LAJMI I FUNDIT:

Humbja e dëgjimit

12 Artikuj

A mund të shkaktojë COVID-i humbje të dëgjimit? Çfarë thonë ekspertët

A mund të shkaktojë COVID-i humbje të dëgjimit? Çfarë thonë ekspertët

Shëndetësi Lajme
Përdorimi i një aparati dëgjimi redukton ndjeshëm rrezikun e demencës te njerëzit e shurdhër

Përdorimi i një aparati dëgjimi redukton ndjeshëm rrezikun e demencës te njerëzit e shurdhër

Shëndetësi Lajme
Dhjetë shenjat që tregojnë se mund të jeni duke e humbur dëgjimin

Dhjetë shenjat që tregojnë se mund të jeni duke e humbur dëgjimin

Këshilla mjekësore
Të gjithë i kemi, por nuk e dimë sa të dëmshme janë: Çfarë vëmendje duhet t’i kushtoni nëse përdorni kufje?

Të gjithë i kemi, por nuk e dimë sa të dëmshme janë: Çfarë vëmendje duhet t’i kushtoni nëse përdorni kufje?

Shëndetësi Lajme
Zbulohen dy simptoma të reja të sëmundjes së Parkinson-it

Zbulohen dy simptoma të reja të sëmundjes së Parkinson-it

Shëndetësi Lajme
Shkencëtarët identifikojnë gjenin që shkakton humbje të dëgjimit dhe infertilitet

Shkencëtarët identifikojnë gjenin që shkakton humbje të dëgjimit dhe infertilitet

Shëndetësi Lajme
Studimi: Pirja e kafesë mund të zvogëlojë mundësinë e humbjes së dëgjimit te burrat

Studimi: Pirja e kafesë mund të zvogëlojë mundësinë e humbjes së dëgjimit te burrat

Shëndetësi Lajme
Nëse merrni paracetamol dhe ibuprofen, duhet ta dini këtë gjë: Rreziku dhe përfitimi nga këto ilaçe shpesh të përdorura

Nëse merrni paracetamol dhe ibuprofen, duhet ta dini këtë gjë: Rreziku dhe përfitimi nga këto ilaçe shpesh të përdorura

Shëndetësi Lajme
Humbja e dëgjimit: Një tingull i veçantë mund të jetë tregues i dëmtimit të veshit

Humbja e dëgjimit: Një tingull i veçantë mund të jetë tregues i dëmtimit të veshit

Shëndetësi Lajme
Zhurmat në Tiranë, dy herë më të larta se normat e BE-së dhe e rrezikshme për humbjen e dëgjimit

Zhurmat në Tiranë, dy herë më të larta se normat e BE-së dhe e rrezikshme për humbjen e dëgjimit

Shqipëri
Kujdes! Femrat humbin dëgjimin nga përdorimi i ilaçeve kundër dhembjeve?

Kujdes! Femrat humbin dëgjimin nga përdorimi i ilaçeve kundër dhembjeve?

Shëndetësi Lajme
Pse s’duhet ta pini kafen në lokale ku ka muzikë me volum të lartë

Pse s’duhet ta pini kafen në lokale ku ka muzikë me volum të lartë

Këshilla mjekësore