LAJMI I FUNDIT:

Kanceri i mushkërive

51 Artikuj

Shkencëtarët në Britaninë e Madhe po zhvillojnë një vaksinë kundër kancerit të mushkërive

Shkencëtarët në Britaninë e Madhe po zhvillojnë një vaksinë kundër kancerit të mushkërive

Shëndetësi Lajme
Mjekët apelojnë për zbatim më të ashpër të ligjit anti-duhan në Shqipëri

Mjekët apelojnë për zbatim më të ashpër të ligjit anti-duhan në Shqipëri

Shqipëri
Kanceri i mushkërive – Trajtimi kirurgjikal

Kanceri i mushkërive – Trajtimi kirurgjikal

Temat Javore
Kanceri i mushkërive, mjeku bullgar: Shqipëria ka mungesë të medikamenteve inovative

Kanceri i mushkërive, mjeku bullgar: Shqipëria ka mungesë të medikamenteve inovative

Shqipëri
Në Shqipëri 800 raste të reja të kancerit të mushkërive: Përdorimi i duhanit rrit numrin e të prekurve

Në Shqipëri 800 raste të reja të kancerit të mushkërive: Përdorimi i duhanit rrit numrin e të prekurve

Shqipëri
Dhembja e supeve mund të jetë shenjë që në trup po zhvillohet tumor i rrezikshëm!

Dhembja e supeve mund të jetë shenjë që në trup po zhvillohet tumor i rrezikshëm!

Shëndetësi Lajme
Si të dalloni kur kolla juaj mund të jetë një shenjë e hershme e kancerit të mushkërive

Si të dalloni kur kolla juaj mund të jetë një shenjë e hershme e kancerit të mushkërive

Shëndetësi Lajme
Vetëdijesimi mbi parandalimin e kancerit të mushkërive

Vetëdijesimi mbi parandalimin e kancerit të mushkërive

Temat Javore
Çfarë e shkakton kancerin e mushkërive?

Çfarë e shkakton kancerin e mushkërive?

Shëndetësi Lajme
Për pesë muaj identifikohen 611 raste më kancer në Kosovë

Për pesë muaj identifikohen 611 raste më kancer në Kosovë

Shëndetësi
Tri suplemente vitaminash të lidhura me një rrezik ‘të ngritur’ të kancerit të mushkërive

Tri suplemente vitaminash të lidhura me një rrezik ‘të ngritur’ të kancerit të mushkërive

Shëndetësi Lajme
Zbulimi i shkencëtarëve zgjidh një mister: Ja pse disa duhanpirës nuk preken kurrë nga kanceri i mushkërive!

Zbulimi i shkencëtarëve zgjidh një mister: Ja pse disa duhanpirës nuk preken kurrë nga kanceri i mushkërive!

Shëndetësi Lajme
Cigaret ‘light’ janë më të rrezikshme sesa të rregulltat!

Cigaret ‘light’ janë më të rrezikshme sesa të rregulltat!

Këshilla mjekësore
Shenjat dhe simptomat e kancerit të mushkërive

Shenjat dhe simptomat e kancerit të mushkërive

Shëndetësi Lajme
Ndryshimet që zbulojnë kancerin e mushkërive: Kujdes, disa simptoma mund të jenë shumë mashtruese!

Ndryshimet që zbulojnë kancerin e mushkërive: Kujdes, disa simptoma mund të jenë shumë mashtruese!

Këshilla mjekësore
Simptomat më të shpeshta të kancerit të mushkërive

Simptomat më të shpeshta të kancerit të mushkërive

Shëndetësi Lajme
Kanceri i mushkërive mund të shihet edhe në fytyrë: Nëse zgjoheni me këtë simptomë, kërkoni ndihmën e mjekut

Kanceri i mushkërive mund të shihet edhe në fytyrë: Nëse zgjoheni me këtë simptomë, kërkoni ndihmën e mjekut

Këshilla mjekësore
Ndikimi i zvogëlimit të pirjes së duhanit në kancerin e mushkërive

Ndikimi i zvogëlimit të pirjes së duhanit në kancerin e mushkërive

Shëndetësi Lajme
Kollitja mund të mos jetë shenja e parë e kancerit të mushkërive!

Kollitja mund të mos jetë shenja e parë e kancerit të mushkërive!

Shëndetësi Lajme
Një simptomë e fshehur që askush nuk do ta lidhë me kancerin e mushkërive

Një simptomë e fshehur që askush nuk do ta lidhë me kancerin e mushkërive

Shëndetësi Lajme
Pastruesja ndan imazhet tronditëse nga brenda banesës së dikujt që kishte pirë duhan gjatë gjithë jetës dhe që vdiq nga kanceri i mushkërive

Pastruesja ndan imazhet tronditëse nga brenda banesës së dikujt që kishte pirë duhan gjatë gjithë jetës dhe që vdiq nga kanceri i mushkërive

Dështime
Pesë ushqime që parandalojnë kancerin e mushkërive

Pesë ushqime që parandalojnë kancerin e mushkërive

Shëndetësi Lajme
Mos e injoroni kurrë këtë ndryshim në trup: Mund të jetë shenja më e hershme që kanceri i mushkërive po e shkatërron trupin tuaj!

Mos e injoroni kurrë këtë ndryshim në trup: Mund të jetë shenja më e hershme që kanceri i mushkërive po e shkatërron trupin tuaj!

Shëndetësi Lajme
Ata që nuk pinë duhan gjithnjë e më shpesh janë viktima të kancerit të mushkërive, ndërkaq shkenca nuk e di përse!

Ata që nuk pinë duhan gjithnjë e më shpesh janë viktima të kancerit të mushkërive, ndërkaq shkenca nuk e di përse!

Shëndetësi Lajme