LAJMI I FUNDIT:

James Rubin

15 Artikuj

Rubin: Serbia është i vetmi vend në Ballkan ku mediat ruse ‘RT’ dhe ‘Sputnik’ transmetojnë ende

Rubin: Serbia është i vetmi vend në Ballkan ku mediat ruse ‘RT’ dhe ‘Sputnik’ transmetojnë ende

Ballkan
Rubin: Dezinformatat e Kremlinit arrijnë drejtpërdrejt në Serbi e Mal të Zi përmes Russia Today dhe Sputnik

Rubin: Dezinformatat e Kremlinit arrijnë drejtpërdrejt në Serbi e Mal të Zi përmes Russia Today dhe Sputnik

Serbia
Rubin: Është e rëndësishme të parandalojmë “Russia Today” dhe “Sputnik” që të shkaktojnë dëme në Maqedoninë e Veriut

Rubin: Është e rëndësishme të parandalojmë “Russia Today” dhe “Sputnik” që të shkaktojnë dëme në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Pendarovski – Rubin: Rezistencë ndaj dezinformatave që ofrojnë alternativa të paqarta për integrimin evropian

Pendarovski – Rubin: Rezistencë ndaj dezinformatave që ofrojnë alternativa të paqarta për integrimin evropian

Politikë
James Rubin flet për kohën e luftës, dialogun Kosovë-Serbi dhe dezinformatat në Ballkan

James Rubin flet për kohën e luftës, dialogun Kosovë-Serbi dhe dezinformatat në Ballkan

Kosovë
Kovaçevski-Rubin: Maqedonia e Veriut dhe SHBA mbeten partnerë në mbrojtje aktive kundër dezinformatave

Kovaçevski-Rubin: Maqedonia e Veriut dhe SHBA mbeten partnerë në mbrojtje aktive kundër dezinformatave

Politikë
Petrovska-Rubin: Kërcënimet hibride dhe dezinformatat kanë për qëllim ta ulin rezistencën shoqërore

Petrovska-Rubin: Kërcënimet hibride dhe dezinformatat kanë për qëllim ta ulin rezistencën shoqërore

Politikë
Rubin: Në Maqedoninë e Veriut ka media që përhapin gënjeshtrat dhe dezinformatat ruse

Rubin: Në Maqedoninë e Veriut ka media që përhapin gënjeshtrat dhe dezinformatat ruse

Politikë
James Rubin flet për UÇK-në: Nuk mendoj se duhet ta rishkruajmë historinë

James Rubin flet për UÇK-në: Nuk mendoj se duhet ta rishkruajmë historinë

Kosovë
Rubin: Disa media në Mal të Zi përhapin dezinformata nga Rusia dhe Kina – Qeveria duhet të merret urgjentisht me këtë problem

Rubin: Disa media në Mal të Zi përhapin dezinformata nga Rusia dhe Kina – Qeveria duhet të merret urgjentisht me këtë problem

Mali i Zi
I dërguari i posaçëm amerikan Rubin, do ta vizitoje Maqedoninë e Veriut

I dërguari i posaçëm amerikan Rubin, do ta vizitoje Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
James Rubin viziton disa shtete në Ballkan, por jo edhe Kosovën dhe Serbinë

James Rubin viziton disa shtete në Ballkan, por jo edhe Kosovën dhe Serbinë

Kosovë
Rubin: Biden dhe Blinken, fat i mirë për Kosovën

Rubin: Biden dhe Blinken, fat i mirë për Kosovën

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1999: Kthesa e madhe

Viti 1999: Kthesa e madhe

Agron Shala