LAJMI I FUNDIT:

Kompjuter

18 Artikuj

Zbulohet versioni më i vjetër i paraardhësit të MS-DOS

Zbulohet versioni më i vjetër i paraardhësit të MS-DOS

Lajme Teknologji
India kufizon importet e laptopëve dhe kompjuterëve për të rritur prodhimin vendas

India kufizon importet e laptopëve dhe kompjuterëve për të rritur prodhimin vendas

Lajme Teknologji
Evropa bëhet me superkompjuterin me fuqi sa pesë milionë laptopë

Evropa bëhet me superkompjuterin me fuqi sa pesë milionë laptopë

Lajme Teknologji
Ministria britanike e Mbrojtjes e blen kompjuterin e parë kuantikë

Ministria britanike e Mbrojtjes e blen kompjuterin e parë kuantikë

Lajme Teknologji
Porositë për kompjuterë të rinj pritet të bien

Porositë për kompjuterë të rinj pritet të bien

Lajme Teknologji
Nga sulmet ruse në Mariupol, shkatërrohet muzeu i kompjuterëve në Ukrainë

Nga sulmet ruse në Mariupol, shkatërrohet muzeu i kompjuterëve në Ukrainë

Lajme Teknologji
A është kompjuteri i juaj i gatshëm për lojën Elden Rings?

A është kompjuteri i juaj i gatshëm për lojën Elden Rings?

Lojëra
AMD prezanton procesorë dhe karta grafike të reja për kompjutera dhe laptopë

AMD prezanton procesorë dhe karta grafike të reja për kompjutera dhe laptopë

Lajme Teknologji
Gjen mënyrën që memorien DDR4 ta përdor në pllakat e DDR5

Gjen mënyrën që memorien DDR4 ta përdor në pllakat e DDR5

Geek
YouTube po teston mundësinë për shkarkimet e videove në kompjuter

YouTube po teston mundësinë për shkarkimet e videove në kompjuter

Media Sociale
Si “duket” interneti në Korenë e Veriut, pa qasje në rrjetin botëror – por këto rregulla nuk vlejnë për elitën e vendit

Si “duket” interneti në Korenë e Veriut, pa qasje në rrjetin botëror – por këto rregulla nuk vlejnë për elitën e vendit

Azia
Superkompjuteri LUMI do të jetë një nga më të fuqishmit në BE

Superkompjuteri LUMI do të jetë një nga më të fuqishmit në BE

Lajme Teknologji
Autoritetet kineze urdhërojnë largimin e të gjitha pajisjeve të huaja kompjuterike nga zyrat qeveritare dhe institucionet publike

Autoritetet kineze urdhërojnë largimin e të gjitha pajisjeve të huaja kompjuterike nga zyrat qeveritare dhe institucionet publike

Nga Bota
Google me super-kompjuter 10 mijë vjet më të shpejtë se kompjuteri aktual

Google me super-kompjuter 10 mijë vjet më të shpejtë se kompjuteri aktual

Lajme Teknologji
Ministër për Sigurinë Informatike në Japoni, por s’ka prekur asnjëherë një kompjuter

Ministër për Sigurinë Informatike në Japoni, por s’ka prekur asnjëherë një kompjuter

Interesante
Qeverisja e kaluar e Klinës nuk i tregon password-ët e kompjuterëve

Qeverisja e kaluar e Klinës nuk i tregon password-ët e kompjuterëve

Politikë
Sa e dëmton ri-startimi i dhunshëm kompjuterin tuaj?

Sa e dëmton ri-startimi i dhunshëm kompjuterin tuaj?

Internet
Mënyra e çuditshme për të përdorur laptopin, në ulësen e ngushtë të trenit (Foto)

Mënyra e çuditshme për të përdorur laptopin, në ulësen e ngushtë të trenit (Foto)

Interesante