Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Kristen Jenner e lindur më 10 gusht të vitit 1997, është një modele, sipërmarrëse, dhe personalitet i rrjeteve sociale.

Ajo luajti në serinë e famshme televizive “Keeping Up the Kardashians” që nga viti 2007, serial nga i cili u bë e njohur.

Jenner ka një markë kozmetike me emër. Është motra më e vogël e familjes Kardashian-Jenner

731 Artikuj