LAJMI I FUNDIT:
IPKO

IPKO

317 Artikuj

Info

IPKO është një prej kompanive të telekomunikimit me rritjen më të shpejtë në Evropë. IPKO njihet si kompani moderne me shërbime të avancuara e me çmim të volitshëm dhe ka reputacion të mirë sa i përket kujdesit ndaj klientëve.

 

Përfundoi Hackathoni i mbështetur nga Ipko dhe i organizuar nga Free Libre Open Source Software Kosova

Përfundoi Hackathoni i mbështetur nga Ipko dhe i organizuar nga Free Libre Open Source Software Kosova

Biznes
Inovacion për Qëndrueshmëri: Hackathon-i i ardhshëm në Prizren

Inovacion për Qëndrueshmëri: Hackathon-i i ardhshëm në Prizren

Kosovë
Një epokë e re e transformimit digjital:  IPKO prezanton pakot PRIMA dhe aplikacionin IPKO TV

Një epokë e re e transformimit digjital: IPKO prezanton pakot PRIMA dhe aplikacionin IPKO TV

IPKO
IPKO dhe RTV21 sjellin sonte Sezonin e Dytë të “Zonës Kibernetike”

IPKO dhe RTV21 sjellin sonte Sezonin e Dytë të “Zonës Kibernetike”

IPKO
Ftesë për aplikim/Ofertim për “Furnizimin dhe shtrimin e kubëzave të betonit në objektin e IPKO-s në Zonën Industriale në Fushë Kosovë”

Ftesë për aplikim/Ofertim për “Furnizimin dhe shtrimin e kubëzave të betonit në objektin e IPKO-s në Zonën Industriale në Fushë Kosovë”

IPKO
Ftesë per ofertim “Punime në “Telework” dhe “Civilwork” në rrjetin e IPKO

Ftesë per ofertim “Punime në “Telework” dhe “Civilwork” në rrjetin e IPKO

IPKO
Fuqizimi i të rinjve – IPKO mbështet arsimin përmes donacioneve në tri shkolla të Kosovës

Fuqizimi i të rinjve – IPKO mbështet arsimin përmes donacioneve në tri shkolla të Kosovës

IPKO
Ftesë për aplikim / ofertim – “Infrastrukturën nëntokësore në Prishtinë dhe Ferizaj”

Ftesë për aplikim / ofertim – “Infrastrukturën nëntokësore në Prishtinë dhe Ferizaj”

IPKO
IPKO në partneritet me Kosova Jobs për Samitin Prestigjioz Power2HR

IPKO në partneritet me Kosova Jobs për Samitin Prestigjioz Power2HR

IPKO
Dashuria ishte në ajër dje në Prishtinë teksa IPKO festoi festën e Shën Valentinit në mënyrë të veçantë! 

Dashuria ishte në ajër dje në Prishtinë teksa IPKO festoi festën e Shën Valentinit në mënyrë të veçantë! 

IPKO
IPKO sqaron për publikun ndërprerjen teknike të shërbimit DTV

IPKO sqaron për publikun ndërprerjen teknike të shërbimit DTV

Teknologji
Ftesë për aplikim /Ofertim për furnizim me material shpenzues të zyrës për IPKO Telecommunications

Ftesë për aplikim /Ofertim për furnizim me material shpenzues të zyrës për IPKO Telecommunications

IPKO
IPKO i dhuron Komunës së Fushë Kosovës ekografi të sofistikuar për zbulimin e hershëm të kanceri

IPKO i dhuron Komunës së Fushë Kosovës ekografi të sofistikuar për zbulimin e hershëm të kanceri

IPKO
KPM dënon me gjobë katër operatorë kabllorë pas ankesave të qytetarëve

KPM dënon me gjobë katër operatorë kabllorë pas ankesave të qytetarëve

Kosovë
Ftesë për aplikim / ofertim – ‘Furnizim dhe instalim të gjeneratorit 1000 kVA’

Ftesë për aplikim / ofertim – ‘Furnizim dhe instalim të gjeneratorit 1000 kVA’

IPKO
Përhapja e gëzimit të festave: Fushata “Dhurata për Shpresën” e IPKO-së ndriçon jetën

Përhapja e gëzimit të festave: Fushata “Dhurata për Shpresën” e IPKO-së ndriçon jetën

IPKO
IPKO mban Konferencën Inauguruese të Sigurisë Kibernetike – Një moment historik në inkurajimin e qëndrueshmërisë dixhitale

IPKO mban Konferencën Inauguruese të Sigurisë Kibernetike – Një moment historik në inkurajimin e qëndrueshmërisë dixhitale

IPKO
IPKO me oferta fantastike në këtë Black Friday

IPKO me oferta fantastike në këtë Black Friday

Marketing
Organizohet Konferenca e parë e Sigurisë Kibernetike në Kosovë IPKO udhëheq Qëndrueshmërinë Dixhitale

Organizohet Konferenca e parë e Sigurisë Kibernetike në Kosovë IPKO udhëheq Qëndrueshmërinë Dixhitale

IPKO
Sindikata e Punëtorëve të IPKO organizon aksionin e Dhurimit të Gjakut

Sindikata e Punëtorëve të IPKO organizon aksionin e Dhurimit të Gjakut

IPKO
Zbuloni konkurset e reja të punës në Telegrafi Jobs

Zbuloni konkurset e reja të punës në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
IPKO UNI Tournament 2 – bashkimi i Universiteteve të Kosovës në eSport

IPKO UNI Tournament 2 – bashkimi i Universiteteve të Kosovës në eSport

IPKO
Ftesë për aplikim -ofertim – “Shërbime të sigurimit fizik”

Ftesë për aplikim -ofertim – “Shërbime të sigurimit fizik”

IPKO
IPKO zgjeron mbulimin e internetit në rajonin e Mitrovicës së Veriut, duke rritur lidhjen për komunitetin

IPKO zgjeron mbulimin e internetit në rajonin e Mitrovicës së Veriut, duke rritur lidhjen për komunitetin

IPKO