LAJMI I FUNDIT:
Kadri Veseli

Kadri Veseli

3949 Artikuj

Dëshmitari i mbrojtur i Speciales: Kur u lirova nga paraburgimi, në Prizren ishte kaos- kishte civilë të armatosur

Dëshmitari i mbrojtur i Speciales: Kur u lirova nga paraburgimi, në Prizren ishte kaos- kishte civilë të armatosur

Drejtësi
Zëdhënësi i Speciales: Julius von Bone caktohet mbrojtës i Salih Mustafës, Thaçit dhe Veselit iu vazhdohet paraburgimi

Zëdhënësi i Speciales: Julius von Bone caktohet mbrojtës i Salih Mustafës, Thaçit dhe Veselit iu vazhdohet paraburgimi

Drejtësi
Pranohen si prova materiale disa faqe të librit të dëshmitarit Kurtaj në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Pranohen si prova materiale disa faqe të librit të dëshmitarit Kurtaj në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Drejtësi
Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e tetë ish-luftëtarëve të UÇK-së

Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e tetë ish-luftëtarëve të UÇK-së

Drejtësi
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i ZPS-së pretendon se është rrëmbyer dhe rrahur nga UÇK-ja

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i ZPS-së pretendon se është rrëmbyer dhe rrahur nga UÇK-ja

Drejtësi
Riklasifikohen si publike disa pjesë të dëshmisë së një dëshmitari në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Riklasifikohen si publike disa pjesë të dëshmisë së një dëshmitari në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Në Hagë vazhdon gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Në Hagë vazhdon gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Në Hagë vazhdon gjykimi ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Në Hagë vazhdon gjykimi ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Kosovë
​Tromp: Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve do të zgjasë edhe 3-4 vjet

​Tromp: Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve do të zgjasë edhe 3-4 vjet

Drejtësi
Specialja nis punën, pritet të mbahen 16 seanca këtë muaj

Specialja nis punën, pritet të mbahen 16 seanca këtë muaj

Drejtësi
Pas kërkesës së mbrojtjes së Veselit, Specialja shtyn katër seanca të parapara për shkurt

Pas kërkesës së mbrojtjes së Veselit, Specialja shtyn katër seanca të parapara për shkurt

Drejtësi
Thaçit e Veselit u vazhdohet paraburgimi – Specialja thotë se ata mund të kryejnë krime ndaj dëshmitarëve

Thaçit e Veselit u vazhdohet paraburgimi – Specialja thotë se ata mund të kryejnë krime ndaj dëshmitarëve

Kosovë
Gjykimi Thaçi dhe të tjerët shtyhet deri në vitin e ardhshëm

Gjykimi Thaçi dhe të tjerët shtyhet deri në vitin e ardhshëm

Kosovë
Ish-zyrtarja e OSBE-së dëshmon në Hagë: Masakra e Reçakut intensifikoi tensionet, viktimat nuk ishin pjesëtarë të UÇK-së

Ish-zyrtarja e OSBE-së dëshmon në Hagë: Masakra e Reçakut intensifikoi tensionet, viktimat nuk ishin pjesëtarë të UÇK-së

Drejtësi
Ndalimi i vizitave e telefonatave për ish-krerët e UÇK-së, reagon KMDLNj

Ndalimi i vizitave e telefonatave për ish-krerët e UÇK-së, reagon KMDLNj

Drejtësi
Përpjekje për të ndërhyrë tek dëshmitarët – ZPS njofton se Thaçit, Veselit e Selimit u kufizohen kontaktet dhe komunikimet

Përpjekje për të ndërhyrë tek dëshmitarët – ZPS njofton se Thaçit, Veselit e Selimit u kufizohen kontaktet dhe komunikimet

Kosovë
Mbrojtja e Kadri Veselit i reagon Prokurorisë për përgjimet në burg: Fakte të shtrembëruara nga incizime klandestine

Mbrojtja e Kadri Veselit i reagon Prokurorisë për përgjimet në burg: Fakte të shtrembëruara nga incizime klandestine

Drejtësi
Kufizimi i komunikimeve për të akuzuarit në Hagë, avokatja Tromp: Prokuroria do të përfitojë nga përgjimi i bisedave

Kufizimi i komunikimeve për të akuzuarit në Hagë, avokatja Tromp: Prokuroria do të përfitojë nga përgjimi i bisedave

Drejtësi
Kurti për ndalimin e vizitave dhe komunikimit të ish-krerëve të UÇK-së: Mundësitë i kemi të kufizuara, por jemi duke menduar se si mund të ndihmojmë

Kurti për ndalimin e vizitave dhe komunikimit të ish-krerëve të UÇK-së: Mundësitë i kemi të kufizuara, por jemi duke menduar se si mund të ndihmojmë

Kosovë
Molliqaj tregon se çfarë diskutoi me Thaçin e Veselin në Hagë

Molliqaj tregon se çfarë diskutoi me Thaçin e Veselin në Hagë

Kosovë
Përgjimet e Speciales: Çka kishin folur Thaçi, Veseli dhe Selimi me vizitorët për dëshmitarët e mbrojtur

Përgjimet e Speciales: Çka kishin folur Thaçi, Veseli dhe Selimi me vizitorët për dëshmitarët e mbrojtur

Drejtësi
Dëshmitari i 29-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve i paaftë të dëshmojë për momentin

Dëshmitari i 29-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve i paaftë të dëshmojë për momentin

Drejtësi
Zyra e Prokurorit të Specializuar tregon pse kërkoi pezullimin e vizitave dhe të gjitha komunikimeve për Thaçin, Veselin dhe Rexhepin

Zyra e Prokurorit të Specializuar tregon pse kërkoi pezullimin e vizitave dhe të gjitha komunikimeve për Thaçin, Veselin dhe Rexhepin

Kosovë