LAJMI I FUNDIT:

Lëvizja Besa

981 Artikuj

Kasami: Ali Ahmeti nuk arriti të institucionalizojë mënyrën e përfaqësimit të shqiptarëve në Qeveri

Kasami: Ali Ahmeti nuk arriti të institucionalizojë mënyrën e përfaqësimit të shqiptarëve në Qeveri

Politikë
Bilall Kasami kërkon që të mos i verifikohet mandati i deputetit

Bilall Kasami kërkon që të mos i verifikohet mandati i deputetit

Politikë
Kasami: Garantojmë se në qeverinë e ardhshme do të bëjmë ndryshimet kushtetuese

Kasami: Garantojmë se në qeverinë e ardhshme do të bëjmë ndryshimet kushtetuese

Politikë
SPB Tetovë për akuzat e Lëvizjes Besa: Vetëm një person është ftuar në polici për “keqpërdorim të të dhënave personale”

SPB Tetovë për akuzat e Lëvizjes Besa: Vetëm një person është ftuar në polici për “keqpërdorim të të dhënave personale”

Maqedonia e Veriut
Lëvizja Besa: Policia po merr në pyetje anëtarët e forumit rinor

Lëvizja Besa: Policia po merr në pyetje anëtarët e forumit rinor

Politikë
Kasami: Fitorja e VLEN është e rëndësishme për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut

Kasami: Fitorja e VLEN është e rëndësishme për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut

Politikë
VLEN publikon listën e deputetëve për zgjedhjet parlamentare

VLEN publikon listën e deputetëve për zgjedhjet parlamentare

Politikë
VLEN ka vendosur për listat, këto janë disa nga emrat e vendosur

VLEN ka vendosur për listat, këto janë disa nga emrat e vendosur

Politikë
VLEN: Nga 64 deputetë që ka shumica, vetëm 51 votuan pro Ligjit për Lojërat e Fatit

VLEN: Nga 64 deputetë që ka shumica, vetëm 51 votuan pro Ligjit për Lojërat e Fatit

Politikë
Lëvizja Besa: BDI realizoi edhe një mashtrim, fabrikën e-GO

Lëvizja Besa: BDI realizoi edhe një mashtrim, fabrikën e-GO

Politikë
VLEN promovoi Arben Taravarin si kandidat për president: Ndryshimi vuloset në zgjedhje

VLEN promovoi Arben Taravarin si kandidat për president: Ndryshimi vuloset në zgjedhje

Maqedonia e Veriut
Këto janë rezultatet e sondazhit nga Telegrafi Maqedoni për zgjedhjet presidenciale dhe kuvendare

Këto janë rezultatet e sondazhit nga Telegrafi Maqedoni për zgjedhjet presidenciale dhe kuvendare

Politikë
Kompletohet përbërja e KSHZ-së, Abdush Demiri zgjidhet anëtar

Kompletohet përbërja e KSHZ-së, Abdush Demiri zgjidhet anëtar

Politikë
VLEN: Talat Xhaferi edhe si kryetar Kuvendi dhe si kryeministër tradhtoi universitetet shqiptare

VLEN: Talat Xhaferi edhe si kryetar Kuvendi dhe si kryeministër tradhtoi universitetet shqiptare

Politikë
Sondazh: VLEN apo BDI – Kush do t’i fitojë zgjedhjet më 8 maj?

Sondazh: VLEN apo BDI – Kush do t’i fitojë zgjedhjet më 8 maj?

Maqedonia e Veriut
Blerim Sejdiu: Kryeministri teknik nënçmoi nëpunësit

Blerim Sejdiu: Kryeministri teknik nënçmoi nëpunësit

Maqedonia e Veriut
Partitë maqedonase kundër partive shqiptare për zgjedhjen e presidentit në Kuvend

Partitë maqedonase kundër partive shqiptare për zgjedhjen e presidentit në Kuvend

Politikë
Lëvizja Besa: Sot Xhaferi në Tetovë zbuloi se BDI për 20 vite vetëm ka rrënuar

Lëvizja Besa: Sot Xhaferi në Tetovë zbuloi se BDI për 20 vite vetëm ka rrënuar

Politikë
VLEN: Bujar Osmani është i vetmi që ia hapi qiellin Rusisë dhe e solli Sergej Llavrovin në Shkup

VLEN: Bujar Osmani është i vetmi që ia hapi qiellin Rusisë dhe e solli Sergej Llavrovin në Shkup

Politikë
VLEN: Ahmeti i iku ballafaqimit me Taravarin, BDI po përçanë votën shqiptare

VLEN: Ahmeti i iku ballafaqimit me Taravarin, BDI po përçanë votën shqiptare

Politikë
Nënshkruhet deklarata për bashkimin e forcave opozitare shqiptare në Maqedoninë e Veriut

Nënshkruhet deklarata për bashkimin e forcave opozitare shqiptare në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Taravari: Kundërshtari jonë është sistemi i kalbur

Taravari: Kundërshtari jonë është sistemi i kalbur

Maqedonia e Veriut
Abdush Demiri si anëtar i ri i KSHZ-së kaloi në Komision, duhet të votohet në seancë plenare

Abdush Demiri si anëtar i ri i KSHZ-së kaloi në Komision, duhet të votohet në seancë plenare

Politikë
Taravari shpalli kandidaturën për president në Maqedoninë e Veriut

Taravari shpalli kandidaturën për president në Maqedoninë e Veriut

Politikë