LAJMI I FUNDIT:

Jamal Khashoggi

153 Artikuj

Ukraina, Gaza dhe ngritja e gjeopolitikës së identitetit

Ukraina, Gaza dhe ngritja e gjeopolitikës së identitetit

Gideon Rachman
Dhëndri i Donald Trump flet për investimin e diskutueshëm saudit prej 2 miliardë dollarësh dhe vrasjen e Jamal Khashoggi – tregon nëse synon kthimin në Shtëpinë e Bardhë

Dhëndri i Donald Trump flet për investimin e diskutueshëm saudit prej 2 miliardë dollarësh dhe vrasjen e Jamal Khashoggi – tregon nëse synon kthimin në Shtëpinë e Bardhë

Amerika
Bin Salman e cilësoi vrasjen e gazetarit Khashoggi si “gabim”, CIA pretendon se princi personalisht e kishte porositur ekzekutimin

Bin Salman e cilësoi vrasjen e gazetarit Khashoggi si “gabim”, CIA pretendon se princi personalisht e kishte porositur ekzekutimin

Azia
Twitter pretendon se të famshmit e vdekur po abonohen në shërbimin Twitter Blue

Twitter pretendon se të famshmit e vdekur po abonohen në shërbimin Twitter Blue

Aplikacione
Hidhet poshtë padia kundër Princit saudit për vrasjen e gazetarit Khashoggi

Hidhet poshtë padia kundër Princit saudit për vrasjen e gazetarit Khashoggi

Azia
SHBA-ja njofton se princi saudit ka imunitet nga ndjekja penale për vrasjen e gazetarit Khashoggi

SHBA-ja njofton se princi saudit ka imunitet nga ndjekja penale për vrasjen e gazetarit Khashoggi

Azia
Biden konfronton princin e kurorës saudite për vrasjen e Khashoggit

Biden konfronton princin e kurorës saudite për vrasjen e Khashoggit

Azia
Princi i kurorës saudite do të vizitojë Turqinë për herë të parë që nga vrasja e Khashoggit

Princi i kurorës saudite do të vizitojë Turqinë për herë të parë që nga vrasja e Khashoggit

Ballkan
Gjykata turke mbyll çështjen e vrasjes së Jamal Khashoggit – rasti transferohet në Arabinë Saudite

Gjykata turke mbyll çështjen e vrasjes së Jamal Khashoggit – rasti transferohet në Arabinë Saudite

Turqia
Vrasësit e Jamal Khashoggit po jetojnë në vila luksoze në Riad, thonë dëshmitarët

Vrasësit e Jamal Khashoggit po jetojnë në vila luksoze në Riad, thonë dëshmitarët

Nga Bota
Franca liron shtetasin saudit që lidhej me rastin e vrasjes së Khashoggit

Franca liron shtetasin saudit që lidhej me rastin e vrasjes së Khashoggit

Evropa
Arrestohet në Francë një i dyshuar për përfshirje në vrasjen e gazetarit Jamal Khashoggi

Arrestohet në Francë një i dyshuar për përfshirje në vrasjen e gazetarit Jamal Khashoggi

Evropa
Vrasësit sauditë të gazetarit Jamal Khashoggi ishin trajnuar për një vit në Shtetet e Bashkuara

Vrasësit sauditë të gazetarit Jamal Khashoggi ishin trajnuar për një vit në Shtetet e Bashkuara

Amerika
Raporti i ri: Vrasësit sauditë morën “ilaçe të paligjshme” në Kajro për të vrarë Khashoggin

Raporti i ri: Vrasësit sauditë morën “ilaçe të paligjshme” në Kajro për të vrarë Khashoggin

Nga Bota
CNN: Tre emra u hoqën në mënyrë misterioze nga raporti i inteligjencës amerikane rreth vrasjes së Khashoggit

CNN: Tre emra u hoqën në mënyrë misterioze nga raporti i inteligjencës amerikane rreth vrasjes së Khashoggit

Nga Bota
E fejuara e gazetarit të vrarë Jamal Khashoggi thotë se Princi i Kurorës duhet të dënohet

E fejuara e gazetarit të vrarë Jamal Khashoggi thotë se Princi i Kurorës duhet të dënohet

Azia
Biden: Të hënën do të bëjmë një njoftim për Arabinë Saudite

Biden: Të hënën do të bëjmë një njoftim për Arabinë Saudite

Amerika
Arabia Saudite e quan të pasaktë raportin e SHBA-së për vrasjen e gazetarit Jamal Khashoggi

Arabia Saudite e quan të pasaktë raportin e SHBA-së për vrasjen e gazetarit Jamal Khashoggi

Nga Bota
SHBA nuk do ta sanksionojë princin saudit, pavarësisht “implikimit të tij në vrasjen e Khashoggit”

SHBA nuk do ta sanksionojë princin saudit, pavarësisht “implikimit të tij në vrasjen e Khashoggit”

Nga Bota
Raporti amerikan i zbulimit: Princi saudit miratoi vrasjen e gazetarit Jamal Khashoggi

Raporti amerikan i zbulimit: Princi saudit miratoi vrasjen e gazetarit Jamal Khashoggi

Azia
Bloomberg: Raporti i Inteligjencës amerikane zbulon se “Princi i Kurorës Saudite, i përfshirë në vrasjen e Khashoggit”

Bloomberg: Raporti i Inteligjencës amerikane zbulon se “Princi i Kurorës Saudite, i përfshirë në vrasjen e Khashoggit”

Nga Bota
Dëshmitari në gjyqin e vrasjes së Khashoggit: Ai u kërcënua nga ish-këshilltari i princit Bin Salman

Dëshmitari në gjyqin e vrasjes së Khashoggit: Ai u kërcënua nga ish-këshilltari i princit Bin Salman

Azia
E fejuara e gazetarit Khashoggi padit princin saudit, pretendon se ai kishte urdhëruar vrasjen në Stamboll

E fejuara e gazetarit Khashoggi padit princin saudit, pretendon se ai kishte urdhëruar vrasjen në Stamboll

Amerika
Dy vite nga vrasja e Khashoggit – çështja ende e pazgjidhur, trupi ende i zhdukur

Dy vite nga vrasja e Khashoggit – çështja ende e pazgjidhur, trupi ende i zhdukur

Azia