LAJMI I FUNDIT:

Hydajet Hyseni

18 Artikuj

Humanistja britanike rrëfen përjetimet e saj gjatë luftës në Kosovë: Zëri i foshnjës më përndjek edhe sot

Humanistja britanike rrëfen përjetimet e saj gjatë luftës në Kosovë: Zëri i foshnjës më përndjek edhe sot

Sociale
Hyseni: Serbia e ka një sindromë, nuk pajtohet me barazinë e popullit të Kosovës

Hyseni: Serbia e ka një sindromë, nuk pajtohet me barazinë e popullit të Kosovës

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Agron Shala
Viti 1981: Republikë, Kushtetutë, ja me hatër ja me luftë

Viti 1981: Republikë, Kushtetutë, ja me hatër ja me luftë

Agron Shala
Gjykimi i Salih Mustafës në Speciale, ish kolonel Mahmutaj i bën pyetje Hydajet Hysenit

Gjykimi i Salih Mustafës në Speciale, ish kolonel Mahmutaj i bën pyetje Hydajet Hysenit

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 2000: Zgjedhjet…

Viti 2000: Zgjedhjet…

Agron Shala
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1999: Kthesa e madhe

Viti 1999: Kthesa e madhe

Agron Shala
Kurti: PDK dhe Lista Serbe garojnë me politikë të përbashkët në veri

Kurti: PDK dhe Lista Serbe garojnë me politikë të përbashkët në veri

Politikë
Në Kosovë s’ka klimë të favorshme për Ligjin për lustrim

Në Kosovë s’ka klimë të favorshme për Ligjin për lustrim

Drejtësi
Kërkohet nxjerrja e Ligjit për lustracion

Kërkohet nxjerrja e Ligjit për lustracion

Kosovë
Edhe Hydajet Hyseni refuzon dekoratën nga Presidenti

Edhe Hydajet Hyseni refuzon dekoratën nga Presidenti

Kosovë
Fillon mbledhja e Kryesisë së VV-së, i pranishëm edhe Albin Kurti e Shpend Ahmeti (Video/Foto)

Fillon mbledhja e Kryesisë së VV-së, i pranishëm edhe Albin Kurti e Shpend Ahmeti (Video/Foto)

Politikë
Hyseni, Ahmetajt: Nëse i keni numrat, pse të zvarritet krijimi i institucioneve

Hyseni, Ahmetajt: Nëse i keni numrat, pse të zvarritet krijimi i institucioneve

Politikë
Hyseni: 81-ta shqiptare nuk u merrte liri të tjerëve

Hyseni: 81-ta shqiptare nuk u merrte liri të tjerëve

Kosovë
“Kur flasim për paqen, flasim për Nënë Terezën e Adem Demaçin”

“Kur flasim për paqen, flasim për Nënë Terezën e Adem Demaçin”

Kosovë
Ekspozitë kushtuar jetës dhe veprës së Adem Demaçit

Ekspozitë kushtuar jetës dhe veprës së Adem Demaçit

Kosovë