LAJMI I FUNDIT:

Kuvendi Komunal i Prishtinës

23 Artikuj

“Parking Prishtina” për kontratën 750,000 euro, reagon LVV në Prishtinë

“Parking Prishtina” për kontratën 750,000 euro, reagon LVV në Prishtinë

Financa
Zgjedhja e kryesuesit të Asamblesë në Prishtinë – gjithçka çfarë ndodhi nga procesi i votimit për Fehmi Kupinën e LDK-së

Zgjedhja e kryesuesit të Asamblesë në Prishtinë – gjithçka çfarë ndodhi nga procesi i votimit për Fehmi Kupinën e LDK-së

Jehona Hulaj
Nuk mjaftojnë votat e LDK-së e PDK-së për zgjedhjen e kryesuesit, asamblistët e VV-së nuk votuan edhe pse qëndruan në sallë

Nuk mjaftojnë votat e LDK-së e PDK-së për zgjedhjen e kryesuesit, asamblistët e VV-së nuk votuan edhe pse qëndruan në sallë

Komunat
Fehmi Kupina i LDK-së zgjidhet kryesues i Asamblesë në Prishtinë

Fehmi Kupina i LDK-së zgjidhet kryesues i Asamblesë në Prishtinë

Komunat
Rama për zgjedhjen e kryesuesit: Jemi përafruar me të gjithë, ka energji pozitive

Rama për zgjedhjen e kryesuesit: Jemi përafruar me të gjithë, ka energji pozitive

Komunat
Fillon votimi për kryesues të Asamblesë në Prishtinë

Fillon votimi për kryesues të Asamblesë në Prishtinë

Komunat
LDK nuk e ka shumicën e thjeshtë në Kuvendin Komunal në Prishtinë, koalicionet të domosdoshme

LDK nuk e ka shumicën e thjeshtë në Kuvendin Komunal në Prishtinë, koalicionet të domosdoshme

Jehona Hulaj
Zana Krasniqi mbetet jashtë Asamblesë Komunale të Prishtinës

Zana Krasniqi mbetet jashtë Asamblesë Komunale të Prishtinës

Yjet
Propozohet që transporti publik në Prishtinë të jetë pa pagesë deri në mars të vitit të ardhshëm

Propozohet që transporti publik në Prishtinë të jetë pa pagesë deri në mars të vitit të ardhshëm

Kosovë
Shpend Ahmeti premton ushqim të nxehtë edhe për shkollat e Prishtinës

Shpend Ahmeti premton ushqim të nxehtë edhe për shkollat e Prishtinës

Kosovë
Miratohet buxheti për vitin 2019 për Prishtinën, më i larti deri tash

Miratohet buxheti për vitin 2019 për Prishtinën, më i larti deri tash

Komunat
LDK dhe PDK bojkotojnë votimet në Kuvendin e Prishtinës

LDK dhe PDK bojkotojnë votimet në Kuvendin e Prishtinës

Kosovë
Borovci: AKR nuk ndjek politika bllokuese në Kuvendin e Prishtinës

Borovci: AKR nuk ndjek politika bllokuese në Kuvendin e Prishtinës

Prishtina
Agim Kuleta zgjedhet kryesues i Kuvendit të Prishtinës

Agim Kuleta zgjedhet kryesues i Kuvendit të Prishtinës

Komunat
Kush e ka shumicën e Kuvendit Komunal të Prishtinës? (Video)

Kush e ka shumicën e Kuvendit Komunal të Prishtinës? (Video)

Prishtina
Rexhepi: Xhamia e re në Prishtinë do të jetë më e madhja në Ballkan

Rexhepi: Xhamia e re në Prishtinë do të jetë më e madhja në Ballkan

Prishtina
Kuvendi Komunal shtyn propozimin për dhënien e pronës ambasadës së Shqipërisë

Kuvendi Komunal shtyn propozimin për dhënien e pronës ambasadës së Shqipërisë

Prishtina
Kritika nga opozita për raportin e shpenzimeve në Prishtinë

Kritika nga opozita për raportin e shpenzimeve në Prishtinë

Prishtina
Kuvendi i Prishtinës seancë të jashtëzakonshme për Haradinajn

Kuvendi i Prishtinës seancë të jashtëzakonshme për Haradinajn

Kosovë
Komuna e Prishtinës nesër mban seancë të jashtëzakonshme për Haradinajn

Komuna e Prishtinës nesër mban seancë të jashtëzakonshme për Haradinajn

Prishtina
Asamblisti Agim Gashi ia numëron të parit të Prishtinës “25 fakte të fshehura”!

Asamblisti Agim Gashi ia numëron të parit të Prishtinës “25 fakte të fshehura”!

Prishtina
Kundër Shpendit, rrëfehet Grupi i LDK-së në Kuvendin e Prishtinës

Kundër Shpendit, rrëfehet Grupi i LDK-së në Kuvendin e Prishtinës

Prishtina
Shpendi tregon atë që ndodhi sot në Kuvendin Komunal

Shpendi tregon atë që ndodhi sot në Kuvendin Komunal

Prishtina