LAJMI I FUNDIT:

Jastëkët

18 Artikuj

Sa shpesh duhet t’i pastroni çarçafët, batanijet dhe këllëfët e jastëkëve

Sa shpesh duhet t’i pastroni çarçafët, batanijet dhe këllëfët e jastëkëve

Këshilla dhe ide
Mos i hidhni këmishët dhe fanellat e vjetra: Truk interesant për enterier të bukur!

Mos i hidhni këmishët dhe fanellat e vjetra: Truk interesant për enterier të bukur!

Bëje vet
Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Bëje vet
Parazitët dhe sëmundjet lulëzojnë në jastëkë

Parazitët dhe sëmundjet lulëzojnë në jastëkë

Këshilla mjekësore
Sofa sipas masës suaj

Sofa sipas masës suaj

Rregullimi i shtëpisë
Ndieni aroma të pakëndshme në shtëpi? Këto janë vendet që duhet t’i kontrolloni

Ndieni aroma të pakëndshme në shtëpi? Këto janë vendet që duhet t’i kontrolloni

Bëje vet
Truk që e dinë vetëm amvisat: Kështu pastrohen jastëkët me një veprim!

Truk që e dinë vetëm amvisat: Kështu pastrohen jastëkët me një veprim!

Bëje vet
Përziejini këta përbërës dhe njollat e verdha në jastëkë do të zhduken sikur të mos kishin ekzistuar kurrë

Përziejini këta përbërës dhe njollat e verdha në jastëkë do të zhduken sikur të mos kishin ekzistuar kurrë

Bëje vet
Kaos në shtëpi, kaos në kokë: Ja se si shtëpia juaj nuk duket kaotike dhe si një magazinë!

Kaos në shtëpi, kaos në kokë: Ja se si shtëpia juaj nuk duket kaotike dhe si një magazinë!

Këshilla dhe ide
Një shenjë se është koha për të zëvendësuar jastëkun: Bëni një kontroll të vogël

Një shenjë se është koha për të zëvendësuar jastëkun: Bëni një kontroll të vogël

Bëje vet
Përdorni një fshesë me korrent për të freskuar jastëkët dekorativë në shtëpinë tuaj

Përdorni një fshesë me korrent për të freskuar jastëkët dekorativë në shtëpinë tuaj

Këshilla dhe ide
Këto janë gjësendet shtëpiake, për të cilat nuk e keni ditur se kanë afat skadimi

Këto janë gjësendet shtëpiake, për të cilat nuk e keni ditur se kanë afat skadimi

Këshilla dhe ide
Artikujt shtëpiakë që mund të bëhen armiqtë tuaj më të këqij nëse nuk kujdeseni mirë për ta

Artikujt shtëpiakë që mund të bëhen armiqtë tuaj më të këqij nëse nuk kujdeseni mirë për ta

Bëje vet
Sa shpesh duhet t’i lani jastëkët dhe në cilën mënyrë është më së miri t’i lani?

Sa shpesh duhet t’i lani jastëkët dhe në cilën mënyrë është më së miri t’i lani?

Bëje vet
A e dinit se edhe artikujt shtëpiak kanë datë skadimi?! Ja cilët janë

A e dinit se edhe artikujt shtëpiak kanë datë skadimi?! Ja cilët janë

Këshilla dhe ide
Blerësit krahasojnë jastëkët e çuditshëm të një kompanie, që ngjajnë sikur biskota (Foto)

Blerësit krahasojnë jastëkët e çuditshëm të një kompanie, që ngjajnë sikur biskota (Foto)

Dështime
Qentë ikën prej kafazit, mbushën banesën me pupla pasi shqyen jastëkët e ri (Video)

Qentë ikën prej kafazit, mbushën banesën me pupla pasi shqyen jastëkët e ri (Video)

Dështime
Ide të mrekullueshme për enterier: Lum ata që jetojnë këtu!

Ide të mrekullueshme për enterier: Lum ata që jetojnë këtu!

Rregullimi i shtëpisë