LAJMI I FUNDIT:

Helicobacter pylori

10 Artikuj

Problemet shëndetësore nga helikobakteri – cila është analiza më e saktë për diagnostikim na tregon mikrobiologia

Problemet shëndetësore nga helikobakteri – cila është analiza më e saktë për diagnostikim na tregon mikrobiologia

Besnike Salihu
Ju mundon era e keqe, edhe pse rregullisht dhe me themel i lani dhëmbët? Me siguri keni harruar një gjë!

Ju mundon era e keqe, edhe pse rregullisht dhe me themel i lani dhëmbët? Me siguri keni harruar një gjë!

Këshilla mjekësore
Qetësoni gastritin pa ilaçe: Ushqimet natyrale lehtësojnë inflamacionin e stomakut dhe zbusin dhimbjen

Qetësoni gastritin pa ilaçe: Ushqimet natyrale lehtësojnë inflamacionin e stomakut dhe zbusin dhimbjen

Nutricion
Çfarë ushqimi u rekomandohet të sëmurëve nga “Helicobacter pylori”?

Çfarë ushqimi u rekomandohet të sëmurëve nga “Helicobacter pylori”?

Këshilla mjekësore
Era e keqe e gojës mund të jetë shenjë e një sëmundjeje të rëndë që injorohet nga shumëkush

Era e keqe e gojës mund të jetë shenjë e një sëmundjeje të rëndë që injorohet nga shumëkush

Shëndetësi Lajme
Helicobacter pylori, shkaktari kryesor i inflamacionit të stomakut

Helicobacter pylori, shkaktari kryesor i inflamacionit të stomakut

Shëndetësi Lajme
Përbërësi i vajit bimor, kyç për shkatërrimin e baktereve gastrike

Përbërësi i vajit bimor, kyç për shkatërrimin e baktereve gastrike

Shëndetësi Lajme
Pija popullore e cila shkatërron helikobakterin: Për një javë do ta eliminoni dhembjen e lukthit!

Pija popullore e cila shkatërron helikobakterin: Për një javë do ta eliminoni dhembjen e lukthit!

Mjekësi alternative
Keni dhëmbë të shëndetshëm, por ju vjen erë e keqe nga goja? Mund të jetë shenjë e sëmundjes serioze!

Keni dhëmbë të shëndetshëm, por ju vjen erë e keqe nga goja? Mund të jetë shenjë e sëmundjes serioze!

Këshilla mjekësore
Helicobacter pylori fajtor për ulcerën peptike

Helicobacter pylori fajtor për ulcerën peptike

Shëndetësi Lajme