LAJMI I FUNDIT:
Hashim Thaçi

Hashim Thaçi

6849 Artikuj

Specialja del me një sqarim pasi refuzoi kërkesën e Thaçit për zëvendësimin e gjyqtarit Guillou

Specialja del me një sqarim pasi refuzoi kërkesën e Thaçit për zëvendësimin e gjyqtarit Guillou

Kosovë
Hidhet poshtë kërkesa e mbrojtjes së Thaçit për zëvendësimin e gjykatësit të procedurës paraprake, Nicolas Guillou

Hidhet poshtë kërkesa e mbrojtjes së Thaçit për zëvendësimin e gjykatësit të procedurës paraprake, Nicolas Guillou

Drejtësi
“Njohja e hershme me Thaçin e Veselin”, Hoxhaj: Ikëm për studime me pasaporta false

“Njohja e hershme me Thaçin e Veselin”, Hoxhaj: Ikëm për studime me pasaporta false

Kosovë
Një vit gjykim në Gjykatën Speciale për ish-krerët e UÇK-së, proces i ngadalshëm e me shumë kritika

Një vit gjykim në Gjykatën Speciale për ish-krerët e UÇK-së, proces i ngadalshëm e me shumë kritika

Drejtësi
Krasniqi kujton protestën masive në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së: Drejtësia do të triumfojë

Krasniqi kujton protestën masive në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së: Drejtësia do të triumfojë

Kosovë
Dëshmitari thotë se kishte mosmarrëveshje në mes grupit të Demaçit dhe Thaçit

Dëshmitari thotë se kishte mosmarrëveshje në mes grupit të Demaçit dhe Thaçit

Drejtësi
Ndryshohet orari i seancave gjyqësore ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Ndryshohet orari i seancave gjyqësore ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Mbrojtja kundërshton pranimin e disa dokumenteve në prova me arsyetimin se nuk është vërtetuar autenticiteti i tyre

Mbrojtja kundërshton pranimin e disa dokumenteve në prova me arsyetimin se nuk është vërtetuar autenticiteti i tyre

Drejtësi
Ndërron jetë ish-shefi i sigurimit të Thaçit, Xhavit Ferizi – Raketa

Ndërron jetë ish-shefi i sigurimit të Thaçit, Xhavit Ferizi – Raketa

Kosovë
Dëshmitari Cahn thotë gjatë 1999-ës kishte situatë anarkie: I kemi parë civilët duke djegur shtëpi

Dëshmitari Cahn thotë gjatë 1999-ës kishte situatë anarkie: I kemi parë civilët duke djegur shtëpi

Drejtësi
Hagë, dëshmitarja e 49-të do të flas për një vrasje që përmendet në aktakuzë ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Hagë, dëshmitarja e 49-të do të flas për një vrasje që përmendet në aktakuzë ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Avokatja Nina Tavakoli i bashkohet ekipit mbrojtës të Hashim Thaçit

Avokatja Nina Tavakoli i bashkohet ekipit mbrojtës të Hashim Thaçit

Drejtësi
Dëshmitari i mbrojtur i Speciales: Kur u lirova nga paraburgimi, në Prizren ishte kaos- kishte civilë të armatosur

Dëshmitari i mbrojtur i Speciales: Kur u lirova nga paraburgimi, në Prizren ishte kaos- kishte civilë të armatosur

Drejtësi
Zëdhënësi i Speciales: Julius von Bone caktohet mbrojtës i Salih Mustafës, Thaçit dhe Veselit iu vazhdohet paraburgimi

Zëdhënësi i Speciales: Julius von Bone caktohet mbrojtës i Salih Mustafës, Thaçit dhe Veselit iu vazhdohet paraburgimi

Drejtësi
Kryetari i trupit gjykues i hedh fajin Zyrës së Prokurorit dhe ekipeve mbrojtëse për vonesat në procesin gjyqësor Thaçi dhe të tjerët

Kryetari i trupit gjykues i hedh fajin Zyrës së Prokurorit dhe ekipeve mbrojtëse për vonesat në procesin gjyqësor Thaçi dhe të tjerët

Drejtësi
Kurtaj: Përfshirja e fotografive të Thaçit, ishte për ta bërë librin më të lexuar

Kurtaj: Përfshirja e fotografive të Thaçit, ishte për ta bërë librin më të lexuar

Drejtësi
Pranohen si prova materiale disa faqe të librit të dëshmitarit Kurtaj në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Pranohen si prova materiale disa faqe të librit të dëshmitarit Kurtaj në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, ish-komandanti i UÇK-së: Në librin tim kam bërë zmadhime e zbukurime

Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, ish-komandanti i UÇK-së: Në librin tim kam bërë zmadhime e zbukurime

Drejtësi
Luka Mishetiq emërohet mbrojtësi kryesor i Hashim Thaçit

Luka Mishetiq emërohet mbrojtësi kryesor i Hashim Thaçit

Kosovë
“Nuk është mirë”, Hodaj tregon çka do të ndodhë me Thaçin e Selimin pas largimit të avokatëve

“Nuk është mirë”, Hodaj tregon çka do të ndodhë me Thaçin e Selimin pas largimit të avokatëve

Drejtësi
Vendosen billborde me imazhin e Hashim Thaçit në prag të 16-vjetorit të pavarësisë

Vendosen billborde me imazhin e Hashim Thaçit në prag të 16-vjetorit të pavarësisë

Kosovë
Trupi gjykues miraton tërheqjen e Kehoes si mbrojtës kryesor i Thaçit

Trupi gjykues miraton tërheqjen e Kehoes si mbrojtës kryesor i Thaçit

Kosovë
Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Drejtësi
Qerkini: Specialja i përgjoi edhe dëshmitarët e privilegjuar, bashkëshortet dhe vëllezërit e të akuzuarve

Qerkini: Specialja i përgjoi edhe dëshmitarët e privilegjuar, bashkëshortet dhe vëllezërit e të akuzuarve

Drejtësi