LAJMI I FUNDIT:

Libido

31 Artikuj

Bajamet ndezin libidonë

Bajamet ndezin libidonë

Shëndetësi Lajme
Shkencëtarët kanë konfirmuar: Niveli i libidosë te meshkujt lidhet me rrezikun e vdekjes së hershme

Shkencëtarët kanë konfirmuar: Niveli i libidosë te meshkujt lidhet me rrezikun e vdekjes së hershme

Shëndetësi Lajme
Ushtrimet intensive e zvogëlojnë nivelin e libidosë te meshkujt

Ushtrimet intensive e zvogëlojnë nivelin e libidosë te meshkujt

Aktivitete sportive
Pesë shenja që tregojnë që hormonet janë fajtorët kryesorë për dhjamin tuaj në stomak

Pesë shenja që tregojnë që hormonet janë fajtorët kryesorë për dhjamin tuaj në stomak

Këshilla mjekësore
Kundër vrasësit të epshit: Veprimet me të cilat lehtë të rritet libidoja, edhe kur jeni të nevrikosura dhe të lodhura

Kundër vrasësit të epshit: Veprimet me të cilat lehtë të rritet libidoja, edhe kur jeni të nevrikosura dhe të lodhura

Këshilla dhe arsye
Seks gjatë menstruacioneve – a është punë e mençur?

Seks gjatë menstruacioneve – a është punë e mençur?

Intimitet dhe Pasion
Bima Rojtari i shtëpisë është një afrodiziak i njohur që nga kohërat e lashta – është veçanërisht e mirë për burrat me libido të ulët

Bima Rojtari i shtëpisë është një afrodiziak i njohur që nga kohërat e lashta – është veçanërisht e mirë për burrat me libido të ulët

Mjekësi alternative
Ilaçet mund t’i “topitin” emocionet: Duhet të jeni të kujdesshëm me antidepresivët

Ilaçet mund t’i “topitin” emocionet: Duhet të jeni të kujdesshëm me antidepresivët

Shëndetësi Lajme
Vajza, kjo mund t’ju befasojë: Kjo është mosha kur epshi juaj seksual do t’i arrijë majat

Vajza, kjo mund t’ju befasojë: Kjo është mosha kur epshi juaj seksual do t’i arrijë majat

Intimitet dhe Pasion
Parandaloni sulmet e urisë: Bima e cila jo vetëm që zvogëlon dëshirën për ushqim, por nxit edhe libidonë!

Parandaloni sulmet e urisë: Bima e cila jo vetëm që zvogëlon dëshirën për ushqim, por nxit edhe libidonë!

Të njohim produktet
Mungesa e epshit në menopauzë: Pse burri mund të jetë fajtori

Mungesa e epshit në menopauzë: Pse burri mund të jetë fajtori

Shëndetësi Lajme
Libidoja, shënjestra që lëviz kufirin për të përjetuar kënaqësinë kulmore

Libidoja, shënjestra që lëviz kufirin për të përjetuar kënaqësinë kulmore

Lifestyle
Nga humbja e interesit për seks e deri te vetëmjekimi me alkool – shenjat që tregojnë se mashkulli është në depresion

Nga humbja e interesit për seks e deri te vetëmjekimi me alkool – shenjat që tregojnë se mashkulli është në depresion

Këshilla mjekësore
Stresi ndikon shumë keq në jetën seksuale

Stresi ndikon shumë keq në jetën seksuale

Këshilla mjekësore
Tek ata çdo gjë shpërthen nga afshi: Këto tri çifte të Zodiakut dominojnë në dhomën e gjumit

Tek ata çdo gjë shpërthen nga afshi: Këto tri çifte të Zodiakut dominojnë në dhomën e gjumit

Intimitet dhe Pasion
A e forcon “rreziku” libidonë?

A e forcon “rreziku” libidonë?

Intimitet dhe Pasion
Në shpejtësi zgjoni libidonë e fjetur

Në shpejtësi zgjoni libidonë e fjetur

Intimitet dhe Pasion
Kërkoni ta bëjë këtë: Do të bëhet tri herë më i mirë në krevat!

Kërkoni ta bëjë këtë: Do të bëhet tri herë më i mirë në krevat!

Intimitet dhe Pasion
E dini si do të duhej të sillej femra kur mashkullit i ulet?

E dini si do të duhej të sillej femra kur mashkullit i ulet?

Këshilla mjekësore
Pilulë kontraceptive për meshkuj që e bllokon spermën dhe e rritë libidonë

Pilulë kontraceptive për meshkuj që e bllokon spermën dhe e rritë libidonë

Shëndetësi Lajme
Sygjelbrit kanë libido më të fuqishme

Sygjelbrit kanë libido më të fuqishme

Lifestyle
Si ta luftoni impotencën me ushqim: Lista e ushqimeve të cilat ndikojnë në rritje të libidosë

Si ta luftoni impotencën me ushqim: Lista e ushqimeve të cilat ndikojnë në rritje të libidosë

Ushqim i shëndetshëm
Përse shtohet afshi seksual gjatë verës?

Përse shtohet afshi seksual gjatë verës?

Lifestyle
A mund të bëjmë dashuri gjatë periodave?

A mund të bëjmë dashuri gjatë periodave?

Në çift