LAJMI I FUNDIT:

Kavadar

79 Artikuj

Arrestohen dy persona në Kavadar, vodhën në shtëpinë e një bashkëqytetari të tyre

Arrestohen dy persona në Kavadar, vodhën në shtëpinë e një bashkëqytetari të tyre

Kronikë e Zezë
Jançev: Nga shtatori, shujtë falas për nxënësit nga klasa e parë deri në klasën e pestë

Jançev: Nga shtatori, shujtë falas për nxënësit nga klasa e parë deri në klasën e pestë

Maqedonia e Veriut
Pensionistët nga Kavadari protestuan dhe kërkuan rritje lineare të pensioneve

Pensionistët nga Kavadari protestuan dhe kërkuan rritje lineare të pensioneve

Ekonomi
Kavadar: Në diskotekë rrihen dy drejtorë të shkollave fillore

Kavadar: Në diskotekë rrihen dy drejtorë të shkollave fillore

Maqedonia e Veriut
Përmbyten dhjetë objekte pas vërshimeve në Kavadar

Përmbyten dhjetë objekte pas vërshimeve në Kavadar

Maqedonia e Veriut
Në prag të ushtrimit “Përgjigje e shpejtë 23”, në Kavadar prezantohen pajisjet ushtarake

Në prag të ushtrimit “Përgjigje e shpejtë 23”, në Kavadar prezantohen pajisjet ushtarake

Maqedonia e Veriut
Nxënësit nga Kavadari në ekskursionin në Francë shtyjnë autobusin për ta ndezur

Nxënësit nga Kavadari në ekskursionin në Francë shtyjnë autobusin për ta ndezur

Maqedonia e Veriut
Humb jetën një punëtor krahu në Kavadar, Prokuroria bën këqyerjen e vendit të ngjarjes

Humb jetën një punëtor krahu në Kavadar, Prokuroria bën këqyerjen e vendit të ngjarjes

Kronikë e Zezë
MPB Maqedoni: Denoncimet e sotme për bomba ishin të rrejshme

MPB Maqedoni: Denoncimet e sotme për bomba ishin të rrejshme

Maqedonia e Veriut
Alarm për mjet shpërthyes në një shkollë fillore në Kavadar

Alarm për mjet shpërthyes në një shkollë fillore në Kavadar

Maqedonia e Veriut
E vrau dhe e dogji të dashurin 70-vjeçar, arrestohet një grua nga Kavadari

E vrau dhe e dogji të dashurin 70-vjeçar, arrestohet një grua nga Kavadari

Kronikë e Zezë
Një person duke u paraqitur si zyrtarë i DAP-it, ka mbledhur para nga qytetarët e Kavadarit për “ulje të borxheve” ndaj institucionit

Një person duke u paraqitur si zyrtarë i DAP-it, ka mbledhur para nga qytetarët e Kavadarit për “ulje të borxheve” ndaj institucionit

Maqedonia e Veriut
Aksion kontrollues në objektet hotelerike në Kavadar, arrestohen tetë persona

Aksion kontrollues në objektet hotelerike në Kavadar, arrestohen tetë persona

Kronikë e Zezë
Përleshja mes disa personave në Kavadar, humb jetën një person

Përleshja mes disa personave në Kavadar, humb jetën një person

Maqedonia e Veriut
Tre të rinj të lënduar në një aksident në Kavadar, dy me lëndime serioze

Tre të rinj të lënduar në një aksident në Kavadar, dy me lëndime serioze

Kronikë e Zezë
Digjet një makinë me gaz në Kavadar, nuk ka të lënduar

Digjet një makinë me gaz në Kavadar, nuk ka të lënduar

Maqedonia e Veriut
Ndotja e ajrit, ndërpriten masat e alarmit në Tetovë, Kumanovë dhe Kavadar

Ndotja e ajrit, ndërpriten masat e alarmit në Tetovë, Kumanovë dhe Kavadar

Komunat
Kavadar, për 10 ditë humbin jetën tre persona nga një familje

Kavadar, për 10 ditë humbin jetën tre persona nga një familje

Kronikë e Zezë
Kavadar, humb jetën 21-vjeçari nga COVID-19

Kavadar, humb jetën 21-vjeçari nga COVID-19

Kronikë e Zezë
Ndërron jetë një pacientë nga coronavirusi në Kavadar

Ndërron jetë një pacientë nga coronavirusi në Kavadar

Shëndetësi
Kavadar, një pesëvjeçar dërgoi në izolim 14 fëmijë

Kavadar, një pesëvjeçar dërgoi në izolim 14 fëmijë

Maqedonia e Veriut
Në Kavadar edhe tre mësimdhënës dhe 13 nxënës në izolim për shkak një nxënësi të klasës së parë me COVID-19

Në Kavadar edhe tre mësimdhënës dhe 13 nxënës në izolim për shkak një nxënësi të klasës së parë me COVID-19

Shëndetësi
Tre punonjës shëndetësor infketohen me coronavirus në Kavadar

Tre punonjës shëndetësor infketohen me coronavirus në Kavadar

Shëndetësi
Kavadar, dy nga të infektuarit janë të moshës 14 dhe 19 vjeç

Kavadar, dy nga të infektuarit janë të moshës 14 dhe 19 vjeç

Shëndetësi