LAJMI I FUNDIT:

Koeficientët e Pagave

47 Artikuj

Paknaqësitë me koeficientin dhe pagat, sindikata e QKUK-së proteston të mërkurën

Paknaqësitë me koeficientin dhe pagat, sindikata e QKUK-së proteston të mërkurën

Të Tjera
Dalin pagat me koeficient të ri, Jasharaj: Mësimdhënësit morën pagë 100 euro më të lartë

Dalin pagat me koeficient të ri, Jasharaj: Mësimdhënësit morën pagë 100 euro më të lartë

Financa
Kurti: Për herë të parë kemi unifikim të pagës në sektorin publik

Kurti: Për herë të parë kemi unifikim të pagës në sektorin publik

Financa
Avokati i Popullit pranon 30 ankesa për vlerën e koeficientit – çka ndodh me pagat e shkurtit nëse Ligji i pagave dërgohet në Kushtetuese

Avokati i Popullit pranon 30 ankesa për vlerën e koeficientit – çka ndodh me pagat e shkurtit nëse Ligji i pagave dërgohet në Kushtetuese

Donjeta Zeqiraj
Pagat për muajin shkurt do të dalin me koeficientin e ri

Pagat për muajin shkurt do të dalin me koeficientin e ri

Financa
Kuvendi miraton koeficientin në vlerë prej 105 euro për punëtorët e sektorit publik

Kuvendi miraton koeficientin në vlerë prej 105 euro për punëtorët e sektorit publik

Financa
Deputetët i thonë “po” koeficientit prej 105 euro

Deputetët i thonë “po” koeficientit prej 105 euro

Financa
Abdixhiku: Ditën e parë të qeverisjes tonë koeficienti do të jetë 125 euro

Abdixhiku: Ditën e parë të qeverisjes tonë koeficienti do të jetë 125 euro

Financa
Murati: Me vlerat e koeficientit 125 e 130 do të rriteshin tatimet e sektorit privat

Murati: Me vlerat e koeficientit 125 e 130 do të rriteshin tatimet e sektorit privat

Financa
​Partitë opozitare nuk pajtohen me koeficientin 105 euro, shpalosin propozimet e tyre

​Partitë opozitare nuk pajtohen me koeficientin 105 euro, shpalosin propozimet e tyre

Kosovë
Vitia: Profesionistët shëndetësorë kanë përfituar më së shumti nga koeficienti i pagave

Vitia: Profesionistët shëndetësorë kanë përfituar më së shumti nga koeficienti i pagave

Shëndetësi
Pakënaqësitë për vlerën e koeficientit të pagave – sindikalistët dërgojnë 18 ankesa te Avokati i Popullit, Kushtetuesja nuk ka pranuar asnjë

Pakënaqësitë për vlerën e koeficientit të pagave – sindikalistët dërgojnë 18 ankesa te Avokati i Popullit, Kushtetuesja nuk ka pranuar asnjë

Albert Spahiu
Kuvendi të enjten shqyrton koeficientin e pagave, opozita kërkon që vlera të jetë 120 euro

Kuvendi të enjten shqyrton koeficientin e pagave, opozita kërkon që vlera të jetë 120 euro

Financa
Pagat e ushtarakëve, a janë të mjaftueshme për mbrojtësit e shtetit?

Pagat e ushtarakëve, a janë të mjaftueshme për mbrojtësit e shtetit?

Siguri
Caktimi i vlerës së koeficientit të pagave, gjashtë pikat e Kurtit për Asociacionin dhe deklarata e Erdoganit për Kosovën – top lajmet e javës

Caktimi i vlerës së koeficientit të pagave, gjashtë pikat e Kurtit për Asociacionin dhe deklarata e Erdoganit për Kosovën – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Maloku i KPK-së: Ulja e pagave të prokurorëve dhe gjykatësve është prishje e sistemit të drejtësisë

Maloku i KPK-së: Ulja e pagave të prokurorëve dhe gjykatësve është prishje e sistemit të drejtësisë

Kosovë
Koeficienti i ri, ekonomistët thonë se shtesat nuk po përmenden

Koeficienti i ri, ekonomistët thonë se shtesat nuk po përmenden

Ekonomi
FSShK e zhgënjyer me koeficientin, ka katër kërkesa për Qeverinë

FSShK e zhgënjyer me koeficientin, ka katër kërkesa për Qeverinë

Kosovë
Mjekë, infermierë e zyrtarë komunalë ankohen për koeficientin, Avokati i Popullit: Po e analizojmë ligjin

Mjekë, infermierë e zyrtarë komunalë ankohen për koeficientin, Avokati i Popullit: Po e analizojmë ligjin

Donjeta Zeqiraj
KGJK reagon pas përcaktimit të koeficientit: Dëmtohet pavarësia dhe funksionimi i sistemit gjyqësor

KGJK reagon pas përcaktimit të koeficientit: Dëmtohet pavarësia dhe funksionimi i sistemit gjyqësor

Kosovë
Tahiri ia uron Kurtit rritjen e pagës: Hera e parë prej kohës së Bajram Rexhepit që kryeministri e rrit pagën me ligj

Tahiri ia uron Kurtit rritjen e pagës: Hera e parë prej kohës së Bajram Rexhepit që kryeministri e rrit pagën me ligj

Kosovë
Murati: Orët shtesë do të paguhen me Ligjin e Punës

Murati: Orët shtesë do të paguhen me Ligjin e Punës

Financa
Abdixhiku: Koeficienti 125 është i drejtë sepse merr për bazë inflacionin rekord që e kemi pasur në vend

Abdixhiku: Koeficienti 125 është i drejtë sepse merr për bazë inflacionin rekord që e kemi pasur në vend

Ekonomi
Caktimi i koeficientit të pagave, Krasniqi: Goditja e radhës për qytetarët nga Kurti

Caktimi i koeficientit të pagave, Krasniqi: Goditja e radhës për qytetarët nga Kurti

Financa