LAJMI I FUNDIT:

Luanesha

25 Artikuj

Një luaneshë bredhë rrugëve të Berlinit, policia paralajmëron qytetarët

Një luaneshë bredhë rrugëve të Berlinit, policia paralajmëron qytetarët

Interesante
Kur dashuria e nënës është më e fortë se instinktet grabitqare: Pamje të pabesueshme, luanesha kujdeset për një të vogël të një antilope afrikane

Kur dashuria e nënës është më e fortë se instinktet grabitqare: Pamje të pabesueshme, luanesha kujdeset për një të vogël të një antilope afrikane

Interesante
Tufa e gjashtë luanëve kërcejnë mbi gjirafën për ta vrarë, por pa sukses

Tufa e gjashtë luanëve kërcejnë mbi gjirafën për ta vrarë, por pa sukses

Interesante
A janë vërtet luanët trima apo është thjesht një mit?

A janë vërtet luanët trima apo është thjesht një mit?

Kërshëri
Pas 20 minutave ndjekje, luani dhe luanesha shqyejnë antilopën e vogël – një vizitor filmoi gjithë ngjarjen

Pas 20 minutave ndjekje, luani dhe luanesha shqyejnë antilopën e vogël – një vizitor filmoi gjithë ngjarjen

Interesante
Antilopa mashtron dhjetëra luanesha, kërcen shumë lartë dhe iu shmanget dhëmbëve të mprehtë (Video)

Antilopa mashtron dhjetëra luanesha, kërcen shumë lartë dhe iu shmanget dhëmbëve të mprehtë (Video)

Interesante
Qeni i egër u shtir si i ngordhur, para se të ikte prej nofullave të fuqishme të luaneshës (Video)

Qeni i egër u shtir si i ngordhur, para se të ikte prej nofullave të fuqishme të luaneshës (Video)

Interesante
Shtatë fakte interesante rreth kafshëve

Shtatë fakte interesante rreth kafshëve

Këshilla për kafshët
Deshi ta ledhaton luaneshën, turisti për pak sa nuk mbeti pa njërën dorë (Video, +18)

Deshi ta ledhaton luaneshën, turisti për pak sa nuk mbeti pa njërën dorë (Video, +18)

Nga Bota
Luanesha u ndërpre nga luani, derisa ishte duke e kapur prenë (Video)

Luanesha u ndërpre nga luani, derisa ishte duke e kapur prenë (Video)

Fun Lajme
Luanesha iu kundërvu luanit, që e zgjoi në mënyrën më të vrazhdë të mundshme (Video)

Luanesha iu kundërvu luanit, që e zgjoi në mënyrën më të vrazhdë të mundshme (Video)

Fun Lajme
Beteja për jetë a vdekje, luanesha mbyt gjirafën e vogël në prezencë të nënës (Foto, +16)

Beteja për jetë a vdekje, luanesha mbyt gjirafën e vogël në prezencë të nënës (Foto, +16)

Interesante
Beteja për jetë a vdekje, tufa e luaneshave rrëzojnë dhe mbysin buallin para syve të turistëve (Video, +18)

Beteja për jetë a vdekje, tufa e luaneshave rrëzojnë dhe mbysin buallin para syve të turistëve (Video, +18)

Interesante
Shfaqja doli prej kontrolli, luanesha e cirkut të zymtë rus kafshoi një fëmijë (Video, +18)

Shfaqja doli prej kontrolli, luanesha e cirkut të zymtë rus kafshoi një fëmijë (Video, +18)

Nga Bota
Luaneshat provuan t’ju tregojnë të vegjëlve si kapet preja, por bufallo u tregua shumë më i fuqishëm (Foto)

Luaneshat provuan t’ju tregojnë të vegjëlve si kapet preja, por bufallo u tregua shumë më i fuqishëm (Foto)

Fun Lajme
Mirëmbajtësit e rezervatit ndaluan luaneshat që po e mbytnin një luan (Video)

Mirëmbajtësit e rezervatit ndaluan luaneshat që po e mbytnin një luan (Video)

Interesante
Thonë që këto femra janë të paqasshme: Vetëm ata më kërkuesit mund t’i bëjnë për vete damat këtilla

Thonë që këto femra janë të paqasshme: Vetëm ata më kërkuesit mund t’i bëjnë për vete damat këtilla

Lifestyle
Luanesha u përlesh me turmën e qenve, për ta shpëtuar këlyshin e saj (Video)

Luanesha u përlesh me turmën e qenve, për ta shpëtuar këlyshin e saj (Video)

Interesante
Luanesha tregoi se ende i ka shkathtësitë e grabitqares, duke zënë shpezën që i hyri në kafaz (Video)

Luanesha tregoi se ende i ka shkathtësitë e grabitqares, duke zënë shpezën që i hyri në kafaz (Video)

Interesante
Tmerrohet nga gjallesa gjigante që ia rrëzoi shportat e plehrave, pretendon se ishte luaneshë (Video)

Tmerrohet nga gjallesa gjigante që ia rrëzoi shportat e plehrave, pretendon se ishte luaneshë (Video)

Interesante
Turistët panë më shumë se që duhej, derisa shëtisnin nëpër parkun nacional (Video)

Turistët panë më shumë se që duhej, derisa shëtisnin nëpër parkun nacional (Video)

Dështime
Këlyshët ia mbyti luani rival, luanesha adopton një antilopë të vogël (Foto)

Këlyshët ia mbyti luani rival, luanesha adopton një antilopë të vogël (Foto)

Interesante
Luaneshat “copëtojnë” shqiponjën, tmerrohen vizitorët e kopshtit zoologjik (Video, +18)

Luaneshat “copëtojnë” shqiponjën, tmerrohen vizitorët e kopshtit zoologjik (Video, +18)

Interesante
Luani ikë prej qenit të vogël (Video)

Luani ikë prej qenit të vogël (Video)

Fun Lajme