LAJMI I FUNDIT:

Kompania "Pastrimi"

46 Artikuj

Kompania “Pastrimi” nis shpërndarjen e 300 kontejnerëve të mbeturinave, procesi i prodhimit ishte ideuar nga drejtori dhe nënkryetarja e shkarkuar

Kompania “Pastrimi” nis shpërndarjen e 300 kontejnerëve të mbeturinave, procesi i prodhimit ishte ideuar nga drejtori dhe nënkryetarja e shkarkuar

Prishtina
Pamje e shëmtuar, mbeturina të shumta pranë QKMF-së në Veternik

Pamje e shëmtuar, mbeturina të shumta pranë QKMF-së në Veternik

Komunat
​Prishtina “e mbytur” në mbeturina

​Prishtina “e mbytur” në mbeturina

Prishtina
Mos grumbullimi i mbeturinave në rrugën “Gjon Serreqi” në Prishtinë, flasin nga kompania “Pastrimi”

Mos grumbullimi i mbeturinave në rrugën “Gjon Serreqi” në Prishtinë, flasin nga kompania “Pastrimi”

Prishtina
Mbeturinat ua zënë frymën banorëve të rrugës “Gjon Serreqi” në kryeqytet

Mbeturinat ua zënë frymën banorëve të rrugës “Gjon Serreqi” në kryeqytet

Prishtina
Ndërpritet greva e punëtorëve të KRM ‘Pastrimi’, Komuna e Prishtinës thotë se u është rritur paga për 70 euro

Ndërpritet greva e punëtorëve të KRM ‘Pastrimi’, Komuna e Prishtinës thotë se u është rritur paga për 70 euro

Financa
“Mbulimi” i Prishtinës me mbeturina, reagon Rama: Kjo situatë është e papranueshme – po punojmë për të gjetur një zgjidhje

“Mbulimi” i Prishtinës me mbeturina, reagon Rama: Kjo situatë është e papranueshme – po punojmë për të gjetur një zgjidhje

Komunat
Protestojnë punëtorët e KRM ‘Pastrimi’, kërkojnë rritje të rrogës dhe përmirësim të kushteve të punës

Protestojnë punëtorët e KRM ‘Pastrimi’, kërkojnë rritje të rrogës dhe përmirësim të kushteve të punës

Financa
Qytetarët në Prishtinë ankohen se nuk po mblidhen mbeturinat 

Qytetarët në Prishtinë ankohen se nuk po mblidhen mbeturinat 

Prishtina
Kontejneri në Prishtinë mbushet me mbetje shtazore, kërkohen masa nga komuna

Kontejneri në Prishtinë mbushet me mbetje shtazore, kërkohen masa nga komuna

Prishtina
Klientët mister “XX”, “XN” dhe “?”, i kanë borxh kompanisë “Pastrimi” mbi 156 mijë euro

Klientët mister “XX”, “XN” dhe “?”, i kanë borxh kompanisë “Pastrimi” mbi 156 mijë euro

Biznes
Fazlie Maloku emërohet ushtruese e kryeshefes së Ndërmarrjes “Pastrimi”

Fazlie Maloku emërohet ushtruese e kryeshefes së Ndërmarrjes “Pastrimi”

Kosovë
Shkarkimi i kryeshefit të Ndërmarrjes “Pastrimi”, Zogaj: Ky është vetëm hapi i parë në përmirësimin e gjendjes

Shkarkimi i kryeshefit të Ndërmarrjes “Pastrimi”, Zogaj: Ky është vetëm hapi i parë në përmirësimin e gjendjes

Prishtina
Nënkryetarja e Prishtinës: Prej sot fillim i ri me ndërmarrjen “Pastrimi”

Nënkryetarja e Prishtinës: Prej sot fillim i ri me ndërmarrjen “Pastrimi”

Prishtina
Shkarkohet kryeshefi i kompanisë “Pastrimi”

Shkarkohet kryeshefi i kompanisë “Pastrimi”

Prishtina
Kompania “Pastrimi” sërish probleme, për shkak të mbylljes së deponisë mbeturinat nuk do të mblidhen

Kompania “Pastrimi” sërish probleme, për shkak të mbylljes së deponisë mbeturinat nuk do të mblidhen

Prishtina
Prishtina ‘mbulohet’ nga mbeturinat, komuna thotë se kompania ka nisur pastrimin në tërësi

Prishtina ‘mbulohet’ nga mbeturinat, komuna thotë se kompania ka nisur pastrimin në tërësi

Kosovë
Pas lajmit në Telegrafi, “Pastrimi” mbledh mbeturinat në rrugën “Gjon Sereqi”

Pas lajmit në Telegrafi, “Pastrimi” mbledh mbeturinat në rrugën “Gjon Sereqi”

Prishtina
Kamionët e “Pastrimit” e harruan rrugën “Gjon Sereqi” në Prishtinë, kundërmojnë mbeturinat

Kamionët e “Pastrimit” e harruan rrugën “Gjon Sereqi” në Prishtinë, kundërmojnë mbeturinat

Prishtina
Iu bllokuan xhirollogaritë bankare, “Pastrimi” nga sot nuk do t’i grumbullojë mbeturinat në kryeqytet

Iu bllokuan xhirollogaritë bankare, “Pastrimi” nga sot nuk do t’i grumbullojë mbeturinat në kryeqytet

Komunat
I bllokohen xhirollogaritë, “Pastrimi” do ta lë të mërkurën Prishtinën në bërllok

I bllokohen xhirollogaritë, “Pastrimi” do ta lë të mërkurën Prishtinën në bërllok

Prishtina
Vështirësohet qarkullimi i automjeteve në akset rrugore

Vështirësohet qarkullimi i automjeteve në akset rrugore

Kosovë
Përvetësimi i parave përmes një kompanie fantome në RTK, deklarohet Prokuroria

Përvetësimi i parave përmes një kompanie fantome në RTK, deklarohet Prokuroria

Kosovë
Kritikojnë deputetët, RTK për gati 5 vjet pagoi 470 mijë euro në një kompani fantome në emër të KRM ‘Pastrimi’

Kritikojnë deputetët, RTK për gati 5 vjet pagoi 470 mijë euro në një kompani fantome në emër të KRM ‘Pastrimi’

Financa