LAJMI I FUNDIT:

iMac

21 Artikuj

Apple mund të prezantojë në fund të muajit një model të rifreskuar të iMac me veçori 24 inç

Apple mund të prezantojë në fund të muajit një model të rifreskuar të iMac me veçori 24 inç

Lajme Teknologji
A e dini se kompjuterët iMac me ekran me prekje kishin ekzistuar që nga viti 1999

A e dini se kompjuterët iMac me ekran me prekje kishin ekzistuar që nga viti 1999

Lajme Teknologji
iMac 32 inç nuk pritet të vijë më herët se në fund të vitit 2024

iMac 32 inç nuk pritet të vijë më herët se në fund të vitit 2024

Lajme Teknologji
Apple po zhvillon një iMac të ri me një ekran mbi 30 inç

Apple po zhvillon një iMac të ri me një ekran mbi 30 inç

Lajme Teknologji
Apple mund të lansojë një iMac me M3 që në gjysmën e dytë të vitit 2023

Apple mund të lansojë një iMac me M3 që në gjysmën e dytë të vitit 2023

Lajme Teknologji
MacBook Air dhe iMac të ardhshëm mund të vijnë me një çip M3 3nm

MacBook Air dhe iMac të ardhshëm mund të vijnë me një çip M3 3nm

Lajme Teknologji
Tani mund ta riparoni në shtëpi iPhone dhe iMac – Apple do të shesë pjesët dhe mjetet e duhura

Tani mund ta riparoni në shtëpi iPhone dhe iMac – Apple do të shesë pjesët dhe mjetet e duhura

Mobile
Çfarë do të prezantojë të hënën Apple?

Çfarë do të prezantojë të hënën Apple?

Lajme Teknologji
MacBook Air i ri vjen me shumë ngjyra, frymëzuar nga iMac i fundit

MacBook Air i ri vjen me shumë ngjyra, frymëzuar nga iMac i fundit

Geek
Apple bëri një gabim të madh me iMac e ri

Apple bëri një gabim të madh me iMac e ri

Lajme Teknologji
Apple prezantoi një iMac më të hollë me çip M1 dhe ngjyra të ndritshme

Apple prezantoi një iMac më të hollë me çip M1 dhe ngjyra të ndritshme

Mobile
Apple duket të ketë një ide interesante për dizajnin e iMac të ardhshëm

Apple duket të ketë një ide interesante për dizajnin e iMac të ardhshëm

Lajme Teknologji
Testimet tregojnë që iMac-ët e rinj sjellin përmirësim të shpejtësisë prej 75 për qind, nga gjenerata e kaluar

Testimet tregojnë që iMac-ët e rinj sjellin përmirësim të shpejtësisë prej 75 për qind, nga gjenerata e kaluar

Lajme Teknologji
Apple ka përditësuar linjën iMac me specifika të avansuara

Apple ka përditësuar linjën iMac me specifika të avansuara

Lajme Teknologji
iMac i ardhshëm nga Apple mund të monitoroj shëndetin tuaj

iMac i ardhshëm nga Apple mund të monitoroj shëndetin tuaj

Lajme Teknologji
Apple mund të lansoj katër Mac të ri, javën e ardhshme

Apple mund të lansoj katër Mac të ri, javën e ardhshme

Lajme Teknologji
Gentli shoes tani edhe në Pejë, interesim i madh qysh në ditën e parë! (Foto)

Gentli shoes tani edhe në Pejë, interesim i madh qysh në ditën e parë! (Foto)

Marketing
Gentli Shoes fillon zgjerimin në rajon (Foto)

Gentli Shoes fillon zgjerimin në rajon (Foto)

Marketing
Pas kërkesave të mëdha, Gentli Shoes të dielen zbarkon me dyqanin e ri në Tiranë (Foto)

Pas kërkesave të mëdha, Gentli Shoes të dielen zbarkon me dyqanin e ri në Tiranë (Foto)

Marketing
Apple konfirmon modelet e reja të iMac

Apple konfirmon modelet e reja të iMac

Lajme Teknologji
Këto janë 15 produktet nga bota e teknologjisë që do të dalin në vitin 2017  e që priten me padurim (Foto)

Këto janë 15 produktet nga bota e teknologjisë që do të dalin në vitin 2017 e që priten me padurim (Foto)

Imran Amiti