LAJMI I FUNDIT:

Kontrata

14 Artikuj

Nga 6 shkurti, konsumatorët kanë të drejtë t’i shkëpusin kontratat me operatorët kabllorë që ndryshojnë kushtet e saj

Nga 6 shkurti, konsumatorët kanë të drejtë t’i shkëpusin kontratat me operatorët kabllorë që ndryshojnë kushtet e saj

Të Tjera
Dorëzohet MPJD, publikon kontratën e Gani Jakupit

Dorëzohet MPJD, publikon kontratën e Gani Jakupit

Kosovë
Komuna e Prishtinës ua shkëput kontratat tri kompanive, Rama: Nuk do të tolerojmë papërgjegjësi dhe joseriozitet në projektet e kryeqytetit

Komuna e Prishtinës ua shkëput kontratat tri kompanive, Rama: Nuk do të tolerojmë papërgjegjësi dhe joseriozitet në projektet e kryeqytetit

Prishtina
Prokurimi i Hapur, Lëvizja Fol: Brenda një viti u nënshkruan 557 kontrata pa njoftim, prinë Komuna e Gjakovës

Prokurimi i Hapur, Lëvizja Fol: Brenda një viti u nënshkruan 557 kontrata pa njoftim, prinë Komuna e Gjakovës

Financa
Ymeri: Telekomi t’i shkëpus edhe kontrata e tjera abuzive

Ymeri: Telekomi t’i shkëpus edhe kontrata e tjera abuzive

Ekonomi
Për 400 faqe përkthim të marrëveshjeve për “Kosovën e Re”, MZHE pagoi mbi 5 mijë euro (Dokument)

Për 400 faqe përkthim të marrëveshjeve për “Kosovën e Re”, MZHE pagoi mbi 5 mijë euro (Dokument)

Lulzim Ahmeti
MZHE e mban të “fshehur” koston e përkthimit të kontratës për “Kosovën e Re”

MZHE e mban të “fshehur” koston e përkthimit të kontratës për “Kosovën e Re”

Të Tjera
Lluka s’e publikon kontratën për ‘Kosovën e Re’ në gjuhën shqipe

Lluka s’e publikon kontratën për ‘Kosovën e Re’ në gjuhën shqipe

Të Tjera
MZHE vonohet me publikimin e kontratës për ‘Kosovën e Re’ në Gjuhën Shqipe

MZHE vonohet me publikimin e kontratës për ‘Kosovën e Re’ në Gjuhën Shqipe

Energjetika
Lekaj: Është shkelje nëse publikohet kontrata e autostradës

Lekaj: Është shkelje nëse publikohet kontrata e autostradës

Të Tjera
Tre muaj kohë për përkthimin e kontratës për “Kosovën e Re”

Tre muaj kohë për përkthimin e kontratës për “Kosovën e Re”

Energjetika
Gjendet kontrata paramartesore e vjetër mbi 40 shekuj

Gjendet kontrata paramartesore e vjetër mbi 40 shekuj

Interesante
Ministri Ismaili stopon nënshkrimin e kontratës me çmime të larta për barnat

Ministri Ismaili stopon nënshkrimin e kontratës me çmime të larta për barnat

Shëndetësi
Të punosh pa kontratë

Të punosh pa kontratë

Financa