LAJMI I FUNDIT:

Projektligji për Paga

30 Artikuj

“Dita kur LVV dhe Lista Serbe u koordinuan” – Haradinaj kujton ditën kur veteranët mbetën jashtë Projektligjit për pagën minimale

“Dita kur LVV dhe Lista Serbe u koordinuan” – Haradinaj kujton ditën kur veteranët mbetën jashtë Projektligjit për pagën minimale

Kosovë
Reagon Tahiri: Kurti ia rriti pagën vetes e ua uli gjyqtarëve e prokurorëve

Reagon Tahiri: Kurti ia rriti pagën vetes e ua uli gjyqtarëve e prokurorëve

Ekonomi
Kuvendi miraton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Kuvendi miraton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Financa
Kuvendi shqyrton me procedurë të përshpejtuar Projektligjin për Pagat dhe Zyrtarët Publikë – opozita kërcënon se mund të përfundojnë në Kushtetuese

Kuvendi shqyrton me procedurë të përshpejtuar Projektligjin për Pagat dhe Zyrtarët Publikë – opozita kërcënon se mund të përfundojnë në Kushtetuese

Financa
Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Komisioni për Buxhet shqyrton Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Ekonomi
Projektligji për Paga dhe ai për Zyrtarët Publikë shqyrtohen në afate të përshpejtuara, Hoti: Pse gjithë kjo nguti nga mazhoranca

Projektligji për Paga dhe ai për Zyrtarët Publikë shqyrtohen në afate të përshpejtuara, Hoti: Pse gjithë kjo nguti nga mazhoranca

Kosovë
Kalon mocioni i LVV-së, Projektligji për Paga dhe ai për Zyrtarët Publikë shqyrtohen në Kuvend më 22 dhjetor

Kalon mocioni i LVV-së, Projektligji për Paga dhe ai për Zyrtarët Publikë shqyrtohen në Kuvend më 22 dhjetor

Financa
Oda e Fiziterapeutëve reagon pas miratimin të Projektligjit për Pagat: Diferenca në koeficiente është jashtëzakonisht e madhe dhe diskriminuese

Oda e Fiziterapeutëve reagon pas miratimin të Projektligjit për Pagat: Diferenca në koeficiente është jashtëzakonisht e madhe dhe diskriminuese

Financa
Korenica nga LVV-ja: Ligji i Pagave do të hyjë në fuqi në tremujorin e parë të 2023-së

Korenica nga LVV-ja: Ligji i Pagave do të hyjë në fuqi në tremujorin e parë të 2023-së

Financa
Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit, deklarata e Osmanit se kurrë më nuk do të ketë policë të Serbisë në Kosovë dhe Projektligji për pagat – lajmet e javës

Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit, deklarata e Osmanit se kurrë më nuk do të ketë policë të Serbisë në Kosovë dhe Projektligji për pagat – lajmet e javës

Besnike Salihu
Miratohet në parim Projektligji për pagat në sektorin publik

Miratohet në parim Projektligji për pagat në sektorin publik

Të Tjera
Komisioni parlamentar për administratë publike miraton Projektligjin për pagat

Komisioni parlamentar për administratë publike miraton Projektligjin për pagat

Kosovë
Projektligji për Zyrtarët Publik dhe Projektligji për Paga, GLPS: Mangësi dhe paqartësi të mëdha

Projektligji për Zyrtarët Publik dhe Projektligji për Paga, GLPS: Mangësi dhe paqartësi të mëdha

Kosovë
Sindikatat kritikojnë Projektligjin për Pagat: Shërbyesit civilë po diskriminohen, personeli politik po avancohet

Sindikatat kritikojnë Projektligjin për Pagat: Shërbyesit civilë po diskriminohen, personeli politik po avancohet

Financa
Zogaj: Projektligji për paga i papranueshëm për gjyqësorin

Zogaj: Projektligji për paga i papranueshëm për gjyqësorin

Drejtësi
Projektligji për pagat, debati pozitë-opozitë në Kuvend dhe takimi i Osmanit me kancelarin Scholz – top lajmet e javës

Projektligji për pagat, debati pozitë-opozitë në Kuvend dhe takimi i Osmanit me kancelarin Scholz – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Policët, mësimdhënësit, mjekët dhe zjarrfikësit – si do të paguhen sipas Projektligjit të ri për Paga?

Policët, mësimdhënësit, mjekët dhe zjarrfikësit – si do të paguhen sipas Projektligjit të ri për Paga?

Albert Spahiu
Projektligji për pagën minimale, OVL e UÇK-së të hënën protestë

Projektligji për pagën minimale, OVL e UÇK-së të hënën protestë

Elfije Boletini
​LDK kërkon që Projektligji për paga të sillet në Kuvend

​LDK kërkon që Projektligji për paga të sillet në Kuvend

Ekonomi
Kusari-Lila: Projektligji për paga nuk duhet të diskutohet nën presion dhe me kushtëzime

Kusari-Lila: Projektligji për paga nuk duhet të diskutohet nën presion dhe me kushtëzime

Ekonomi
Projektligji për Paga, sindikalistët e shëndetësisë paralajmërojnë protesta

Projektligji për Paga, sindikalistët e shëndetësisë paralajmërojnë protesta

Financa
Limaj: Projektligji për Paga, do të thotë më shumë mirëqenie për qytetarët

Limaj: Projektligji për Paga, do të thotë më shumë mirëqenie për qytetarët

Kosovë
Zëvendësministrat do të marrin pagë pas përfundimit të detyrës

Zëvendësministrat do të marrin pagë pas përfundimit të detyrës

Financa
Shërbimit Korrektues kundër Projektligjit për paga

Shërbimit Korrektues kundër Projektligjit për paga

Kosovë