LAJMI I FUNDIT:

Lotaria e Kosovës

24 Artikuj

Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Ekonomi
Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë nesër para Qeverisë

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë nesër para Qeverisë

Të Tjera
​Punëtorët e Lotarisë sërish në protestë, kërkojnë miratimin e Ligjit dhe marrjen e pagave

​Punëtorët e Lotarisë sërish në protestë, kërkojnë miratimin e Ligjit dhe marrjen e pagave

Financa
Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë nesër para Qeverisë

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë nesër para Qeverisë

Të Tjera
Nesër protestojnë sërish punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Nesër protestojnë sërish punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Kosovë
Sërish protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës, kërkojnë ndryshimin e Ligjit dhe marrjen e pagave

Sërish protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës, kërkojnë ndryshimin e Ligjit dhe marrjen e pagave

Financa
Nesër protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Nesër protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Ekonomi
Punëtorët e Lotarisë së Kosovës: Qeveria nuk mbajti premtimin për të bërë zgjidhje

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës: Qeveria nuk mbajti premtimin për të bërë zgjidhje

Të Tjera
Protestojnë sot punëtorët e Lotarisë së Kosovës, kërkojnë miratimin e Ligjit

Protestojnë sot punëtorët e Lotarisë së Kosovës, kërkojnë miratimin e Ligjit

Të Tjera
​Punëtorët e Lotarisë së Kosovës serish në protestë

​Punëtorët e Lotarisë së Kosovës serish në protestë

Kosovë
​Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë të hënën

​Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë të hënën

Ekonomi
​Lotaria e Kosovës mban protestë të mërkurën

​Lotaria e Kosovës mban protestë të mërkurën

Kosovë
​Qeveria e Kosovës vendos për rithemelimin e Lotarisë

​Qeveria e Kosovës vendos për rithemelimin e Lotarisë

Financa
Qeveria i jep Lotarisë së Kosovës mbi 150 mijë euro

Qeveria i jep Lotarisë së Kosovës mbi 150 mijë euro

Biznes
Punëtorët e Lotarisë së Kosovës nesër sërish në protestë

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës nesër sërish në protestë

Sociale
Punëtorët e Lotarisë sërish në protestë

Punëtorët e Lotarisë sërish në protestë

Të Tjera
Sërish protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Sërish protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Të Tjera
Punëtorët e Lotarisë sërish në protestë

Punëtorët e Lotarisë sërish në protestë

Kosovë
Të hënën protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Të hënën protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Të Tjera
Punëtorët e Lotarisë marrin premtim se së shpejti do të iniciohet Ligji për ta

Punëtorët e Lotarisë marrin premtim se së shpejti do të iniciohet Ligji për ta

Të Tjera
Protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Të Tjera
Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë të hënën

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë të hënën

Të Tjera
Sindikata kërkon nga Qeveria që të iniciojë ligjin e veçantë për Lotarinë e Kosovës

Sindikata kërkon nga Qeveria që të iniciojë ligjin e veçantë për Lotarinë e Kosovës

Kosovë
Paqartësi për Lotarinë e Kosovës, Abdixhiku i kërkon Qeverisë sqarime shtesë

Paqartësi për Lotarinë e Kosovës, Abdixhiku i kërkon Qeverisë sqarime shtesë

Kosovë