonia e Veriut nga 1 korriku e merr kryesimin e Procesit të Bashkëpunimit në Europën Juglindore

Maqedonia e Veriut
Kultivuesit e duhanit kërkojnë sistem për ujitje dhe rritje të çmimit në Maqedoni

Kultivuesit e duhanit kërkojnë sistem për ujitje dhe rritje të çmimit në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Pagat e ulëta i detyrojnë punonjësit në administratë gjithnjë e më shpesh ta lënë punën

Maqedoni: Pagat e ulëta i detyrojnë punonjësit në administratë gjithnjë e më shpesh ta lënë punën

Maqedonia e Veriut
Kriza u shfrytëzua për dyfishimin e çmimeve në Maqedoni

Kriza u shfrytëzua për dyfishimin e çmimeve në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Fushata e partive në Maqedoni politike  bartet në rrjete sociale

Fushata e partive në Maqedoni politike bartet në rrjete sociale

Maqedonia e Veriut
Moti i keq në Maqedoni: Rrëshqitje dheu në Ohër, vërshime në Prilep

Moti i keq në Maqedoni: Rrëshqitje dheu në Ohër, vërshime në Prilep

Maqedonia e Veriut
Nga 1 korriku, Maqedonia e merr kryesimin e Procesit të Bashkëpunimit në Europën Juglindore

Nga 1 korriku, Maqedonia e merr kryesimin e Procesit të Bashkëpunimit në Europën Juglindore

Maqedonia e Veriut
Përmbyten dhjetë objekte pas vërshimeve në Kavadar

Përmbyten dhjetë objekte pas vërshimeve në Kavadar

Maqedonia e Veriut
Mesiq: RMV-të duhet ndihmuar, është e pjekur për hyrje në BE

Mesiq: RMV-të duhet ndihmuar, është e pjekur për hyrje në BE

Maqedonia e Veriut
Moti paradite me diell, pasdite me reshje shiu dhe bubullima në Maqedoni

Moti paradite me diell, pasdite me reshje shiu dhe bubullima në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Mesatarisht 1 mijë lëndë gjyqësore vjetërsohen çdo vit në të gjitha gjykatat e Maqedonisë

Mesatarisht 1 mijë lëndë gjyqësore vjetërsohen çdo vit në të gjitha gjykatat e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
RMV: Këtë vit qershori pa qershi, moti i keq i ka dëmtuar

RMV: Këtë vit qershori pa qershi, moti i keq i ka dëmtuar

Maqedonia e Veriut
Mësimdhënësit në Maqedoninë e Veriut u druhen pasojave të reformës

Mësimdhënësit në Maqedoninë e Veriut u druhen pasojave të reformës

Maqedonia e Veriut
Vdekja e 19 vjeçarit në RMV: 1.000 persona rrezikojnë ta kenë fatin e Memet Kamberit

Vdekja e 19 vjeçarit në RMV: 1.000 persona rrezikojnë ta kenë fatin e Memet Kamberit

Maqedonia e Veriut
Maqedonia ka humbur 58.091 nxënës për dy dekada

Maqedonia ka humbur 58.091 nxënës për dy dekada

Maqedonia e Veriut
Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Rreth 160 kilogramë kokainë me vlerë 10 milionë euro janë sekuestruar nga policia e Maqedonisë dhe Greqisë

Rreth 160 kilogramë kokainë me vlerë 10 milionë euro janë sekuestruar nga policia e Maqedonisë dhe Greqisë

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: Kemi mbështetjen e miqve tanë europianë, të marrim vendim të guximshëm si shtet

Bytyqi: Kemi mbështetjen e miqve tanë europianë, të marrim vendim të guximshëm si shtet

Politikë