LAJMI I FUNDIT:

Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere do të mbajë mbledhje.

Në rend ditë janë disa pika, përfshirë Projektligji për Paga dhe Lotarinë e Kosovës.

Shqyrtimi i Raportit me Rekomandime i Komisionit Funksional për Projektligjin për Zyrtarët Publik;

Votimi i Raportit vjetor financiar i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale për vitin 2021;

Votimi i Raportit vjetor financiar i Autoritetit Rregullator për Shërbime të Ujit për vitin 2021;

Votimi i Raportit vjetor i Zyrës së Rregullatorit për Energji për vitin 2021;

Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës për vitin 2021;

Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës për vitin 2021;

Po ashtu do të vazhdohet me shqyrtimin e planit të performacës së Organit Shqyrtues të Prokurimit për vitin 2023.

Reklama

Në trend Ekonomi

Më shumë
Udhëtim falas çdo 15 minuta me autobus, nga rrethi i flamurit deri në Prishtina Mall dhe anasjelltas

Udhëtim falas çdo 15 minuta me autobus, nga rrethi i flamurit deri në Prishtina Mall dhe anasjelltas

Ekonomi
Qeveria miraton Projektligjin për tatimet, ministri Murati tregon se kush do të përfitojë nga falja e tatimit për vitin 2023

Qeveria miraton Projektligjin për tatimet, ministri Murati tregon se kush do të përfitojë nga falja e tatimit për vitin 2023

Ekonomi
Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Kemajl Berisha
Rryma nga sot shtrenjtohet për 15 për qind

Rryma nga sot shtrenjtohet për 15 për qind

Ekonomi
Tahiri i AAK-së: Sistemi i pagave në katrahurë

Tahiri i AAK-së: Sistemi i pagave në katrahurë

Ekonomi
Punimet për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Punimet për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Ekonomi
Kalo në kategori