LAJMI I FUNDIT:
Ljupço Nikollovski

Ljupço Nikollovski

237 Artikuj

Info

Ljupço Nikollovski është Ministër i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave nga janari i vitit 2022.

Ai më herët ka qenë zëvendëskryeministër për luftën kundër krimit dhe korrupsionit si dhe ndihmës ministër i bujqësisë në qeverinë kalimtare të vitit 2015.

Nikollovski është kuadër i LSDM-së.

Nikollovski thotë se janë vendosur themelet për luftë sistematike ndaj korrupsionit

Nikollovski thotë se janë vendosur themelet për luftë sistematike ndaj korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, dështimi në luftën kundër korrupsionit

Maqedoni, dështimi në luftën kundër korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Nikollovski jep dorëheqje nga funksioni në LSDM

Nikollovski jep dorëheqje nga funksioni në LSDM

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Opinioni duhet ta dijë se në çfarë bazë e kanë marrë vendimin për Mijallkovin

Nikollovski: Opinioni duhet ta dijë se në çfarë bazë e kanë marrë vendimin për Mijallkovin

Politikë
Digjitalizohet funksionimi i inspektoratit të punës dhe tregut në Maqedoni

Digjitalizohet funksionimi i inspektoratit të punës dhe tregut në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Nikollovski-Jourova: Eurokomisioni i njeh përpjekjet qeveritare për luftë kundër korrupsionit

Nikollovski-Jourova: Eurokomisioni i njeh përpjekjet qeveritare për luftë kundër korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Komunat ta ndjekim shembullin e qeverisë për përdorim të arsyeshëm të mjeteve buxhetore

Nikollovski: Komunat ta ndjekim shembullin e qeverisë për përdorim të arsyeshëm të mjeteve buxhetore

Politikë
Nikollovski: Në raundin e dytë të zgjedhjeve hyjmë si favorit

Nikollovski: Në raundin e dytë të zgjedhjeve hyjmë si favorit

Maqedonia e Veriut
Nikollovski i LSDM-së: Koalicioni ynë ka fitore të sigurt

Nikollovski i LSDM-së: Koalicioni ynë ka fitore të sigurt

Politikë
Maqedoni, skepticizëm ndaj Ligjit për origjinën e pasurisë

Maqedoni, skepticizëm ndaj Ligjit për origjinën e pasurisë

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Draft versioni i ligjit për origjinën e pronës i mbyllur dhe janë zgjidhur të gjitha çështjet

Nikollovski: Draft versioni i ligjit për origjinën e pronës i mbyllur dhe janë zgjidhur të gjitha çështjet

Politikë
Nikollovski: Me vendimin e ri qeveritar pengohet keqpërdorimi i automjeteve zyrtare

Nikollovski: Me vendimin e ri qeveritar pengohet keqpërdorimi i automjeteve zyrtare

Maqedonia e Veriut
Në Maqedoninë e Veriut do të kontrollohet prejardhja e pasurisë

Në Maqedoninë e Veriut do të kontrollohet prejardhja e pasurisë

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Anëtarët e bordeve drejtuese dhe mbikëqyrëse duhet të kenë minimum përvojë pesëvjeçare në veprimtari

Nikollovski: Anëtarët e bordeve drejtuese dhe mbikëqyrëse duhet të kenë minimum përvojë pesëvjeçare në veprimtari

Maqedonia e Veriut
LSDM thotë se ka zgjedhur kandidatët më të mirë

LSDM thotë se ka zgjedhur kandidatët më të mirë

Politikë
Maqedoni: “Ligji i ri kundër mafias”, do të vlejë për personat që kanë mbi 30 mijë euro pa dëshmi për prejardhen e tyre

Maqedoni: “Ligji i ri kundër mafias”, do të vlejë për personat që kanë mbi 30 mijë euro pa dëshmi për prejardhen e tyre

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Nuk ka arsye për shtyrjen e zgjedhjeve lokale

Nikollovski: Nuk ka arsye për shtyrjen e zgjedhjeve lokale

Politikë
Maqedoni, zyrtarëve të korruptuar nuk u konfiskohet pasuria

Maqedoni, zyrtarëve të korruptuar nuk u konfiskohet pasuria

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Zbatimi i planit kundër korrupsionit është në një fazë të përparuar

Nikollovski: Zbatimi i planit kundër korrupsionit është në një fazë të përparuar

Maqedonia e Veriut
Nikollovski – Byrnes: Aktet e presidentit Biden janë porosi inkurajuese për një Ballkan Perëndimor

Nikollovski – Byrnes: Aktet e presidentit Biden janë porosi inkurajuese për një Ballkan Perëndimor

Maqedonia e Veriut
Gjobiten disa kompani që importonin mazut në Maqedoni

Gjobiten disa kompani që importonin mazut në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Nikollovski për vendimin e Biden: Mesazhi u dërgohet atyre që bllokojnë të gjitha proceset në vend

Nikollovski për vendimin e Biden: Mesazhi u dërgohet atyre që bllokojnë të gjitha proceset në vend

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Rastet me Rashkovskin dhe Mijallkovin tregojnë se nuk ka të paprekshëm

Nikollovski: Rastet me Rashkovskin dhe Mijallkovin tregojnë se nuk ka të paprekshëm

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Nuk guxojmë të lëmë 50 mijë familje pa kulm mbi kokë

Nikollovski: Nuk guxojmë të lëmë 50 mijë familje pa kulm mbi kokë

Maqedonia e Veriut